- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
inanim yedigim yemek ictigim su batiyo adama. oturdugumuz ev aileme ayit babam kizlarim rahat etsin boynu bukuk (is bulamadiklari zaman) kalmasin diye alti bu evleri. ya zaten lohusalik depresyonunu yeni atlatim bir ara hastanede calistim devamli olmadi bu arada ufak tefek eksikleri ailem alir sag olsun.Her ne yaparsa yapsın, içten içe yıkılsam da ne yıkıldığımı belli eder ne de üzülürdüm.
Böyle insanlar kendi egolarını tatmin etmek uğruna karşılarındaki insanın enerjisini alıp götürürler..
Buna izin vermeyin..
İçiniz yıkılsa bile dışardan çelik gibi durun..İşte o zaman bu davranışlarının sizden birşey götürmediğini görüp vazgeçecektir.
belki dogru soyluyorsun ama kelimeler bir yerden sonra tükeniyo inanin bir kac gundur kafam dönüyo inanin rahatsizlanicam diye korkuyorumÇözülmeyecek bir problem gibi görünmüyor yazdiklarinizdan. Sevgisinden de eminseniz eşinizle problemlerinizi karşılıklı konuşarak çözmeyi deneyebilirsiniz. Bazılarının dilleri keskindir ama kalplerinde bir şey yoktur. Merhametlidir herşeye rağmen..
Eşinizin size ne gibi sözler sarf ediyor ?
inan suan baskinin baskin olmakta yoruyo insani yoruldum inan allah inancim en önemlisi evladim olmasa cekip giderim bu dunyadan aslinda biliyorum evladima cok iyi bakar gul gibi buyutur bensiz ama allaha nasil hesap veririm diye korkuyorum. inan cok dusundum canima kiyayi ailem gotunurde dindar degiller ama maneviyat ve allah inanci yuksek bir aile yapmamiyorum istebaskın ise daha baskın olacaksın yada tası tarağı toplayıp eyvallah diyip göndereceksin
yok oyle degil oyle olsa onun o totusuna diken mi allah ne verdiyse batiririm o kadar birakmiyorum yani.Herseyi baban yaptiysa adama sorumluluk kalmamis. Onun da totosu kalkmis. Nasilsa babasi yardim eder derdinde olabilir mi?
bir de her seyi babamın yspmasina müsade etmiyorumHerseyi baban yaptiysa adama sorumluluk kalmamis. Onun da totosu kalkmis. Nasilsa babasi yardim eder derdinde olabilir mi?
+1Çözülmeyecek bir problem gibi görünmüyor yazdiklarinizdan. Sevgisinden de eminseniz eşinizle problemlerinizi karşılıklı konuşarak çözmeyi deneyebilirsiniz. Bazılarının dilleri keskindir ama kalplerinde bir şey yoktur. Merhametlidir herşeye rağmen..
Eşinizin size ne gibi sözler sarf ediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?