• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog Tavsiyesi

MissEbruli

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
914
746
648
38
Günaydın, iyi pazarlar herkese. Bir süredir iş yerimde sorunlar yaşıyorum ve artık mücadele etmekte zorlandığımı farkettim. Terapi almak istiyorum fakat kiminle nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum. Tercihim online terapi, çünkü yüz yüze seans ücretleri maalesef artık çok yüksek. Biraz önce bir siteden seans almıştım fakat maalesef psikolog hanım seansa gelmedi, moralim bozuldu açıkçası. İnsan kendisini hazırlıyor, bir umut bugün beki derdime çare bulunur diyor fakat sonuç hüsran.
Özetle; daha önce denemiş 'şu site iyi' veya 'şu psikologdan çok fayda gördüm' diyebilecek olan var mı?

Bende online psikologa gidiyorum fakat siteden bulmadım kliniği olan hem yüz yüze hem online çalışan birisi. Fiyatı da aynı yani online diye daha az ücret değil. Siz seans aldığınız zaman ücret ödemenize rağmen mi gelmedi ?

Konu isyeri ve iliskiler ise belki bir yasam kocu da isinizi gorur. Direk probleme odakli, hizli sonuc alabileceginiz icin onermek istedim. Yasadigimiz her sorunda taa cocukluga gidip herseyi cozmek mumkun olamayabiliyor.

Bende online psikologa gidiyorum fakat siteden bulmadım kliniği olan hem yüz yüze hem online çalışan birisi. Fiyatı da aynı yani online diye daha az ücret değil. Siz seans aldığınız zaman ücret ödemenize rağmen mi gelmedi ?
Özelden isim verebilir misiniz? Bu arada ücret iadesi yaptılar, bir kaç saat sonra da psikolog hanımın seans hediye etmek istediğini söylediler, deneyeceğim bakalım

Son düzenleme:
Konu isyeri ve iliskiler ise belki bir yasam kocu da isinizi gorur. Direk probleme odakli, hizli sonuc alabileceginiz icin onermek istedim. Yasadigimiz her sorunda taa cocukluga gidip herseyi cozmek mumkun olamayabiliyor.
Yani açıkçası psikologdan daha çok fayda göreceğimi düşünüyorum, yaşam koçluğu çok görece bir kavram, yetkinliğini sorgulama şansım yok. Bir isim tavsiyeniz var mı sizin?

Back
X