Demektir gizlilik yok. Ben ailemin duymasını istemediğimi belirtmiştim sağlık sıkıntıları olduklarını içinAaa ilk defa böyle bir şey duydum ben terapiden çıkarken doktorum bana önce sorardı eşinizden gizlememi istediğiniz konu var mı diye belirtirdi.
Muhtemelen sahte diplomalıİyi akşamlar. Gittiğim psikolog paylaştığım bilgileri çevremde paylaşmış teyit amaçlı, anlattığım gizli kalması gereken herkes herşey. Bu da yetmiyor gibi her tanıştığım kişi çalıştığım yer akraba eş dost ile iletişime geçiyor ve huzurumu, onurumu, özgüvenimi yıkacak şekilde insanların bana davranışlarını farklılaştırıyor. Şimdi diyeceksiniz kuruntu yapıyorsun ama değil kanıtlarım var sonunda. 2 defa kötü bir olay yaşadım artık burama geldi. Şu an da aynı durumdayım. Durmadan kötü bir insan olduğu imaları.. hayatıma bakıyorum ezen aşağılayan da benden dertli. Benim kafamda gerçekten kötü bir şey geçmiyor. Ama durmadan bana kötü hissettirecek şeyler yapılıyor, yaptırılıyor. Bana yaptıklarının aynısı başına geldi beni beni anlamadan dinlemeden empati yapamadan yalancı olarak itham eden kişi kendisi doğruya yalan demek zorunda kaldı. Ama hala nato taş nato kafa..
Daha çok mezun dolayısı ile daha çok rekabet. Acaba nasıl isim yapabilirim ? Zayıfı ezerek!Dağın başına bile üniversite açtılar, bu duruma inanırım.
Zaten beni hor gördü fakat üst gördüğü birisinden tekme yedi. Bakıyorum benim çevremdeki herkese yardımcı oluyorlar bana gelince eziyet. Ve çevrem herkes benimle dalga geçiyor, alay ediyor.Açıkça söyleyin konuşun bu yaptığınızı cevremle ve sosyal medyada yorumlarda paylaşacağım diyin belki adam olur
Çok şaşırdım gerçekten gizli kalması gerekir zatenDemektir gizlilik yok. Ben ailemin duymasını istemediğimi belirtmiştim sağlık sıkıntıları olduklarını için
Psikoloğun özeline nasıl hakimsiniz? Tanıdık mıZaten beni hor gördü fakat üst gördüğü birisinden tekme yedi. Bakıyorum benim çevremdeki herkese yardımcı oluyorlar bana gelince eziyet. Ve çevrem herkes benimle dalga geçiyor, alay ediyor.
hayır tanıdık değilPsikoloğun özeline nasıl hakimsiniz? Tanıdık mı
Bilmiyorum nasıl ulaşmış kimse benim yerimde olmak istemez. Tek bildiğim insanlar birini ezmeden yükselenmiyor galibaHayatımda ilk kez böyle bir şey duydum. Tanıdık değil demişsiniz nasıl ulaştı çevrenize peki? Şikayetçi olmayı düşünmüyor musunuz? Şahitleriniz de var.
Bu çok ciddi bir şey.
Etik ihlali yapmış derneklerine ulaşıp ismini bildir mutlaka.
Bu arada intihar düşünceniz vb durum varsa ulaşıp paylaşmak gibi bir misyonu var. Ancak sizin durumunuz teyit amaçlı diyorsunuz.
Bilmiyorum nasıl ulaşmış kimse benim yerimde olmak istemez. Tek bildiğim insanlar birini ezmeden yükselenmiyor galiba
Hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum. Tanıdık değil demişsiniz nasıl ulaştı çevrenize peki? Şikayetçi olmayı düşünmüyor musunuz? Şahitleriniz de var.
Bu çok ciddi bir şey.
Etik ihlali yapmış derneklerine ulaşıp ismini bildir mutlaka.
Bu arada intihar düşünceniz vb durum varsa ulaşıp paylaşmak gibi bir misyonu var. Ancak sizin durumunuz teyit amaçlı diyorsunuz.
benim ailem ile bir şey paylaşmadı, çevremdekiler ile paylaşıyor. hayır söylediğiniz durumlar olmadı ve bir şey de kullanmadım.neyi paylasti ailenizle?
bileklerinizi kestiğinizi ya da uyusturucu ictiginizi soylediniz de onu mu?
bence biraz daha acik olun, duzgun anlatin ki yardimci olabilelim.
ve pis psikologu suraya sikayet edin, sizin icin sordum;
1. Türk Psikologlar Derneği (TPD) – Eğer psikolog derneğe kayıtlıysa, etik ihlaller için buraya şikayet edebilirsin.
2. Sağlık Bakanlığı / CİMER – Psikolog bir hastanede ya da ruhsatlı bir merkezde çalışıyorsa, CİMER üzerinden ya da 184 Sağlık Hattı’ndan bildirimde bulunabilirsin.
3. Meslek Odası (Psikolojik Danışman ise Türk PDR Derneği) – Eğer psikolog değil de PDR mezunuysa, burası ilgilenir.
4. Savcılık – Eğer ciddi bir hak ihlali, istismar, taciz gibi bir durum varsa doğrudan savcılığa başvurmalısın.
psikolog senin cevreni nereden bilsin? tanidik degildi diyorsunbenim ailem ile bir şey paylaşmadı, çevremdekiler ile paylaşıyor. hayır söylediğiniz durumlar olmadı ve bir şey de kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?