psikohasta kayınvalıdenın face den saldırması.

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"

Son düzenleme:
Çünku 2 gun önce tartıstık ve 3 ay öncekı tartısmamızdada aynı seyı yapmıstı face den laf sokmakla kalmayıp onda eklı olan fotolarımıda sılmıstı.

Çünku 2 gun önce tartıstık ve 3 ay öncekı tartısmamızdada aynı seyı yapmıstı face den laf sokmakla kalmayıp onda eklı olan fotolarımıda sılmıstı.

aynı benim görümcem :9:
yapcak bişi yok face den silmemiş ya sen ona şükret
beni face den silip sonra kendi elleriyle eklemişti:8:
ne gerek var böyle saçmalıklara anlamıyorum ki
peki tartışma sebebiniz neydi gelip gitme meselesi mi??

aynı benim görümcem :9:
yapcak bişi yok face den silmemiş ya sen ona şükret
beni face den silip sonra kendi elleriyle eklemişti:8:
ne gerek var böyle saçmalıklara anlamıyorum ki
peki tartışma sebebiniz neydi gelip gitme meselesi mi??

evet gelıp gıtme durumu böyle yaptıgı ıcın hıc gıdesım yok artık. keske faceden sılseydı wala böyle yapcagına

ilginç valla artık kaynana gelin tartışmaları da sosyal medyaya taşındı :9::9:
ama ben de bi saldırı göremedim. bence abartmışsınız. belki içini dökmek istemiştir kadıncağız bırakın paylaşsın nolcak sankii :1:

Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına

bu ne yaa kayınvalideniz gerçekten psikopat falan herhalde. Hem davranışları liseli ergenler gibi. Ben bu tür sözleri ancak ergen öğrencilerimin duvarında görüyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.

"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."

" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"

"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"

kamyon arkası sözleri gibi ne eğlenceli kaynanan var:))kusura bakma sinirlenmissin ama insan tutamıyor kendini.Benim yengem var o da böyle evde kavga çıktığını faceten anlayabiliyoruz:1:

şu face yi oldum olası sevmem bu muhabbetlerden dolayı... nispet yapanı mı ararsın, laf atanı mı ararsın ne ararsan var ..............

"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! "

bu ne yav? korktum ben :ssz:..şaka gibi...

Son düzenleme:
puhhaaaa
benim kv tvde kanal değiştiremez ..
seninki bayağı geliştirmiş kendini..
sende yazsana böyle damar sözler filan.
.demek bundan anlıyo kadın..
hey Allahım ne günlere kaldık..

demek ki msj yerine ulaşmış.hemen üzerinize almışsınız.

diyelimki kavganızın üstüne sırf siz bişeyler anlayın diye yazdı.o sözlerde birine laf sokmaktan ziyade,kendi karakterini anlatan,sınırlarını çizen ,kendisine yapılan yanlışın altında kalmayacagını anlatmaya çalışan kararlı birini gördüm ben.haklıysam altına da bir mukabele diye yorum yapar beğeni butonuna tıklardım.

Back
X