• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolağa gitmem gerekiyor mu?panik atak mı var bende

user12390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
74
20
3
21
Arkadaşlar merhaba iyi geceler.uzun zamandır ne zaman kötü bişey olacağını hissetsem nefes alış verişim çok hızlanıyor sanki kalbim yerinden cıkacak ağlamaya başlıyorum.Ya da ters bişey olduğunda hemen korkuyorum göğüsümden cıkacak sanki kalbim.bana tak eden nokta hpv hastalığım oldu ben ne zaman kontrole gitsem baygınlık geçiriyorum.Baygınlık geçirmeden önce nefes alışverişim çok hızlanıyor ağlamaya baslıyorum ve hızlı nefes alıp vermeye bağlı baygınlık geçiriyorum.panik atak hastası olurum diye cok korkuyorum.ya da gecmişte üzüldüğüm bişey aklıma gelince aynı sekil kalbime sancı giriyor ve nefesim hızlanıyor baskasında olan var mı bu?ha birde dışarı cıkınca elim ayağım birbirine dolanıyor sanki kötü bişey olacak herkes bana bakıyor korkusu oluyor hızlı hızlı yürüyorum caddeleri

Kesinlikle paikolojik destek almalısınız. Bazen yaşadıklarımız ya da düşündüklerimiz bizi normal olandan uzaklaştırıyor. Tekrar normale dönmek için uzman yardımı gerekebilir tecrübeyle sabit 😍☺️

Kesinlikle paikolojik destek almalısınız. Bazen yaşadıklarımız ya da düşündüklerimiz bizi normal olandan uzaklaştırıyor. Tekrar normale dönmek için uzman yardımı gerekebilir tecrübeyle sabit 😍☺️
Bu yaz kesinlikle gitmeyi düşünüyorum cünkü gelecek kaygısı da inanılmaz yüklendi sürekli bunaltı geliyor.cok tesekkür ederim umarım iyileşiriz❤️

Bu yaz kesinlikle gitmeyi düşünüyorum cünkü gelecek kaygısı da inanılmaz yüklendi sürekli bunaltı geliyor.cok tesekkür ederim umarım iyileşiriz❤️
Emin ol geçiyor iyileşiyoruz hatta bu zamanlarını hatırladıkça kendine güleceksin☺️🩷 hayat çok güzel her şeye rağmen geciktirme lğtfen. Psikolojik destek almaya başlayana dek en ufak bir yaklaşan anksiyete krizinde müzik aç ona odaklan. Daha önce hiç dinlemediğin herhangi bir müzik. Bı sayede biraz odağın değiştiği için kalp hızın normalleşir. Ama bu kısa vadede işe yarar. O uuzden zaman kaybetmeden kendi kendine daha da ilerletmeden gitmelisin🩷

Back
X