Psikolog,terapi

limonluekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
357
156
33
27
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben psikoloğa gitmek istiyorum ancak hem çekiniyorum hem de gideceğim psikoloğu nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce terapiye gidenlerden tecrübelerini duymak istedim şimdiden çok teşekkürler

Sectiginiz psikologun adini burada aratin okuyun, instagram yorumlarına bakin, google yorumlarina bakin.

Tatildeyim,uzun uzun yaZacak enerjim yok o yüzden önceki yazılarımı paylaşayım

Herkesin tecrübesi farklıdır. Gidip deneyimleyeceksiniz bu kadar basit. Psikolog size yön verir zaten

Hangi şehirdesiniz? ne tarz problemleriniz için gitmeyi düşünüyorsunuz? Bu konuda çok deneyim sahibiyim size ilk tavsiyem klinik psikolog olmasına ve terapi eğitimi almış olmasına dikkat etmeniz

Hangi şehirdesiniz? ne tarz problemleriniz için gitmeyi düşünüyorsunuz? Bu konuda çok deneyim sahibiyim size ilk tavsiyem klinik psikolog olmasına ve terapi eğitimi almış olmasına dikkat etmeniz
Çoğunlukla Ankaradayım. Çocukluk travmalarından başlamak üzere çeşitli sıkıntılarım var malesef Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim Başka neler olabilir mesela dikkat edilecek? Profesyonel birisi olmasını çok istiyorum yani hasta-doktor ilişkisini koruyabilir miyiz diye korkuyorum, rahatça kendimi ifade edebilir miyim diye çekincelerim var

Sanırım en iyisini ben yapıyorum randevu alabileceğim doktorlarin fotograflarina bakıp samimi gelene gidiyorum. Ama yanlış bir seçim baya gezdim doktor doktor. Git dene insana o kadar iyi geliyor ki.

Sanırım en iyisini ben yapıyorum randevu alabileceğim doktorlarin fotograflarina bakıp samimi gelene gidiyorum. Ama yanlış bir seçim baya gezdim doktor doktor. Git dene insana o kadar iyi geliyor ki.
Araştırmalarımda bulabildiğim en mantıklısına gideceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…