• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğa falan gitmeyin

İşte böyle tiplerle muhatap oluyoruz bazen, düşünün ki adam bu insanı bir yıl boyunca haftada bir 50dk dinlemiş, meslek aşkı ve etik ilke değil de nedir bu? Kskskskşd. İnanın parasına değmez, parası neyse ben sana vereyim de bi daha gelme diyesi geliyor insanın
Psikologuma şu konunun linkini atip kadini delirtme fikri, çık aklımdan :D

İşte böyle tiplerle muhatap oluyoruz bazen, düşünün ki adam bu insanı bir yıl boyunca haftada bir 50dk dinlemiş, meslek aşkı ve etik ilke değil de nedir bu? Kskskskşd. İnanın parasına değmez, parası neyse ben sana vereyim de bi daha gelme diyesi geliyor insanın
Yok valla ben artık anlatacak virşey bulamıyorudum.çiçekten böcekten saçma sapan konuşuyorduk artık.hatta bir dönem inşallah maşllah hoca takımı vardi ya onun gibi birbirimizi övüp duruyorduk vakit geçsin diye.adam yapıştı kaldı hiç bitirelim saçmalıyoruz falan demedi.oradan belliymiş zaten paracı olduğu.şimdi niye şaşırıyorum ki.boşu boşuna paramdan oldum sırf net konuşamadığım için.ama o bana hiç acımadı maşllah.keşke kestirip atsaydım ilk aklıma geldiğinde.kaç ay boşa para gitti.süreç müreç birşeyler saçmalıyor bir de para vermeye devam etsem 5 senede bitirmezdi bu süreci.o sanki çok dürüsttü de bu yolda?

Yani ben biraz daha manevi bakılması gerektiğini düşünüyorum ama genel uygulama bu şekilde demek ki diyebilirim.zaten özel olduğumu düşünmüyordum ama bence fazla diyeyim o zaman.çünkü seanslarda gereksiz bir takım kişiye özel muhabbetler dönüyor.o zaman böyle yapacaklarsa çenelerini tutacaklar.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oluyor o zaman.hani verdiğin sözler nerde?, al mektuplarını ver mektuplarımı o zaman 😁 bu arada özel muhabbetten kastım ben şöyleyim böyleyim, paraya fazla önem vermem tarzı.
para verip hizmet alıp sonra siz adamın kişisel şeylerini, ya da başka danışanlarını vs. anlatmasını dinlememelisiniz zaten
ya da çenesini tutmuyorsa, profesyonel değilse sözleri/tutumları,
birbirini övüp durmak için seansa gitmenize de gerek yok hakkaten.

bu direkt işini yapma şeklidir ve bana çok da bu iş böyle yapılmalıymış gibi gelmedi açıkçası
pek işin doğrusu buymuş gibi durmuyor, psikolog değilim.

ancak para konusunda 1 kere erteleyip sonra da iptal ettirmişsiniz, genel olarak böyle durumlarda parası alınır
yani o da işini böyle böyle yapıyordu ama parayı almaya gelince niye alıyor diye bir dünya yok.

Ödünç aldığın kitabi geri ver .
Süreci bitirme ve iptal etme sorun burda keşke en baştan mesajla süreci bitirdiğini söyleseydin .
Öfke aklı örter dedikleri bu konu olsa gerek

Bu kadar uzun bir süreci tek bir para meselesine indirgemek de, herkesin emeğini aynı kefeye koymak da adil değil. yani genelleme yaparak gitmeyin adı altında başlık açmak yanlış bir hareket şuan . Bir kişi seni sinirlendirdi die tüm bu mesleği yapanlara çakallar die hakaret etmen de yanlış .
Hukumuz var derken yahu senin paran olmasa yüzüne bakmayı geç telefonda randevu vermeyecek adamla ne hukukun olabilir ki sen onun seanslarında güvenerek rahatça konuş die üstün körü kurduğu cümlelerden maneviyat edinmişsin . Tabikide bana güven ara yalnız değilsin diyecek yoksa kim duvara anlatır gibi birine içini döksün ki üstelik 1,5 sene . Yani gerçekten iyi gelmıs iyi hissetmıssın ki devam etmişsin onca para dökmüşsün . Eğer bunca seans öğrendıklerınız 3 kuruş para yüzünden evrilecekse ben yerınızde olsaydım 1,5 senedir ödediğim paraya ve harcanan zamanıma üzülürdüm .

