- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Sectiginiz psikologun adini burada aratin okuyun, instagram yorumlarına bakin, google yorumlarina bakin.Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben psikoloğa gitmek istiyorum ancak hem çekiniyorum hem de gideceğim psikoloğu nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce terapiye gidenlerden tecrübelerini duymak istedim☺ şimdiden çok teşekkürler ☺
Keşke şehir de yazsan.
Ben sana isim olarak psikolog oneremem ama kendi psikoloğumu nasıl buldugumu anlatabilirim.
Doktorsitesi diye bir site var. Oraya gir, şehrini yaz,psikolog diye arat. Karşına bir sürü seçenek cikacak. Haklarında yorumlar vs vs de var. Beğendiğini yaz internete, internette başka yorumları oku,kendi sitesine bak, vs vs.
Sonra orada yazan numarayı ara fiyat sor.
Böylece kendin için en uygunu bulabilirsin.
Bol şans diliyorum ayrıca kararın için de seni destekliyorum.
Şahsen ben kendi psikologumdan çok memnunum,daha bir seans gidebildim araya korona girdi ama tam benim aradığım tarzda bir adam. Güleryüzlü, pozitif enerjisi var. Yaşam tarzima yakın bir yaşantısı var. Şimdilik benim için yeterli. Eğer bazı problemlerimi beraber cozersek omur boyu ayrılmayı düşünmem kendisinden
Eminim sen de sana uygun birini bulabilirsin
Zaten sana "derdin ne?" diye sormuyor, neden geldin falan demiyor :)
benim psikologum inanılmaz tatlı, gülünce yüzü ışıl ışıl parlayan bir adam. İlk seansimi komik bir adres hatası yüzünden kaçırmıştım,son seansa girdim. Böyle yüzünde neşeyle sabahki hikayeyi dinlemek istedi, onu nereden buldugumu falan sordu . Havadan sudan konuştuk yani, bildiğim yerlerden sorup beni açtı önce. Sonra da ne şekilde sürecin devam edecegini konuştuk, benden bir terapist olarak ne bekliyorsun? Falan dedi. O ara ben konuya girdim. O da uygun sorularla beni konuşturdu. Çıkarayak da bir ödev verdi, 'bir sonraki seansta bu ödev hakkında konuşacağız " dedi. Hatta seans bittikten sonra 'terapi saati bitti ama kişisel bir soru soracağım' diye bana bahsettiğim ve ilgi alanına giren şeyle ilgili soru sordu,bilgi istedi.
Sonuç olarak mutlu ayrildim :)
Benim geliş amacim benim ciğerimi bilen bir psikologum olsun. Böyle ömürlük. Hem simdiki sorunlarımda yardımcı olsun, bana güzel sorular sorup bakış acilar kazandirsin hem de ileride çoluk çocuğa karışınca,hayatımda birşeyler ters gidince falan ne zaman ihtiyaç duysam koşup terapi alabileceğim biri olsundu. Umarım güzel asamalar katederiz de daim olur.
AraştırıyorumDoktor takviminden yorumlara bakabilirsiniz, çekinecek bişi yok
Çoğunlukla instagramdan araştırıyorum. Söylediğiniz gibi burda da gidenler vardır diye düşündümSectiginiz psikologun adini burada aratin okuyun, instagram yorumlarına bakin, google yorumlarina bakin.
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimPsikologlar derneğini arayıp oradan da tavsiye alabilirsiniz.
Tam olarak aradığım yorumTatildeyim,uzun uzun yaZacak enerjim yok o yüzden önceki yazılarımı paylaşayım
Herkesin tecrübesi farklıdır. Gidip deneyimleyeceksiniz bu kadar basit. Psikolog size yön verir zatenÖncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben psikoloğa gitmek istiyorum ancak hem çekiniyorum hem de gideceğim psikoloğu nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce terapiye gidenlerden tecrübelerini duymak istedim☺ şimdiden çok teşekkürler ☺
HaklısınızHerkesin tecrübesi farklıdır. Gidip deneyimleyeceksiniz bu kadar basit. Psikolog size yön verir zaten
Hangi sehirdesiniz?Çoğunlukla instagramdan araştırıyorum. Söylediğiniz gibi burda da gidenler vardır diye düşündüm
Çoğunlukla Ankaradayım. Çocukluk travmalarından başlamak üzere çeşitli sıkıntılarım var malesefHangi şehirdesiniz? ne tarz problemleriniz için gitmeyi düşünüyorsunuz? Bu konuda çok deneyim sahibiyim size ilk tavsiyem klinik psikolog olmasına ve terapi eğitimi almış olmasına dikkat etmeniz
Çok teşekkür ederim hemen bakacağımBenim de bu içerikte bir konum var. Çok yorum geldi, oraya da bakarsan yardımcı olur sana.
Çoğunlukla AnkaradayımHangi sehirdesiniz?
Araştırmalarımda bulabildiğim en mantıklısına gideceğim artıkSanırım en iyisini ben yapıyorum randevu alabileceğim doktorlarin fotograflarina bakıp samimi gelene gidiyorum. Ama yanlış bir seçim baya gezdim doktor doktor. Git dene insana o kadar iyi geliyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?