Psikojik kasık batması/ağrısı olur mu?

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Sevgili Mune abla;konuya en çok burdan cevap geleceği için buraya açtım daha sonra taşır mısın rica etsem?

Hanımlar sizce psikolojik kasık ağrısı batması olur mu? Bir yumurtalığımda hemorajik kist var ve öğrendiğim günden beri her 2 kasığımda ağrıyor. Kendimi hamileliğe yoruyorum sürekli. Günümün 20. Günündeyim. 28 günde bir regl oluyorum. Gebelik bu kadar erken kendini belli eder mi?

Kişiden kişiye değişir ama bu kadar erken belli etmez. Ben 9 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok.

Kişiden kişiye değişir ama bu kadar erken belli etmez. Ben 9 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok.
Allah analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına alırdın inşallah. Dimi bende öyle diyorum 5 günde kendini belli etmez. Bi gece vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yatmıştım. Acaba o mu çarptı diyorum.

Sağol tesekkür ederim. Olabilir ben hamileliğimi öğrendiğim ay regl günüm geldiğinde aynı sancıları cektim ama olmadım ertesi günü test yaptım pozitif cıktı onun dısında hic belirti bisey yok hamile oldugumu bile unutuyorum bazen

Ha sende normal regl sancıları çekip olmayanlardansın hamile olanlardansın yani :) sen iyisin kimileri kusmadan başını kaldıramıyorlar ya :)

O zaman hamilelik değildir o
Herhalde öyle benim evhamlarımdan biridir. :) dediğim gibi vantilatör açıkken iç çamaşırlarıyla yattım üstüme de bişey almadım herhalde üşütmektendir zaten yumurtam çatlamayıp kiste dönmüş gebelik ihtimalim yoktur. O da ağrı yapıyo olabilir diye düşünüyorum.

Eğer Ağrı şiddetli ise bir doktora görün hem için rahat eder bşy olmadığına ikna olursan psikolojik olarak Ağrı da kesilir

Eğer Ağrı şiddetli ise bir doktora görün hem için rahat eder bşy olmadığına ikna olursan psikolojik olarak Ağrı da kesilir
Doktora gittim onlar kist var diyorlar normalde 22 mm falan olan yumurtam bu ay 29 mm olmuş ve çatlamamış içine kanamış falan kist oluşturmuş zaten o günden beri ağrıyor yumurtlama döneminden beri. Hamilelik testi yaptırdım ama erkendi sanırım çıkmadı.

Çok gecmiş olsun .
Ilaç vs vermiştir ama Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…