Bu kadar hassas olmayın bi insanın davranışına öfkelenip tüm meslektaşlarına isyan eden tavırlar sizin seanslara devam etmeniz gerektiğinin bir göstergesi aslında yapay zeka ile seanslarınıza devam edin bu alevli öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin .zira karşı taraftan maneviyat bekliyorsunuz siz nie aynı hassasiyetı vermıyorsunuz 3 kuruş için ? 1,5 senedir bana hizmet veriyor çok samimi davrandı iyi hissettirdi iyi geldi demiyorsunuz çakal diyorsunuz , hadi o profesyonel davranmak istemıs ama ya siz, sizin şuan ki tavrınız? demekki sizin içinde zaman satın alınabilen bişey olmalı ki 1,5 senedir bunu devam ettirmişsiniz .

adama da gidip kötü söz söylemeyin öfkeniz geçer iki gün sonra ama kızgınlıkla söylenen söz akılla geri alınmaz .

para verip hizmet alıp sonra siz adamın kişisel şeylerini, ya da başka danışanlarını vs. anlatmasını dinlememelisiniz zaten
ya da çenesini tutmuyorsa, profesyonel değilse sözleri/tutumları,
birbirini övüp durmak için seansa gitmenize de gerek yok hakkaten.

bu direkt işini yapma şeklidir ve bana çok da bu iş böyle yapılmalıymış gibi gelmedi açıkçası
pek işin doğrusu buymuş gibi durmuyor, psikolog değilim.

ancak para konusunda 1 kere erteleyip sonra da iptal ettirmişsiniz, genel olarak böyle durumlarda parası alınır
yani o da işini böyle böyle yapıyordu ama parayı almaya gelince niye alıyor diye bir dünya yok.
Aaaa bide başkalarını mı anlatıyormuş . Milletin sorunlarını dinlemek için para mı ödemiş ferhans

Merhaba bugün canımı çok sıkan ve beni sinirlendiren bir olayı paylaşmak istiyorum.şimdi ben 1 seneyi biraz aşkın bir süredir psikoloğa gidiyordum.gayet de memnundum bu ilerlemeden.gel zaman git zaman iyi ilerleme kaydettiğim için süreci artık bitirmek istediğimi kendisine ilettim. O da dedi biraz araları uzatalım azalta azalta bitirelim.dedim tamam.bir süre daha böyle devam etti.bu arada bazen seans ücretini hatırlatmak içn mesaj atıyormuş.ben de bilmediğim için biraz içerlemiştim bu konuyu.yüzyüze gelince bunu farkedince benim nasıl bir insan olduğumu biliyorsun, paraya çok önem veren bir insan olmadığımı biliyorsun, bir danişanım unutuyorum bana hatırlatın dediği içn artık herkes atıyorum deyince ben de ne kötü niyetliyim hakikaten ya demiştim.bir de bir konu hakkında konuşuyoruz bir arkadaşını falan anlatıyor gözleri doluyor ben de aman ne duygusal ne maneviyatı yüksek bir adam falan diyorum içimden...
Sadede gelirsek, şimdi en son seansımızı ertelemek zorunda kaldim başka güne aldık.ben o seansta bir daha gelmeyeceğim diyecektim.vedalaşmaya karar vermiştim.o ertelediğimiz gün de bir aksilik çıkınca bari başka güne alıp adamı oyalayıp duruyor gibi olmasın diye memnuniyetimi belirten uzun ve utandığımı da belirten bir mesaj atarak süreci sonlardırdiğımı söyledim.bunlar aynı gün içinde oluyor.evet hatalıyım bunu da mesajda fazla fazla belirttim zaten.sonra adam beni birkaç gün sonra aramış.ben baktım heralde vedalaşmaya çağıracak ya da sesli olarak da bir konuşalım diye aradı falan diye ponçik kalbimden geçiriyorum.gelmediğim seansın parasını istemesin mi? Üstelik bir de fiyat güncellemesine uygun olarak falan filan diyor haspama bak sen.
Demem o ki evet hatalı bir davranış ama yuhh yani.1 seneyi geçkin hukukumuz var.bu kadarını da hiçbir profesyonellik bahanesi kabul ettiremez bana.demem o ki bu çakalların şu konuştuğunuz yapay zekadan hiçbir farkları yok.kurulu bebekler gibiler.az biraz pohpohlama, dünyanın en iyi insanı tavırları, 2 güler yüz.şimdi bunca seans benim senden öğrendiklerim ne noktaya evrilmiş oldu? Bu şekilde mi hatırlanmak istiyordun gerçekten.psikolog tam deli saçması bir iş.bu paragöz insanlar mi bizim derdimize derman olacak yani.gidin yapay zekayla konuşun elin şerefsizlerin zengin etmeyin.
Yarın bende kalan kitabini da istedi herif.götürüp verirken 2 cümle laf edeceğim sanırım dayanamayıp, o utanmıyorlar ben mi utanacağim.
Almanya da yasiyorum bile. Bilir burda bile özel doktorlar yani sigortamizin karsilamadigi doktorlarda randevu yaptiysak iki gün önce iptal veya tarihi degistirmek isterseniz iki gün önce Haber vermek zorundayiz

