PSİKİYATRİYE GİTMELİ MİYİM

elffd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
13
3
1
19
Yedigim yemekler bogazima kacicak gibi oluyordu psikolojik olarak bide aşırı ölüm korkum vardı. Bir de Şubat ayinda büyük bir elektirik carpintisi yaşamistim ondan sonra aslında kötü etkilenmemistim normal hayatıma devan ettim tam 7 ay sonra önceki hafta perşembe 7 gün once perşembe günü evde tekken bulaşık makinesine bulaşık deterjanı döktüm bulaşık makinesi köpürdü korktum bulaşıkları alirken kollarim uyuşmaya başladı odama gittim koltuga oturdum kalbim gum gum atmaya başladı panik atak gecirdim ama o kasar kötüydü ki kalp krizi geciriyor gibi oldum hayatimin en zor günüydü acile gittim igne vurdular tüm kan tahlilleri yapıldı doktor sakinleştirici vurdu sen panik atak yaşamışsin dedi. İste o günden beri iki el sanki bogazimi gibi sürekli boynumu biri sıkıyor gibi eskiden yalnız kalmaya aşık olan ben evde tek kalmaya korkuyorum 8 gündür iştahım yok keyfim yok ilaçlardan desen çok korkuyorum psikoloğa gidicek param yok üniversite kazandım ona bile sevinemedim bunları ağlayarak yazıyorum ben böyle bir kız değildim neden böyle oldum

Profesyonel destek lamalısın olur böyle şeyler.

E siz zaten gitmemiş miydiniz doktora. Hatta ilaç da vermişti.

Panik atak yada anksiyete olmayan çok az insan kadi.Ben böyle düşünüyorum bende panik atak geçirdim.Önemli olan bunun sıklığı . Herşeyin iyi olacak bir yolu var .Öyle kapıp koyu vermeyin kendinizi.Vardir duygusal bir nedeni belki mantıksız da olsa bir nedeni.Ne bileyim birşey etkilemiştir bu bastırılmış korkular olabilir bir ayrılık olabilir karamsar düşünceler olabilir ölüm korkusu hiç olmaktan korkma olabilir geçirdiğiniz bir kaza duydugunuz bir haber izlediğiniz birşeyin bilinçaltındaki yansıması olabilir.Bastırılmis birikmiş duygular olabilir arkadaşlık aile ilişkilerinde sorun gördüğünüz birşeyden olabilir yani demem o ki bunun bir sebebi vardır .Terapi alsanız belki üzerinde düşünüp konuşsaniz iyi olur .Uzman yardımı iyidir bence insanların sadece fiziksel değil ruhsal sağlığı yara aldigindada tedavi gerekli.Sonucta ruh ve beden bir bütün ve düşünceler bizi hasta edebilir.İyi haber şu ki ruhumuzu yada düşüncelerimizi de iyileştirebiliriz.Kazandiginiz bölüm ne bilmiyorum ama tebrik ederim sizi.En o da sürede daha iyi olmanızı dilerim

devlete gidip kendinizi düzgünce anlatırsaniz da yardimci olurlar,veya yasadiginiz bolgeye gore belediyelerin ucretsiz psikolog hizmeti oluyor arastirin.

Ben evde kendim yendim tabi kolay olmadı. Aslında size bir şey olmadığını kendi kendinizi evhama soktuğunuzu kabul edip o an bana bir şey olmuyor ben öyle zannediyorum bu benim kuruntum aslında gayet iyiyim diyebilmeniz gerekir. Güçlü olmak önemli.

evet ama ben ne yazik ki panik atsk olup gecmedim o günden beri bir iyi bir kötü oluyorum göğüsümün üstünde bir ağrı sanki iki el bogazimi sikiyor geciyor sonra geliyor psikolaga gidicek param yok. Cok teşekkürler

benim tek o değil 8 gündür biri bogazimi sıkıyor gibi oluyor sonra geciyor sonra geliyor cok zor bir sey gogsumun ustunde bir agri simdi iyiyim mesela ama iki saat sonra ise bambaska farklı bir ben

Geçmiş olsun umarım düzelir umarım sizin neden bu hale geldiginiz bulunur .Bunlar durduk yere olmuyor .Bir sebeple ortaya çıkıyor o sebep gerçekten çözülünce rahatliyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…