psikohasta kayınvalıdenın face den saldırması.

Sizlere sataşır sataşmaz onu bilememde 48 yaşında kadına yaşlı muamelesi yapmayın yahu :52: Aaaa görende sizler 48 inde dünyadan elinizi eteğinizi çekeceksiniz sanır. Kadının tek suçu erken doğurmak, 43-44 yaşında anne olanlar ölsün ozaman.

yok canım yaşlı değil zaten ama çok değil 10 yaş sonraki kadınlar pek sıcak değiller internete, ben kendi adıma o yüzden sordum, mesela 60 yaşında deseydi şaşırırdım yani bu kadar face detayını bilmesine, engellendiğini anlayacak kadar

canım merak ettim,nereye bakarak öğrendin sadece size yazdığını:26:

sen yaşlanınca kullanmayacaksın galiba:34:

onun sayfasına gırıyorum ve hazır paylasılan sözler fotograf seklınde ve üstünde yazı . paylasıldıgı tarıh yada gun yazan yerın yanında yuvarlak seklınde ayarlar sembolunun ustune geldıgınızde herkese acık mı deil mi yoksa kımler görebılecegı anlasılıyor.

Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.

"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."

" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"

"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Böyle kaynana düşman başına. Umarım evinin huzurunu bozmayı başaramaz. Eşin nasıl biri annesinin etkisinde kalıyormu??

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Böyle kaynana düşman başına. Umarım evinin huzurunu bozmayı başaramaz. Eşin nasıl biri annesinin etkisinde kalıyormu??

eşim annesini koruyor ama yaptıklarınıda sacma buluyor sende bosver takma dıyor bende takmamaya calısyorum ama ister istemez insanın kafasıbozuluyor.

yok canım yaşlı değil zaten ama çok değil 10 yaş sonraki kadınlar pek sıcak değiller internete, ben kendi adıma o yüzden sordum, mesela 60 yaşında deseydi şaşırırdım yani bu kadar face detayını bilmesine, engellendiğini anlayacak kadar

sana demedim bitanem ama dediğim arkadaşa da tebessümle dedim, şaka yaptım kısaca.

Birden kompleks yaptım hani anaa 18 inde doğrusam 20 yaşında oğlum olsaydı birden dünyadan elini eteğini çekecek kaynana pozisyonunda olacaktım.

Son düzenleme:
onun sayfasına gırıyorum ve hazır paylasılan sözler fotograf seklınde ve üstünde yazı . paylasıldıgı tarıh yada gun yazan yerın yanında yuvarlak seklınde ayarlar sembolunun ustune geldıgınızde herkese acık mı deil mi yoksa kımler görebılecegı anlasılıyor.

teşekkür ederim.bir bakayım:1:

Kaynana kaynan kara suratlı kaynana:9:

Al bunu paylaş bence :9::9:

[video=youtube;HsDNKYDG1Mc]http://www.youtube.com/watch?v=HsDNKYDG1Mc&feature=player_detailpage[/video]

ya aslında ılk defa böle yaptıgında gulup gecmıstım ama yanı saldırıyor ve bu sefer bılmıyorum sınırıme dokundu yanı

o da bunun için uğraşıyor yha :ssz::ssz::ssz:
sinirine dokunuyorsa takibi bırak engelle gitsin sen üzülesin diye yazıyor resmen bence gül geç :9::9::9: teknolji nelere kadiir yha :9::9::9::9:

varsa bir arkadaşın psikolog filan kayınvalideni faceden eklesin durumunu anlatsında tedavi olsun bu ne yaw
benimkide böyle ama yaşlı başlı kadın internetten filan anlamaz
birde tehditte ediyo hey yarabbim yaa

eşime annesini aradı anneside yalanlar uydurdu ben onları senın esıne yaqzmadım daha öncelerden kendı kardesıme sınırlenıp paylasmısıtm demekkı bırılerı begendkı yenıden guncellenmıs seklınde acıklama yapmıs eşimde işine geldıgı ıcın inanmıs. yanı aslında 3 gun önce paylasılmıs bırsey oldugu orada zaten yazoyor yalanın bbu kadarı görulmedı bu yazıları tek gören bız oldugumuzda bellı bırsey wala esımle aram bozulcak dıye hmm tamam öle olsun bakalım dedım eşime. bılerek yapmamaıs faceden pek anlamıyormus falan fılan . benden daha ıyı anlıyor bu kesın . sımdı bugun yıne dawet ettı hatta sabahtan davet ettı mısafırler gelcemıs sende hastasın bıze gel dedı (hasta deılım aslında agrım var dıs cektırdım yemek bıle yıyemıyorum agrı kesıcıyle duruyom neyse).misafırlerı varmıs üst katında oturan memleketlısı var onu ıftara cagırmıs benıde yardım edıyım dıye cagırıyor kım kımı dusunuyor bu devırde yok hastaymıs yok evını su basmıs evı yanmıs kadının umrundamı varsa yoksa kendısı herkes onla ılgılensın yanı. ne yardımı be hakkettımıkı . normalde ben onun yuzune baktıgıma dua etsın.

son durum olarak engelledım face den ama esım dedı pişman sanırm yoksa yuzumuzede sölerdı eneglı kaldıralım dedı engelı kaldırdık bı baktıkkı yenıden eklemek gerekıyormus engelı kaldırınca yanı davet gönderırsek anlayacakalr onları engelledıgmızı. son durum bu yanı.

Son düzenleme:
eşime annesini aradı anneside yalanlar uydurdu ben onları senın esıne yaqzmadım daha öncelerden kendı kardesıme sınırlenıp paylasmısıtm demekkı bırılerı begendkı yenıden guncellenmıs seklınde acıklama yapmıs eşimde işine geldıgı ıcın inanmıs. yanı aslında 3 gun önce paylasılmıs bırsey oldugu orada zaten yazoyor yalanın bbu kadarı görulmedı bu yazıları tek gören bız oldugumuzda bellı bırsey wala esımle aram bozulcak dıye hmm tamam öle olsun bakalım dedım eşime. bılerek yapmamaıs faceden pek anlamıyormus falan fılan . benden daha ıyı anlıyor bu kesın . sımdı bugun yıne dawet ettı hatta sabahtan davet ettı mısafırler gelcemıs sende hastasın bıze gel dedı (hasta deılım aslında agrım var dıs cektırdım yemek bıle yıyemıyorum agrı kesıcıyle duruyom neyse).misafırlerı varmıs üst katında oturan memleketlısı var onu ıftara cagırmıs benıde yardım edıyım dıye cagırıyor kım kımı dusunuyor bu devırde yok hastaymıs yok evını su basmıs evı yanmıs kadının umrundamı varsa yoksa kendısı herkes onla ılgılensın yanı. ne yardımı be hakkettımıkı . normalde ben onun yuzune baktıgıma dua etsın.

son durum olarak engelledım face den ama esım dedı pişman sanırm yoksa yuzumuzede sölerdı eneglı kaldıralım dedı engelı kaldırdık bı baktıkkı yenıden eklemek gerekıyormus engelı kaldırınca yanı davet gönderırsek anlayacakalr onları engelledıgmızı. son durum bu yanı.

madem öyle yapıyor sende aynen şöyle de :

Annecım, facebook da bı sorun var galıba
bazı arkadaşlarımı sılmış baktım sende yoksun sılınmışsın eklıyım dedım
yazdıkların çok eğlencelı oluyor aılecek takıp edıyoruz de :21:

Back
X