Psikolog ve boşanma davası yardım

Bizde de ben karşı tarafın psikiyatriye gittiğini ve ilaç kullandığını söyledim. Hakim o hastaneye yazı yazıp kayıtları istedi, hastane göndermiş. Yakınma sebebi olarak öfke kontrol problemi olduğu kayıtlarda ortaya çıktı, devlet hastanesiydi. Bilginiz olsun

İnsanları yanlış mı yönlendiriyorum 😂 2.5 sene hukuk fakültesinde okudum, eşim avukat, kuzenim psikiyatrist, en yakın arkadaşım bu ay boşandı bütün süreçlerde yanındaydım yeterli mi sizin için? Yorum yapmaya hak kazandım mı?
Bir başka konuda öğretmenim demiştiniz :KK64:

O kayıtları nasıl elde etmişler?
Ben o donem isten ayrilmak durumunda kaldim. Hala evli oldugumuz icinde onun sgk sina baglanmis oldum. Tum hastane kayitlarima oradan ulasmis olabilecegini dusunuyorum. Ya da aldatilmayi ogrendigimde hamileydim dusuk yaptim. Mahkemede bunu sununca tum raporlarim istendi. Belki de oradan. Nasil ogrendiginin hic pesine dusmedim. Sunu cok net ogrendim. Evlilik sirasinda bir vidayi bile sıkmayi beceremeyen es kisisi, soz konusu para olunca neleri neleri becerebiliyor hayretlerle izledim.

Ben o donem isten ayrilmak durumunda kaldim. Hala evli oldugumuz icinde onun sgk sina baglanmis oldum. Tum hastane kayitlarima oradan ulasmis olabilecegini dusunuyorum. Ya da aldatilmayi ogrendigimde hamileydim dusuk yaptim. Mahkemede bunu sununca tum raporlarim istendi. Belki de oradan. Nasil ogrendiginin hic pesine dusmedim. Sunu cok net ogrendim. Evlilik sirasinda bir vidayi bile sıkmayi beceremeyen es kisisi, soz konusu para olunca neleri neleri becerebiliyor hayretlerle izledim.
O zaman size bir tavsiyede bulunayım. Eğer mahkemenin istediği evrakalrda gelmedi de eş kişisi dolaylı olarak ulaşıp mahkemeye sundu ise kişisel verilerin kullanılmasından dolayı eş kişisi hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

O zaman size bir tavsiyede bulunayım. Eğer mahkemenin istediği evrakalrda gelmedi de eş kişisi dolaylı olarak ulaşıp mahkemeye sundu ise kişisel verilerin kullanılmasından dolayı eş kişisi hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Eger onun sgk kayitlarindan ulasmissa Onu sanirim yapamam. Ayrica karsilikli cok fazla kisisel bilgileri paylastik mahkemede. Ben de o konuda cok masum degilim.

Eski konunuza da yazmak istemistim kismet simdiye mis.

Narsist konularini okuyarak kendinizi doldurusa getirerek psikolojinizi bozmayin konu sahibi.
Hele esiniz normal yurdum türk erkegi ise...
Annesinin kucagina uzanmis aglayan bir erkegin okadar piskopatca taktikleri olmaz.
Ha kurnazlik vardir o ayri.

Narsist insanlar zaten bence bilincsiz insanlardir.
Normalin üstünde bilincsizdirler. Seytan demek komik kacar öyleleri icin. Cunki kendi sacmaliklarindan habersizdirler.

Ve kisisel gelisimden bir haber bilincsiz insan kayniyor etraf zaten. Narsist konularini okuduktan sonra heryerde narsist insanlar görmeye baslarsin.. yani fark etmeye baslarsin daha cok.

Halbuki cogu narsist degil bilinc düzeyi gelismemis insandir bence.

Herneyse bu konulari okumayi birakin benden size tavsiye.

Birde bazen olaylara basit yönden bakmali.
Esiniz sizi mutlu etmiyor ve basiretsizin önde gideniyse sizin ruhunuzu beslemek yerine yoruyorsa yanlis kisidir sizin icin.

Fazlasini kurcalamak onun aklindan veya kalbinden gecenleri anlamaya okumaya calismak sizi üzer.
Herkes kendi kalbinden ve aklindan gecenlerden sorumludur.

Sakin olmaya ve metanetinizi korumaya calisin bu sürecte. Daha da kendinizi korkutmayin doldurusa getirmeyin.

