psikohasta kayınvalıdenın face den saldırması.

facede kaynana cok komik
aman bosver ya insanlar gosteris laf vurma icin artik faceyi kullaniyor
ay bide sinir oluyorum senin su kadar arkadasin var benim bu kadar diye yaris yapanlarda var

şeyy bilmukabele galiba o:)

sende kısasa kısas yap

gerçeklikten uzak sanal ilişkiler....

Ama şimdi şükrettim ki benim kayınvalidemin bilgisayarla işi olmaz ve uğraşacak daha gerçek işleri var...ne o öyle çocuk gibi

valla guzel yazilar paylasmis bir koseye not ediyim paylasirim facemde

sende ona karsi sozler yaz

umarım kv feyste kaynanalar grubu kurmaz

çok gelinler üzülür
çok konu açılır kk da

şeyy bilmukabele galiba o:)

haklısınız,arapçada bil mukabele aslı.yalnız bazı yabancı kökenli kelimeler(doğru olan bazen mesela)konuşulurken ve yazarken harf değişikliğine uğrayabiliyor.

ben bir mukabele diye biliyordum ve şimdiye kadar araştırma gereği duymamıştım.siz uyarınca baktım ve bil mukabele oldugunu fakat bir mukabele olarak da kullanıldığını farkettim.

olabilir fazla kullanılan bir kelime değil..en azından ''birasss, kısslarr''gibi bilinçli yanlış değil bu:)

kaynanaya bak sen evlerden ırak mı desem ne desem
önceden karşılıklı aşık atışması yapılırdı şimdi facede duvar atışması var
buyrun sizde karşılık verin yazılarına...

Son düzenleme:
Hemen arkadaşlıktan çıkar . hahahhahaha :)))) Ne işi var face 'de kayınvalidenin?Çıkar hemen ,arkadaşın değil ki o,rahat edemezsin sonra bak sanal alemde bile. :))

ay bı yasıma daha gırdım bu ne yaa yuzyuze telefonda konsutugu yetmo bıde face den mı saldırıo enteresann

eşin ne dıo bu duruma ? o da goruyodur heralde

bence şikayet et butonundan facebook a sıkayet et her yazı paylasmasında doğrulama ıstesınelrde öle sık sık yazamasın bari

Ay koptum şuanda onlar nasıl sözler bence kaç yaşındaki kadına hiç yakışmamış bana çok samimiyetsiz geldi. Ama gerçekten de bir sitem var özellikle 1. yazdığınızda. Durumlarınızı bilmiyorum ama eğer haklıysanız bir arkadaşında dediği gibi beğenip altına da yorum yapardım Fakat haksızsanız gerçekten üzüldüm kayınvalidenize çünkü belli ki baya içerlemiş bu duruma.

canım çok güldürdün beni ALLAH'DA seni güldürsün emi?

bak bu söz belki işine yarar, sende bunu paylaş

Beni istemiyormusun !!
Kalbim çok kırıldı !! Bak ritmi bile değişti... "tın-tın-tıııın"..

anammmm bu benim kaynana gibiymiş tek fark benimki konuşarak söylüyor benim adı ayşe lililililililiililiiili sen ne sanıyorsun kendini lilililililii ( burdaki lililili ler efekt değil gerçekten o sesleri çıkardı)

Teknolojik ya da teknolojik olmayan bir adam karaktersizse karaktersizdir ne yapsan değişmiyor valla!

ahahahahah çok şeker kadın yaa çok güldüm valla kamyon arkası yazıları gibi. gül ya gül inan sinir oluıcak bişi yok eğlenmene bak ay halen gülüyorum

lililli,l,ililil mii ahahahahah ya bunlar uzaylımı yaaa şaka gibi . ay babam geldi aklımada. benim babam piskonun önde gideni bir kere asansörde annem babam ve ben eve çıkıyoruz saniyesine bi konu buldu. bende yok artık yaa dedim inanmadım diye yüzüme ihlas süresini okumuştu bağıra bağıra halen hatırla rgülerim . allahım ne olur bizde piskoya sarmayalım yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…