psikoljik işkence

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
icten ice tüketilmek.esinizin sizi bir elma kurdu gibi yavas yavas tüketmesi görünürde bir sorun yok ama gene size sevgi gosteriyordur. ama iste o yavas yavas laflariyla tuketmesi ne olur bir yol gosterin. dengesizlikleri beni yiyip bitirdi.
ekleme 1
inanim yedigim yemek ictigim su batiyo adama. oturdugumuz ev aileme ayit babam kizlarim rahat etsin boynu bukuk (is bulamadiklari zaman) kalmasin diye alti bu evleri. ya zaten lohusalik depresyonunu yeni atlatim bir ara hastanede calistim devamli olmadi bu arada ufak tefek eksikleri ailem alir sag olsun.
ama rahatim batiyo adama
simdi burda bazi arkadaslar cikacak esin kabul etmiye mecburmu calis diye kusura bakmayinda hangimiz cocuklarimiz rahat etsin diye birikim yapmiyoruz. evlatlarimiz rlin egoist adami yuzun rahat bir yasami olmasinmi bu arada kendi ayaklari uzerinde duran bayanlari taktir ediyorum. ama her kesin is yasami olmuyor iste ya sansi olmuyor yada gecerli bir meslek. nalet olsun dedim keske kendine yazlik alsaydi ic olmassa keyfi olurdu. hayali gercek olurdu

Son düzenleme:
Her ne yaparsa yapsın, içten içe yıkılsam da ne yıkıldığımı belli eder ne de üzülürdüm.
Böyle insanlar kendi egolarını tatmin etmek uğruna karşılarındaki insanın enerjisini alıp götürürler..
Buna izin vermeyin..
İçiniz yıkılsa bile dışardan çelik gibi durun..İşte o zaman bu davranışlarının sizden birşey götürmediğini görüp vazgeçecektir.

Aranızdaki konuları tam bilmiyorum ama içten içe tükendiğinizi hissetmeye başladıysanız bu gidişata bir şekilde dur deyin . Eşinizle konuşarak mı çözersiniz , terapi mi alır en kötü ihtimal boşanır mısınız bilmem ama sizi bir kurt gibi içten içe çürütmesine izin vermeyin . Giden zaman , sağlık geri gelmiyor

mesela ne tüketti sizi

eşiniz bilerek mi yapıyor

belki farkında değil

ona söyleseniz belki size/evliliğinize bir çare bulur?

Çözülmeyecek bir problem gibi görünmüyor yazdiklarinizdan. Sevgisinden de eminseniz eşinizle problemlerinizi karşılıklı konuşarak çözmeyi deneyebilirsiniz. Bazılarının dilleri keskindir ama kalplerinde bir şey yoktur. Merhametlidir herşeye rağmen..
Eşinizin size ne gibi sözler sarf ediyor ?

Tahammül azalmış olabilir mü karşılıklı olarak? Biraz daha detay verebilir misiniz nasıl tüketiyor mesela

inanim yedigim yemek ictigim su batiyo adama. oturdugumuz ev aileme ayit babam kizlarim rahat etsin boynu bukuk (is bulamadiklari zaman) kalmasin diye alti bu evleri. ya zaten lohusalik depresyonunu yeni atlatim bir ara hastanede calistim devamli olmadi bu arada ufak tefek eksikleri ailem alir sag olsun.
ama rahatim batiyo adama
simdi burda bazi arkadaslar cikacak esin kabul etmiye mecburmu calis diye kusura bakmayinda hangimiz cocuklarimiz rahat etsin diye birikim yapmiyoruz. evlatlarimiz rlin egoist adami yuzun rahat bir yasami olmasinmi bu arada kendi ayaklari uzerinde duran bayanlari taktir ediyorum. ama her kesin is yasami olmuyor iste ya sansi olmuyor yada gecerli bir meslek. nalet olsun dedim keske kendine yazlik alsaydi ic olmassa keyfi olurdu. hayali gercek olurdu.

belki dogru soyluyorsun ama kelimeler bir yerden sonra tükeniyo inanin bir kac gundur kafam dönüyo inanin rahatsizlanicam diye korkuyorum

baskın ise daha baskın olacaksın yada tası tarağı toplayıp eyvallah diyip göndereceksin
inan suan baskinin baskin olmakta yoruyo insani yoruldum inan allah inancim en önemlisi evladim olmasa cekip giderim bu dunyadan aslinda biliyorum evladima cok iyi bakar gul gibi buyutur bensiz ama allaha nasil hesap veririm diye korkuyorum. inan cok dusundum canima kiyayi ailem gotunurde dindar degiller ama maneviyat ve allah inanci yuksek bir aile yapmamiyorum iste

Herseyi baban yaptiysa adama sorumluluk kalmamis. Onun da totosu kalkmis. Nasilsa babasi yardim eder derdinde olabilir mi?
yok oyle degil oyle olsa onun o totusuna diken mi allah ne verdiyse batiririm o kadar birakmiyorum yani.

+1

Ben eşinizin aşağılık kompleksine girdiğini kendini iç güveysi gibi hissettiğini o yüzden böyle davranışlar sergilediğini düşünüyorum.. bu konu aşılmayacak bir konu gibi gelmedi.. çift terapisi, güvenilir aklı başında bir büyükten karşılıklı akıl istemek ( eşiniz yanındayken) olabilir diye düşünüyorum.. 2. Yorumda biri yazmıs boşanın! Yahu bir dur önce bir bak bakalım altında yatan sebeplere, düzelecek mi? Bayılıyorum her konuya boşanın yazanlara

Vermek zorunda olmadığı kiraya saysın, senin rahatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…