Allah analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına alırdın inşallah. Dimi bende öyle diyorum 5 günde kendini belli etmez. Bi gece vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yatmıştım. Acaba o mu çarptı diyorum.Kişiden kişiye değişir ama bu kadar erken belli etmez. Ben 9 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok.
Yaptım da tam birleşme olmadı zaten. Prezervatifle korunduk öncesinde de birleşme olmadı. Acaba zevk suyu falan dedim ama saçmaladım sanırım.Bence bir gebelik testi yapın ağrınız psikolojik olabilir.
Sağol tesekkür ederim. Olabilir ben hamileliğimi öğrendiğim ay regl günüm geldiğinde aynı sancıları cektim ama olmadım ertesi günü test yaptım pozitif cıktı onun dısında hic belirti bisey yok hamile oldugumu bile unutuyorum bazenAllah analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına alırdın inşallah. Dimi bende öyle diyorum 5 günde kendini belli etmez. Bi gece vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yatmıştım. Acaba o mu çarptı diyorum.
Ha sende normal regl sancıları çekip olmayanlardansın hamile olanlardansın yani :) sen iyisin kimileri kusmadan başını kaldıramıyorlar ya :)Sağol tesekkür ederim. Olabilir ben hamileliğimi öğrendiğim ay regl günüm geldiğinde aynı sancıları cektim ama olmadım ertesi günü test yaptım pozitif cıktı onun dısında hic belirti bisey yok hamile oldugumu bile unutuyorum bazen
O zaman hamilelik değildir oYaptım da tam birleşme olmadı zaten. Prezervatifle korunduk öncesinde de birleşme olmadı. Acaba zevk suyu falan dedim ama saçmaladım sanırım.
Herhalde öyle benim evhamlarımdan biridir. :) dediğim gibi vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yattım üstüme de bişey almadım herhalde üşütmektendir zaten yumurtam çatlamayıp kiste dönmüş gebelik ihtimalim yoktur. O da ağrı yapıyo olabilir diye düşünüyorum.O zaman hamilelik değildir o
Eğer Ağrı şiddetli ise bir doktora görün hem için rahat eder bşy olmadığına ikna olursan psikolojik olarak Ağrı da kesilirHerhalde öyle benim evhamlarımdan biridir. :) dediğim gibi vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yattım üstüme de bişey almadım herhalde üşütmektendir zaten yumurtam çatlamayıp kiste dönmüş gebelik ihtimalim yoktur. O da ağrı yapıyo olabilir diye düşünüyorum.
Doktora gittim onlar kist var diyorlar normalde 22 mm falan olan yumurtam bu ay 29 mm olmuş ve çatlamamış içine kanamış falan kist oluşturmuş zaten o günden beri ağrıyor yumurtlama döneminden beri. Hamilelik testi yaptırdım ama erkendi sanırım çıkmadı.Eğer Ağrı şiddetli ise bir doktora görün hem için rahat eder bşy olmadığına ikna olursan psikolojik olarak Ağrı da kesilir
Aynen biraz şanslıyım ben :) Sen sanırım istemiyosun?Ha sende normal regl sancıları çekip olmayanlardansın hamile olanlardansın yani :) sen iyisin kimileri kusmadan başını kaldıramıyorlar ya :)
Çok gecmiş olsun .Doktora gittim onlar kist var diyorlar normalde 22 mm falan olan yumurtam bu ay 29 mm olmuş ve çatlamamış içine kanamış falan kist oluşturmuş zaten o günden beri ağrıyor yumurtlama döneminden beri. Hamilelik testi yaptırdım ama erkendi sanırım çıkmadı.
İstemekle istememek arasında bişey. Uygun şartlar var ama eşimin işi biraz sekteye uğradı.Aynen biraz şanslıyım ben :) Sen sanırım istemiyosun?
Teşekkür ederim Defnecim.Çok gecmiş olsun .
Ilaç vs vermiştir ama Dr
O zaman insallah Rabbim en hayırlısını en dogru zamanda versinİstemekle istememek arasında bişey. Uygun şartlar var ama eşimin işi biraz sekteye uğradı.
Rica ederim canımTeşekkür ederim Defnecim.
Verdi evet ağrı kesici. Mantar içinde vajinal ovul.
İnşallah canım umarım atlatırım..Rica ederim canım
Düzenli kullan tez vakitte atlatırsın inş
Amin canım.. Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin annelik duygusunu.. Sana da hayırlı olsun inşallah.O zaman insallah Rabbim en hayırlısını en dogru zamanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?