Hanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.