• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatriye tekrar gittim fikirleriniz lütfen

prla

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
238
-70
11
2 aydır psikiyatriye gidiyorum tanınmış doktor kendisi. Bu sürecimi anlatıyorum onun yaptıklarını söylediklerini uyuşturucu kullanan o şekilde davranır tepki verir diyor. Adamın tahmini bu. Yada başka biri varsa diyor ama oda yok. Acaba uyuşturcuu konusunda haklımı kullanan insanların tepkileri öyle mi küfğrler aşagalamalar ben kaç kere düzgün yazmama rağmen alakasızca küfğrler aşagalamalar yazmıştı. İlacım 25 mg 75 e çıkardı bi hafta sonra mahkemeden sonra bana tekrar gel dedi. Kurtulacaksın diyor iyileşeceksin diyor.

2 aydır psikiyatriye gidiyorum tanınmış doktor kendisi. Bu sürecimi anlatıyorum onun yaptıklarını söylediklerini uyuşturucu kullanan o şekilde davranır tepki verir diyor. Adamın tahmini bu. Yada başka biri varsa diyor ama oda yok. Acaba uyuşturcuu konusunda haklımı kullanan insanların tepkileri öyle mi küfğrler aşagalamalar ben kaç kere düzgün yazmama rağmen alakasızca küfğrler aşagalamalar yazmıştı. İlacım 25 mg 75 e çıkardı bi hafta sonra mahkemeden sonra bana tekrar gel dedi. Kurtulacaksın diyor iyileşeceksin diyor.
Takıntı mı yaptınız adamı? Hakaret etmiş bu değişmeyeceğine göre sevinin kurtulduğunuza

Eşinizi aklamak için şimdi de acaba yasaklı madde kullanıyordu da ondan mı bana kötü davranıyordu diye düşünmeye başlamışsınız
Hayır adam sizi istemiyor,sevmiyor artık anlayın bunu .
Doktorun elinde sihirli bir değnek yok siz kendinizi bu mağdur edebiyatından çıkarmadıktan sonra iyi olmayı beklemeyin
Sizin küçücük bir çocuğunuz yok mu kocam da kocam diye gezerken o çocuğun bakımlarını ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz?
Kendi şahsi fikrim olarak belirtiyorum psikolojik felan bir durum da değil sizinki siz ,sizi istemeyen bir adamın peşinde melankolik davranışlar sergilemekten haz duyuyorsunuz.
Bugün gel barışalım dese anne, baba ,çocuk düşünmeden sizi döven ,insan yerine koymayan eşinize dönersiniz

Eşinizi aklamak için şimdi de acaba yasaklı madde kullanıyordu da ondan mı bana kötü davranıyordu diye düşünmeye başlamışsınız
Hayır adam sizi istemiyor,sevmiyor artık anlayın bunu .
Doktorun elinde sihirli bir değnek yok siz kendinizi bu mağdur edebiyatından çıkarmadıktan sonra iyi olmayı beklemeyin
Sizin küçücük bir çocuğunuz yok mu kocam da kocam diye gezerken o çocuğun bakımlarını ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz?
Kendi şahsi fikrim olarak belirtiyorum psikolojik felan bir durum da değil sizinki siz ,sizi istemeyen bir adamın peşinde melankolik davranışlar sergilemekten haz duyuyorsunuz.
Bugün gel barışalım dese anne, baba ,çocuk düşünmeden sizi döven ,insan yerine koymayan eşinize dönersiniz
Ben aklamıyorjum kesinlikle hatta daha kötüsü bu. Doktorun söylediğini söyledim size mesajlarını gösterdim tutarsız davranışlarını söylediklerini. Çocuğuma da çok iyi bakıyorum anneanneside bende. Ayrıca ona dönmüyorum yazmıyorum mahkemeyi bekliyorum

Diyelim uyuşturucu kullanıyor ne yapacaksın kendince hareketlerini davranışlarını normalleştirecek misin? Yine mi barışmak için adım atacaksın?
Lütfen artık kopmak için çaba göster.
Hayır asla. Daha kötü birşey bu asla dönmek için bişey yapmıcam 16sını bekliyorum boşancm

Sen artık adamın seni sevmediğini kurtulmak için delirdiğini başka biri olduğunu tahminen kaç yıla idrak edersin

Valla madde kullanan adam tecrubem var, bir kez bile ne yuksek ses duydum ne kufur. Asla siddet görmediğimi söylememe gerek yok herhalde.

Esiniz uyusturucudan dolayi boyledir veya değildir, bir sey degistirir mi? Simdi bu bahaneye mi siginacaksiniz?

Back
X