Eski konunuza da yazmak istemistim kismet simdiye mis.

Narsist konularini okuyarak kendinizi doldurusa getirerek psikolojinizi bozmayin konu sahibi.
Hele esiniz normal yurdum türk erkegi ise...
Annesinin kucagina uzanmis aglayan bir erkegin okadar piskopatca taktikleri olmaz.
Ha kurnazlik vardir o ayri.

Narsist insanlar zaten bence bilincsiz insanlardir.
Normalin üstünde bilincsizdirler. Seytan demek komik kacar öyleleri icin. Cunki kendi sacmaliklarindan habersizdirler.

Ve kisisel gelisimden bir haber bilincsiz insan kayniyor etraf zaten. Narsist konularini okuduktan sonra heryerde narsist insanlar görmeye baslarsin.. yani fark etmeye baslarsin daha cok.

Halbuki cogu narsist degil bilinc düzeyi gelismemis insandir bence.

Herneyse bu konulari okumayi birakin benden size tavsiye.

Birde bazen olaylara basit yönden bakmali.
Esiniz sizi mutlu etmiyor ve basiretsizin önde gideniyse sizin ruhunuzu beslemek yerine yoruyorsa yanlis kisidir sizin icin.

Fazlasini kurcalamak onun aklindan veya kalbinden gecenleri anlamaya okumaya calismak sizi üzer.
Herkes kendi kalbinden ve aklindan gecenlerden sorumludur.

Sakin olmaya ve metanetinizi korumaya calisin bu sürecte. Daha da kendinizi korkutmayin doldurusa getirmeyin.
"normal yurdum Türk erkeği" mi? Yani yazılarınızı büyük bir hayretle okudum. Bakın oradan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum da, intiharın eşiğinde psikolog sayesinde uyandım o şeytanın ne olduğuna. Ki bunu ben bilmiyordum, uzman söyledi.
Normal yurdum Türk erkeği nasıl olur; genellikle ilgisiz, kaba, ana kuzusu falan filan.
Yanınıza gelip sistematik olarak garip davranışlarla psikolojinizle oynamaya kalkmaz.
Anasının kucağında ağlamasının sebebi de ayrıca ben evden ayrılıyorum diye değil, elimde kalan son kuruş parayı almak için annesine şikayet etmesindendi.
Dilerim hayatınızın hiçbir döneminde ruh hastası biriyle karşılaşmazsınız. Zira yıkımı o kadar büyük ki.
Normal insan olsaydı, delil bilmem ne peşine düşmeden çat diye anlaşmalı boşanırdım. Bir kere teklif ettiğimde olanları görseydiniz, bu nasıl bir cehennem derdiniz eminim.
Yazarlardan biri demiş allahım ne güzel vekildir diye. İçimi yatıştırmaya çalışıyorum.

Şimdi nasılsıniz çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bi tık daha iyiyim ilk haftalara nazaran ama şu 5 gündür falan sürekli rüyamda.Bu gecede ilk defa ailesini gördüm rüyamda.Berbat bi şekilde uyandım.Her uyanışımda sanki midemi bişeyler sıkıştırıyor.Huzurla uyanmayı o kadar özledim ki...

Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.

Yaşadıklarım aşırı derecede kötü olduğu için, ruhsal durumum en diplerde şu an. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum bir yandan. Okulumu kurtarmaya çalışıyorum öteki yandan, eşyalarımı o cehennem çukurundan kurtarmanın yolunu arıyorum bu da diğer yandan. Kafam karlı dağ anlayacağınız.
Kızlar, geçen gün bir arkadaş psikoloğa gittiğim için karşı taraftaki şeytanların bunu kullanabileceğini söyledi. Halbuki benim amacım, psikolojik şiddeti ve boyutunu kanıtlayıp dava dilekçeme eklemek istiyorum.
Başına benzer bir olay gelen var mı? Bana ettikleri eziyetlerden "bunun psikolojisi bozuk zaten, tedavi alıyor." diye sıyrılırlarsa?
(Devlette gidiyorum bu arada)

Mantıklı hanımlardan yorum bekliyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler
çok sevindim Atlantistebiranka Atlantistebiranka 1 yıl bekleyeceğim diyordunuz beklememişsiniz
narsistmiş sizin konuydu dimi yanlış hatırlamıyorsam

konunuza gelince psikoloğa gidiyorsunuz bence bişey olmaz
avukatınız var mı ona danışın olmadı
bu arada ne yaptı o narsist sizi engellemeye çalışmadı mı o ailesi?

