psikolog sıkıntısı

zzz672

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
68
11
3
39
Bir travma yasiyorum psikologa gittim ama ilk seanstan verim alamadim o kadar da yuksekti ucreti ama ise yaramadi hep ben konustum acaba ilk seans diye mi degissem mi psikologu devam mi etsem bir de ilac istemedim acaba ise yarar miydi

İlk seansta insan vücudundaki kıldan kurtulamıyor değil ki psikolojik rahatsızlıktan kurtulsun.

Devamlılık bana göre önemli. Öyle hemen hallelujah moduna girmeyeceksinşz elbette. Zaman alacak bazı şeyler.

Psikologlar ilac yazamaz zaten. Psikiyatrlar yazabilir. Iyilesmek icin belli bir surec gerekir, bir seansta mucize beklemeyin.

İlaç kullanmak istiyorsanız ya da ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız psikolog değil psikiyatrist tercih etmelisiniz.
İlk seanstan bir mucize yaşamanız imkansız, devamlılık önemli. Sabırlı olun

O hoooo.. Yıllarca içinizde biriktirdiğiniz sorunların bir seansta çözülmesini istiyorsunuz.
İnsanlar yıllarca tedavi oluyorlar. Üstelik psikolog size mucize yaratmaz.
Yalnızca olaya bakış açınızı değiştirmeye çalışır.
Ve ilk seansta tabi sizi dinleyecek ne bekliyorsunuz ki?

Ne biliym cikinca ilk rahatladim ama ertesi sabah herzamankinden daha mutsuz hissettim kendimi

Ne biliym cikinca ilk rahatladim ama ertesi sabah herzamankinden daha mutsuz hissettim kendimi

Bazen o kadar kendine gelirsin ki, yüzleşirsin, her yer karanlıklaşır, dibe battığını hissedersin ... Bu harika bir etkidir. Çünkü bir lastik top gibi dibe hızla batmadan tekrar zıplayamazsın.
O yüzden pes etme. Devamlılık esas bu işte.

Bi anda oyle hersey olumlu gorunmez devami onemli ki siz bence pskiatriye gidin sizi rahatlatacak ilac verebilir uyku yapmayan bagimlilik yapmayan

ben psikologuma 2 yıldır nerdeyse devam ediyorum ve çok memnunum.enerjiniz uymamış olabilir.benim ki çok tatlı bir kız.nerdeyse her hafta gidiyorum.eğer memnun kalmadıysan değiş bence.ilaç vermez zaten.psikoterapi ile çözemezseniz o zaman yönlendirir.bence şans ver ya da terapistini değiş.özelden yazarsan ismini veririm istersen benimkinin.
inş hepimiz sıkıntılarımızdan kurtuluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…