- Konu Sahibi nildenizz35
kayınvalidemın hasta olduguna bugun emin oldum antidepresan kullanıyor ama işe yaramıyor sanırm en ufak şeyi takıntı yapan evde oyalancak birseyi olmayan biri.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam anlayamdım ama k.valideniz gerçekten mi hasta? yani gerçekten mi ilaç kullanıyor?
sakin olup anlatmaya çalışırsan sorunun ne olduğunu anlarız bizde...laf mı taşıyor k.validen,laf mı vuruyor bu kadar kötü ne yapıyor? tek tek anlat ki yardımcı olalım.
ya işte takıntılı bıraz bılmıyorum doktor verdı dedı antidepresan kullanıyor 1 seneyı aşkındır . ben de bu yaptıklarını artık psikolojısıne baglıyorum. tabı huyunda da böyle takıntılı olma durumları mevcut ömru boyunca baskaları ıcın yasar hep baskası ne der dıye hareket edıp ona göre yaşamın ı şeillendırır en ufak seyde bıle yanı söyle anlatayım ben esımle cıkıyorken esımın kardesı askere gıtmıs gelmıstı bende eşimin kardesını tebrık ettım askerden döndugu ıcın sonra benı neden aramadı demıs kayınvalıdem benı de tebrık edecek falan demıs .. bu yuzden bıle kavga cıktı.
İyi de canım,asker dönünce ailesine "gözün aydın" denir.
Tamam dayatma yapması hoş değil ama demek senin aramamanı kafasına takıyor.
15 gündür gitmemişsin mesela.Yakın oturuyorsanız buna sitem edebilir.
Ha untmadan o kadar zeki ki eşime söyler herseyı eşim bana anlatır ve annesını arattırır. annesi de konu açılmısken baslar tartısmaya ve otomatiğe baglar. herseyı denedım özur de dıledım sırf susması ıcın konu kapansın dıye ama nafile ağır bır wakka Allah kımsenın basına vermesın amin. İlgi ve sevgiye muhtaçmış cok da yaşlı deil yani hepssi psikolojısının bozuk olmasından ve huyundan kaynaklanıyor kadına evı su bastı dıyorum olsun yınede bıze gelseydın dun aksam mısafır vardı yardım etseydıın dıyor sanırm o kısmı anlamadı dun yagmurdan evı su bastı dedım ev yansa yansın dıcek herkes kendı derdınde valla herkes kendını dusunuyor.
obsesif kişilik bozukluğu var galiba. canım sen bir sebebi ortadan kaldırsan, o kafasına takacak başka bir sebep bulur. o yüzden kulak tıkamayı bileceksin. için nasıl huzurlu oluyorsa, o kadar sürede ara mesela. öyle insanlar malesef mutlu olmayı bilmezler, sürekli eksik gedik görürler. ne anlatsan, ne söylesen hiç etki etmez. kocanla beraber git, kocanla beraber dön. laflarını da ciddiye alma. kendin de hasta diyorsun bak.
bence eşinize başlayalım ilaç:) böylelikle annesinin lafı ile karısını zor durumda bırakmamayı öğrenir. aradaki dengeyi kuarabilir:) kv'ye de prozac öneririm. ama yine de götürün doktora bi:) sevgiler..
valla güzelmiş kadın nasıl da baktırıyor kendine...bulmuş kolayını...ha işte ya ben tam bilmiyorum kesin yani bu tarz bir hastalığı var araştırcam şimdi bu psikolojinin bircok dalı var sanırm senın dediğin gibi obsesif bak eşim iş değiştircek diye duymustu bırara sürekli ağlıyor geceleri uyumuyordu kesin hasta veayda bır ıkı ayda bır böyle yapıyor ilgi sevgı beklıyorum dıyor ama cok alınıyor telefon konusurken kesılıyor ben suratına kapattım sanıyor ama hep sanıyor kuruyor kuruyor kafasında sonrada bizi mahvedıyor. ciddi anlamda yakında üst sevıyeye gidecek yanı böle giderse.
anlattıklarınızı tekrar okudum. obsesif kompulsif bozukluk var gibi. bu tarz hastalar takıntılı olurlar. her şey istedikleri gibi olsun isterler. dünya onların etrafoında dönsün falan.. olabilir yani