Psikolog arayışı acillll lütfen🙏🏼

Beni de ne yaptığı ilgilendirmez sadece kendisi ile ilgili bir bilgiye ulaşamadığımı söyledim

Bilgisayar mühendisi ile bir doktoru karıştırmayın bence

İkili konuşmadım siz durumu özelden sorunca bende daha detylı anlattım size. Buraya yazarken uzun uzun yazmak istemedim tavsiye üzerine yazdım , önce teyzeme tavsiye etti doktoru sonrada ben ondan öğrendim . Teyzem falan yazmak yerine arkadaş yzdım olay bu yani. Ama sizİn takıntılarınız baya artmış siz bence direkt Bakırköy e ugrayın. Size yrdım etmeye çalışana bile böyle davrandıgınıza göre bi tane doktorun dediği gibi şizofren bile olabilirisniz Geçmiş olsun .

Teşekkür ederim şifamı bulmak için giderim neden olmasın şizofren de olabilirim ya da olmayabilirim ben sadece burada birçok doktor önerileri verenlerden sizin de iki türlü konuşmanızdan fake olabileceğinizi düşündüm

çok basit ararsın isim aoyisim verip bakanlıktan diploma sorgularsın varmı bu isimde bir doktor psikolog ben ulaşamadım bilgilere dersin. Herşey kayıt altında .
Ben sizin dediğiniz doktorla da iletişime geçicem bu hastalığı yaşamayan bilmez bnei direkt Bakırköye yollamanız için de ayrıca teşekkür ederim şifamın orada olduğunu bilsem oraya da giderim rahat olun

Doktorlar hakkında genelde iyi kötü yorum bulunur. Ya da eğitim bilgileri falan. Dediğiniz kişi hakkında hiçbir şey yok.

Ama siz farkında musunuz öyle yazdıgınızda insanlar beni fake sanıyor , bende burda insanlarla dertleşiyorum , fake sanıp bana cevap vermeyebiliyorlar ve bende psikolojik olarak zor dönemler yaşadım benmde bazen konuşmaya ihtiyacım oluyor kaygılarım oluyor. Birbirimize böyle mi yrdım edicez

Bende yaşıyorum Zor şeyler, dediğim gibi arayıp sorun ben diploma filan araştırmadım teyzeme iyi gelince bende güvendim yani. İyi de yaptım.

Ben diğer arkadaşlarıma önermek için sizden emin olmak istedim hepsi bu siz de yaşadıysanız bunu bilirsiniz bu hastalık hiç öyle adını telaffuz eder gibi kolay değil yaşamayan asla ama asla bilmez ben bi ara 2 günde bir doktora gidiyordum hala arayış içindeyim bu hastalıktan tamamen nasıl kurtulurum diye

Çünkü bu türkiyede yaşamıyor belki o yüzden yoktur bilemem o kadarını.
Olabilir dediğiniz gibi de olabilir Türkiyede yaşamadığı için de bilgi çıkmıyor olabilir takdir edersiniz ki birçok dolandırıcı doktor kimliğine bürünmüş insan var insan bazen hemen emin olamıyor

Ben sızın yasadıklrınızı teyzemde gördüm çok zordu o yüzden size anlattım, benm yaşadıklarıma karşı saygısızca fake falan yzınca ben çok kötü hissettim bizim yaşadıklarımız ağırdı siz öyle yazınca insana koyuyor k bakmayın eğer biraz tepkili olduysam

Çünkü bu türkiyede yaşamıyor belki o yüzden yoktur bilemem o kadarını.
Olabilir ama niloya arkadaşıma ağır şeyler yazdınız Bakırköy'e falan yatarsınız gibi durumumuz iyi olsa her yerden çare aramaya çalışmayız. Yazılan şeylerde moralimiz bozuluyor. Şüpheyle yaklaşıyoruz her şeyi öğrenmeye çalışıyoruz çünkü çok para ve zaman kaybettik.

Haklısın ama keşke bana sorsaydın öyle yargılmadan önce, bende iyilik olsun diye yazmıştım buraya insanlar belki ulaşır diye. Kendime kızdım şimdi. Arayan tedavıyı bulur ben niye yazıyorum ki konu açıyorum ki .

Ben sadece emin olmak istedim benim gibi olan bir sürü arkadaşım var yaşadıysanız az çok tahmin edersiniz zaten ben de bir hastalığa taktığım zaman takıyorum bi ara Ms im diyordum şimdi şizofren psikoz belirtileri var diyorum kendi doktoruma da 2 aydır gitmedim gitmeyince de daha da arttı ama istiyorum ki bunu tamamen geçirecek bir doktor var mıdır profesörse profesör hep arıyorum tam iyi oluyorum hayatımda ters giden birşey oluyor yine başa sarıyorum durum bu

Mesela bize size nasıl yaklaştı nasıl iyi oldunuz onlardan bahsetseniz. İyi olmaya o kadar ihtiyacımız var ki. Sadece biz değil kayıtlı olmayan onlarca kişi de buraları okuyup moral buluyor ya da daha kötü oluyor.

Evet k bakmayın öyle yazmak istemezdim biranda bana fake diyince ben kötü oldum . K bakmayın tekrar

Hayır ben ona takılmadım sorun yok ne var Bakırköy de kötü bir yer miymiş orası da büyük bir Psikiyatri hastanesi orada bu hastalığı bitirecek bir doktor olduğunu bilsem giderim niye gitmeyim Bursada bir sürü psikiyatrist gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…