Panik atak yada anksiyete olmayan çok az insan kadi.Ben böyle düşünüyorum bende panik atak geçirdim.Önemli olan bunun sıklığı . Herşeyin iyi olacak bir yolu var .Öyle kapıp koyu vermeyin kendinizi.Vardir duygusal bir nedeni belki mantıksız da olsa bir nedeni.Ne bileyim birşey etkilemiştir bu bastırılmış korkular olabilir bir ayrılık olabilir karamsar düşünceler olabilir ölüm korkusu hiç olmaktan korkma olabilir geçirdiğiniz bir kaza duydugunuz bir haber izlediğiniz birşeyin bilinçaltındaki yansıması olabilir.Bastırılmis birikmiş duygular olabilir arkadaşlık aile ilişkilerinde sorun gördüğünüz birşeyden olabilir yani demem o ki bunun bir sebebi vardır .Terapi alsanız belki üzerinde düşünüp konuşsaniz iyi olur .Uzman yardımı iyidir bence insanların sadece fiziksel değil ruhsal sağlığı yara aldigindada tedavi gerekli.Sonucta ruh ve beden bir bütün ve düşünceler bizi hasta edebilir.İyi haber şu ki ruhumuzu yada düşüncelerimizi de iyileştirebiliriz.Kazandiginiz bölüm ne bilmiyorum ama tebrik ederim sizi.En o da sürede daha iyi olmanızı dilerim