- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Ya sen konunda kendi kendine konuşuyor gibisin.
Yok artık şaka gibi ..böyle oluyor demekki , benim malımla bana artistlik yapçak ....... yok arkadaş lazım değil miras
İyi de yavrum kuzum kızım evladım ailenin sana aldığı ev var, çalışabilirsin de. Neden boşanıp ayrılmayı düşünmüyorsun da dünyadan çekip gitmeyi düşünüyorsun. Çekip gitmesi gereken sen değilsin ki!inan suan baskinin baskin olmakta yoruyo insani yoruldum inan allah inancim en önemlisi evladim olmasa cekip giderim bu dunyadan aslinda biliyorum evladima cok iyi bakar gul gibi buyutur bensiz ama allaha nasil hesap veririm diye korkuyorum. inan cok dusundum canima kiyayi ailem gotunurde dindar degiller ama maneviyat ve allah inanci yuksek bir aile yapmamiyorum iste
Öyle kötü yazmışsınız ki (imla olarak) birşey anlamadım.icten ice tüketilmek.esinizin sizi bir elma kurdu gibi yavas yavas tüketmesi görünürde bir sorun yok ama gene size sevgi gosteriyordur. ama iste o yavas yavas laflariyla tuketmesi ne olur bir yol gosterin. dengesizlikleri beni yiyip bitirdi.
ekleme 1
inanim yedigim yemek ictigim su batiyo adama. oturdugumuz ev aileme ayit babam kizlarim rahat etsin boynu bukuk (is bulamadiklari zaman) kalmasin diye alti bu evleri. ya zaten lohusalik depresyonunu yeni atlatim bir ara hastanede calistim devamli olmadi bu arada ufak tefek eksikleri ailem alir sag olsun.
ama rahatim batiyo adama
simdi burda bazi arkadaslar cikacak esin kabul etmiye mecburmu calis diye kusura bakmayinda hangimiz cocuklarimiz rahat etsin diye birikim yapmiyoruz. evlatlarimiz rlin egoist adami yuzun rahat bir yasami olmasinmi bu arada kendi ayaklari uzerinde duran bayanlari taktir ediyorum. ama her kesin is yasami olmuyor iste ya sansi olmuyor yada gecerli bir meslek. nalet olsun dedim keske kendine yazlik alsaydi ic olmassa keyfi olurdu. hayali gercek olurdu
ya hemen birileri demis ic guveysinden hallice bir damadin ic guveysi olmasi icin esinin ailesi ile ayni evde yasamasi gerekir insanlar neden bir seyleri zorlastirmaya calisiyorlar. anlamiyorum illa tahmin duygulari icin asagilik duygulari icin neden birbirlerinin hayatini zorlastiriyorlar. babamin evinde oturmak bu kadar kotumu illa her seyi ailemiz olmadan mi yapmak zorundayiz tamam ailesinin yardimi olmadan yapanlari her zaman taktir ederim ama aile yardimi alan hele es ailesi evinde hele bu kadinin ailesiyle hemen esiniz hakli moduna girmek niye illa bir seyler savasarak olmali. (bir seyleri savasarak elle edenleri saygim ve taktirim sonsuz)Ben eşinizin aşağılık kompleksine girdiğini kendini iç güveysi gibi hissettiğini o yüzden böyle davranışlar sergilediğini düşünüyorum.. bu konu aşılmayacak bir konu gibi gelmedi.. çift terapisi, güvenilir aklı başında bir büyükten karşılıklı akıl istemek ( eşiniz yanındayken) olabilir diye düşünüyorum.. 2. Yorumda biri yazmıs boşanın! Yahu bir dur önce bir bak bakalım altında yatan sebeplere, düzelecek mi? Bayılıyorum her konuya boşanın yazanlara
okumayin o zamanÖyle kötü yazmışsınız ki (imla olarak) birşey anlamadım.
Yavaş bir durun bakalım.Ölmeyi düşünmek bence sağlıklı olmayan bir ruh halini gösterir.Bu ruh hali de bazen bizi alıngan, kırılgan, ümitsiz,vs vs yapar.Acaba önce yardım almayı mı denerseniz? Toparlanır sonra nasıl bir hayat istediğinize karar verip uygularsiniz olmaz mı?inan suan baskinin baskin olmakta yoruyo insani yoruldum inan allah inancim en önemlisi evladim olmasa cekip giderim bu dunyadan aslinda biliyorum evladima cok iyi bakar gul gibi buyutur bensiz ama allaha nasil hesap veririm diye korkuyorum. inan cok dusundum canima kiyayi ailem gotunurde dindar degiller ama maneviyat ve allah inanci yuksek bir aile yapmamiyorum iste
Hanımefendi ben size iç güveysinden hallice mi dedim babanızın evi olduğu için içgüveysi gibi hissediyor olabilir psikolojisi belki bu şekildedir dedim. İnsanlar zorlastırmaya calısıyor nedir gidin destek alın diyoruz kolaylaştırmaya calısıyoruz siz bence eşinizide yanlış anlıyosnz sizinde destek almanızı önerirm birlikte sizin duymak istediğiniz şey boşanın ozaman dı galbaya hemen birileri demis ic guveysinden hallice bir damadin ic guveysi olmasi icin esinin ailesi ile ayni evde yasamasi gerekir insanlar neden bir seyleri zorlastirmaya calisiyorlar. anlamiyorum illa tahmin duygulari icin asagilik duygulari icin neden birbirlerinin hayatini zorlastiriyorlar. babamin evinde oturmak bu kadar kotumu illa her seyi ailemiz olmadan mi yapmak zorundayiz tamam ailesinin yardimi olmadan yapanlari her zaman taktir ederim ama aile yardimi alan hele es ailesi evinde hele bu kadinin ailesiyle hemen esiniz hakli moduna girmek niye illa bir seyler savasarak olmali. (bir seyleri savasarak elle edenleri saygim ve taktirim sonsuz)
sadece merakim ailemin biz zorluk cekmeyelim diye yaptigi her sey bosunami.
aslinda güzel sohbetlerimiz oluyor olmuyor degil ama bu aralar ufak ufak laflariyla yada (kafami topatlayamiyorum kazan gibi) yada sik sik beni sinir edici hereket yaparak sinir krizi noktasina getirdi. o kadar agladin yapma yalvaririm diyeHiç bir şey anlamadım ben , amaaaaaa her zaman ki gibi diyeceğim o ki;
Birbirini seven iki insan varsa ortada , 2 sade kahve 1 saatlik karşılıklı bir konuşma kafiii.
dua edun bana en önemlisi huzur dileyin bilmiyorum tukentim inanin o kadar cok sey var kiYavaş bir durun bakalım.Ölmeyi düşünmek bence sağlıklı olmayan bir ruh halini gösterir.Bu ruh hali de bazen bizi alıngan, kırılgan, ümitsiz,vs vs yapar.Acaba önce yardım almayı mı denerseniz? Toparlanır sonra nasıl bir hayat istediğinize karar verip uygularsiniz olmaz mı?
Siz karşınıza alıp konuşun, iyice batar olmuş her şeyi.aslinda güzel sohbetlerimiz oluyor olmuyor degil ama bu aralar ufak ufak laflariyla yada (kafami topatlayamiyorum kazan gibi) yada sik sik beni sinir edici hereket yaparak sinir krizi noktasina getirdi. o kadar agladin yapma yalvaririm diye
cocuk dalsin dus yapicam diyorum bir den bagirarak benle konusuyor sinir oldugumu biliyo yani bunun gibi bir suru hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?