Yedigim yemekler bogazima kacicak gibi oluyordu psikolojik olarak bide aşırı ölüm korkum vardı. Bir de Şubat ayinda büyük bir elektirik carpintisi yaşamistim ondan sonra aslında kötü etkilenmemistim normal hayatıma devan ettim tam 7 ay sonra önceki hafta perşembe 7 gün once perşembe günü evde tekken bulaşık makinesine bulaşık deterjanı döktüm bulaşık makinesi köpürdü korktum bulaşıkları alirken kollarim uyuşmaya başladı odama gittim koltuga oturdum kalbim gum gum atmaya başladı panik atak gecirdim ama o kasar kötüydü ki kalp krizi geciriyor gibi oldum hayatimin en zor günüydü acile gittim igne vurdular tüm kan tahlilleri yapıldı doktor sakinleştirici vurdu sen panik atak yaşamışsin dedi. İste o günden beri iki el sanki bogazimi gibi sürekli boynumu biri sıkıyor gibi eskiden yalnız kalmaya aşık olan ben evde tek kalmaya korkuyorum 8 gündür iştahım yok keyfim yok ilaçlardan desen çok korkuyorum psikoloğa gidicek param yok üniversite kazandım ona bile sevinemedim bunları ağlayarak yazıyorum ben böyle bir kız değildim neden böyle oldum