- Konu Sahibi Atlantistebiranka
"normal yurdum Türk erkeği" mi? Yani yazılarınızı büyük bir hayretle okudum. Bakın oradan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum da, intiharın eşiğinde psikolog sayesinde uyandım o şeytanın ne olduğuna. Ki bunu ben bilmiyordum, uzman söyledi.
Normal yurdum Türk erkeği nasıl olur; genellikle ilgisiz, kaba, ana kuzusu falan filan.
Yanınıza gelip sistematik olarak garip davranışlarla psikolojinizle oynamaya kalkmaz.
Anasının kucağında ağlamasının sebebi de ayrıca ben evden ayrılıyorum diye değil, elimde kalan son kuruş parayı almak için annesine şikayet etmesindendi.
Dilerim hayatınızın hiçbir döneminde ruh hastası biriyle karşılaşmazsınız. Zira yıkımı o kadar büyük ki.
Normal insan olsaydı, delil bilmem ne peşine düşmeden çat diye anlaşmalı boşanırdım. Bir kere teklif ettiğimde olanları görseydiniz, bu nasıl bir cehennem derdiniz eminim.
Yazarlardan biri demiş allahım ne güzel vekildir diye. İçimi yatıştırmaya çalışıyorum.
Karsilastim zaten canim

O yüzden sana tavsiye vermek istedim.
Benim icinde büyük bir yikim ve travmaydi zaten.
Gecici sok dahi yasadim.
Aradan dört yil gecmis olmasina ragmen tehtit mesajlari da aliyorum hala. Ondan sonraki iliskilerimi de bozdu.
Zaten son attigi mesajda senin kimseyle iliskin olmasina izin vermeyecegim di.
Ama gözümde zavallidan bir farki yok.
Ona inananlarda ayni sekilde.
Flying monkeyleri

Yinede zaman icerisinde ögrendigim sey bilincsiz insanlarin böyle sacmaladiklari. Salak yani beyinsiz bildigin.
Akli selim bir insan kendi hayatini güzellestirir ve esinin de ayni sekilde. Düzgün iletisim kurmasini bilir. Dandik oyunlar oynamaz. Huzur isteyen huzur verir.
Ama o beyin yok bazilarinda iste..
Öyle düsünmesi icin bende cok ugras vermistim ama o kapasite dahi yok yani.
Yapacak birsey de yok.. senin yerinde olsam hic ugrasmazdim en kisa sekilde nasil bosanirim diye düsünürdüm. Enerjini bosa harcama yani onun sacmaliklari yüzünden.
Yoksa seni cok iyi anliyorum merak etme.
Okadar konuyu okuma demem de, birsürü manipulasyon taktikleri ögreniyorsun sonucta.
Ve bu insan ruhuna iyi gelmiyor. Güvenin sarsiliyor.
Sen kendini senin özsaygina ters düsecek durumlardan uzak tut kafi. Kimin ici pismis onu yapmis bunu düsünmüs diye kendini yorma.