psikoljik işkence

İyi de yavrum kuzum kızım evladım ailenin sana aldığı ev var, çalışabilirsin de. Neden boşanıp ayrılmayı düşünmüyorsun da dünyadan çekip gitmeyi düşünüyorsun. Çekip gitmesi gereken sen değilsin ki!

Öyle kötü yazmışsınız ki (imla olarak) birşey anlamadım.

ya hemen birileri demis ic guveysinden hallice bir damadin ic guveysi olmasi icin esinin ailesi ile ayni evde yasamasi gerekir insanlar neden bir seyleri zorlastirmaya calisiyorlar. anlamiyorum illa tahmin duygulari icin asagilik duygulari icin neden birbirlerinin hayatini zorlastiriyorlar. babamin evinde oturmak bu kadar kotumu illa her seyi ailemiz olmadan mi yapmak zorundayiz tamam ailesinin yardimi olmadan yapanlari her zaman taktir ederim ama aile yardimi alan hele es ailesi evinde hele bu kadinin ailesiyle hemen esiniz hakli moduna girmek niye illa bir seyler savasarak olmali. (bir seyleri savasarak elle edenleri saygim ve taktirim sonsuz)
sadece merakim ailemin biz zorluk cekmeyelim diye yaptigi her sey bosunami.

Yavaş bir durun bakalım.Ölmeyi düşünmek bence sağlıklı olmayan bir ruh halini gösterir.Bu ruh hali de bazen bizi alıngan, kırılgan, ümitsiz,vs vs yapar.Acaba önce yardım almayı mı denerseniz? Toparlanır sonra nasıl bir hayat istediğinize karar verip uygularsiniz olmaz mı?

Hanımefendi ben size iç güveysinden hallice mi dedim babanızın evi olduğu için içgüveysi gibi hissediyor olabilir psikolojisi belki bu şekildedir dedim. İnsanlar zorlastırmaya calısıyor nedir gidin destek alın diyoruz kolaylaştırmaya calısıyoruz siz bence eşinizide yanlış anlıyosnz sizinde destek almanızı önerirm birlikte sizin duymak istediğiniz şey boşanın ozaman dı galba

Evladi arkada birakip ,ölmek nedir ? Onu gönderin hayatinizdan.

Hiç bir şey anlamadım ben , amaaaaaa her zaman ki gibi diyeceğim o ki;
Birbirini seven iki insan varsa ortada , 2 sade kahve 1 saatlik karşılıklı bir konuşma kafiii.

Hiç bir şey anlamadım ben , amaaaaaa her zaman ki gibi diyeceğim o ki;
Birbirini seven iki insan varsa ortada , 2 sade kahve 1 saatlik karşılıklı bir konuşma kafiii.
aslinda güzel sohbetlerimiz oluyor olmuyor degil ama bu aralar ufak ufak laflariyla yada (kafami topatlayamiyorum kazan gibi) yada sik sik beni sinir edici hereket yaparak sinir krizi noktasina getirdi. o kadar agladin yapma yalvaririm diye
cocuk dalsin dus yapicam diyorum bir den bagirarak benle konusuyor sinir oldugumu biliyo yani bunun gibi bir suru hareket

dua edun bana en önemlisi huzur dileyin bilmiyorum tukentim inanin o kadar cok sey var ki

Siz karşınıza alıp konuşun, iyice batar olmuş her şeyi.
Oluyor bu zaman zaman, geçici inşallah.
Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…