- Konu Sahibi xxyakamozxx
beni bazılarınız yazdıklarımdan daha doğrusu sorduğum sorulardan tanır...bu siteye bayılıyorum çünkü hayata dair herşey burda.benim ilk tüp bebek denemem oldu...transfer 11 hazirandı...transferin 7.günü kanama oldu kesilmedi devam etti.testimi 11.gün yaptırdım beta 24,6 çıktı.kimyasal dendi sonra 49.9 oldu düşer dendi bii umut acaba yükselirmi dedim ama kimseye belli edemedim çünkü kimse umutlanma dedi bana...sonhraki değer 24.9 a düştü artık tamam bitti dedim.zaten kanamamda bitmişti.kimyasal olduğuda söylenmişti ve normal yaşama devam ettim kendi çapımda.dr. tekrar bakalım dedi bii baktı değer 54.7 olmuş eyvah dış gebelik dediler çokkk korktum sonraki değer 74.7 oldu sonrada 102 oldu ama bugün 85.6 olmuş alttan usg ile mkuayene etti dr. ama kese falan göremedi dış gebelikde olmaz sanırım dedi.ama ben bu zaman zarfında kafam sürekli kimyasal mı dış mı demekten allak bullak oldu.normal yaşam kalmadı testler sıfırlanana kadar devam edicek inanın artık yoruldum bugün çokkkk dua ettim allahım sevindir şu garip kulunu diye ama olmadı hayırlısı bumuş...şu an tek isteğim değerimin sıfrlanması...bugün hep ağlıyorum sebebini biliyorum ama kimseye belli edemiyorum herkese ben çokk iyiyim deyip gülmek çok ağır geliyoo...allah yardımcım olsun...zorlu bi dönem bii daha nasıl kafamı toparlayıp tekrar tüp bebek denerim bilmem