Bu bilgi yanlis. Soyle ki ben de antidepresan kullandim. Karsi taraf bunu dilekcesibde beyan etti. Psikiyatriste gidiyor diye. Avukatim da bosanma travmasini atlatmak icin dedi. Hicbir sorun cikmadi. Her bosanma bir travma yasatir. Evden kediniz gitse uzulirsunuz degil mi? Bunlar normal seyler. Antidepresan kullaniyor denildi diye hakim ruh hastasi gozuyle bakmiyor size merak etmeyin.
Kullanırlardan kastım bu zaten. Mahkemede mevzu olur. Yoksa sonuç çıkar demedim.

Benim avukatimda tam tersine psikolog ve psikiyatr larin hasta etigi kuralinca davalarda gorus bildirmelerinin yasak oldugu belirtmisti.
Ben bu konuda şunu anladım, sanırım avukatlar biraz da tecrübelerine göre fikir veriyorlar. Mesela başka konularda da kesinlikle olur ya da olmaz dediği halde tersi oldu. Çok şükür bana zarar vermeyen basit konulardı.

çok sevindim Atlantistebiranka Atlantistebiranka 1 yıl bekleyeceğim diyordunuz beklememişsiniz
narsistmiş sizin konuydu dimi yanlış hatırlamıyorsam

konunuza gelince psikoloğa gidiyorsunuz bence bişey olmaz
avukatınız var mı ona danışın olmadı
bu arada ne yaptı o narsist sizi engellemeye çalışmadı mı o ailesi?
Evet benim konumu.
Hayır engellemediler aksine bunun planını kurmuşlar ailece. O narsist şeytan da annesine bağımlı olduğundan sesini çıkaramadı. Anası bas bas bağırıyordu boşayacaksın bunu diye.
Kurtulduğuma seviniyorum.

Kullanırlardan kastım bu zaten. Mahkemede mevzu olur. Yoksa sonuç çıkar demedim.
Davada mevzu olmuyor. Sadece dilekcesinde kaliyor. Sen de seni itham ettigi seye cevabini yaziyorsun zaten. Hakim bu konuyu gundeme bile getirmiyor. Ilk bosanirken dava oncesinde yazismalar oluyor. Sadece sinir yipraymak ve kendini kendince aklamak icin yaziyorlar. Ama hakim ciddiye bile almiyor. O dilekcelerde zaten yapmadigin birsuru seyle suclaniyorsun. Antidepresan ne ki...

Sizin şu aşamada psikiyatriye giden bir sürü kadin var. Sonucta cezai ehliyetten düşürecek şizofren bipolar vs. Tanısı konulmayacak. Yaygın anksiyete (kaygı bozukluğu) depresyon vb. Tanilarla takip edilirsiniz. Midemiz agriyinca hicbir durumu beklemeden gidiyoruzda, mahkemede davam var diye insan bedenini ayakta tutan ruhum incindigi için gittiğimde mi aleyhime dönecek. Yaşadıklarım beni derinden sarstı...ben bir insanım güzel seyler nasil mutlu ediyorsa tersi de bi okadar uzebilir.
O değil bunu psikologunuz nasil söyleyebiliyor aleyhinize donebilir diye. Tahmin yurutuyorsa böyle yönlendirmesi cok yanlış
Türkiyede adaletin nasıl işlediğini biliyordur psikolog o yüzden uyarmıştır. Sizin yazdıklarınız olması gereken düşünce biçimi. Ama hakim karşısında??? Yine iş burası Türkiyeye geliyor malesef.

ya ne zamandır böyle konular açıyorsunuz
neden hala bir avukata danışıp enine boyuna her şeyi danışmıyorsunuz??

ya ne zamandır böyle konular açıyorsunuz
neden hala bir avukata danışıp enine boyuna her şeyi danışmıyorsunuz??
AA ben bunu nasıl düşünemedim acaba?
İyi ki söylediniz. Teşekkür ederim :işsiz:

Böyle konular açıyorum çünkü teori ayrı bilgi sağlıyor bana, pratikte bunları yaşamış insanların tecrübesi ayrı bilgi sağlıyor.
Avukat arıyorum, malumunuz güçlü bir tane lazım bana.

Back
X