Baska hastalari bizim icin geri ceviriyorlar gayet normal insanlara hakaret etmeden önce görgü kurallarini ögren

Sebep? Tıbbi bir destek alma ihtiyacım olsa psikiyatra giderim. Daha önce defalarca psikoloğa gidip boş duvara anlatır gibi anlattım ve sonuç? Seans süresini dinlerken ara ara kontrol eder hepsi ve çaktırmadığını zanneder. Açıp dertleşmek ya da anlatmak istesem yazıyorum gayet mantıklı cevaplar okuyorum objektif ol yazınca da gayet iyi cevaplar veriyor.
Yapay Zeka Ben de kullaniyorum gayette memnunum . Bir seyi nasil kullandiginla alakalidir internetin faydalarini kötüye kullanmakta elimiz de onu kendimiz icin faydali yapmakta yine elimiz de

Yapay Zeka Candir 😽

Kaç ülkede yaşadım, çoluk çocuk kaç defa doktor muayenemiz oldu, her yerde her seferinde mesaj gönderildi. Hem ücret bilgisi hem de iptal edebilme aralığı yazdı. Ya gittik ya da iptal ettik ama vaktinden sonra iptal etmediğim olmadı. Şu saate kadar iptal etmezseniz şu kadar ödemesi var yazar. Kafanıza göre uzun uzun mesajlar mailler yazıp şundan gelemedim bundan gelemedim demek tamamen saçmalık. Bizde de olmalı bu sistem ve eğer zaten varsa destekliyorum. Hatta acil olmadığı halde kurnazlık yapıp acilden gelenler ücretini ödemeli. Hiç bir yerde bu kadar kolay randevu alınıp gidersem giderim gitmezsem gitmem sistemi yok.

Psikolog terapist arkadaşlar gelmişken, şunu sormak isterim Seans bitince ara beni, nolur ara vs samimiyet göstermek, yalnız değilsin ben varım demek meslek etiğine uygun mu? Konuda belirtilen çiçek böcek, inşallah canım ya nasip kısmet tarzı konuşmalar doğal mı? Ferhans olmasını bir kenara bırakıyorum, danışan hiç gelişme göstermiyorsa düzelmiyorsa sorunları devam ediyorsa bu sadece danışandan mı kaynaklanır? -Ferhans kızmayın ben olsam ben de sizi dinlemek istemezdim- bu mesleği profesyonelce yapan bir uzman bir noktada sizinle ilerleme kaydedemiyoruz, psikoloğunuzu değiştirmenizi öneriyorum demeli mi? Tamamen cagilliğimden soruyorum, cevaplarsanız memnun olurum.

Yine bir beni örseleyin konusu. Ben diyorum bu kız ilgisiz kaldıkça linçlenecek bir konu açıp milletin -linçleyerek bile olsa- ilgisi ile kendini tatmin ediyor.
Sonlara doğru adam bana da yürüdü diye dayanamamış eklemiş. Vedalaşma seansı demesinden belli yine yürüyecek diyorsun 😂
Her konuyu da illa buralara ısrarla çekiyor ki biraz da oradan örseleyelim 😂😂 zevk alıyor

Sen ister miydin ama o kadın öyle yapmasaydi?
Ben istiyorum. Anlaşmayı yaparken son dakika iptal ederseniz ücretin yarısını, gelir de çocukla ders yapamazsam tamamını alırım diyorum. Hatta mümkünse ücreti önden almaya çalışıyorum ki senin gibi çakallara yem olmayayım.

Size hatırlatılma yapilmadan parasını ödemeniz gerekirdi. Seans aldıysan çıkarken parasını vereceksin. Çok cirkin paranın bekletilmesi. Onlar da böyle kazanıyor sonuçta..
Mesleği karalamaniz da çok yanlis

Amann ne zarar ne zarar.1 saatte servet kazanacaktı adam.1 senedir parayı ben kazandirmiyordum zaten.markette bile belli bir alışveriş üstüne indirim yapıyorlar be.ağzimin içine düşmeseymiş mâdem.resmi dursaymiş.aman ara da ara saat hiç farketmez diye yalvarmasaymiş.o onun mesleğiyse biz de müşterisiyiz elbette bize soracak başka kime soracak? Tek sorun bende zaten.yapılmamiş işin parası verilmez kardeş.hayat bu hayat.o kadar esneklik olur olacaktır.kaldi ki ticaret.serbest meslek.konu hoşuna girmemişse yaylan.ne kadar uzatıp uzatmayacağımı da ben bilirim.git başka yere bak.
Adam senin verdiğin parayla servet kazanmayacaksa sende servet kaybetmeyeceksin? Sen muhtemelen nezaketi tatlı dili aşırı samimiyet sandın yani sorun adamda değil sende. Amaaan psikolog düzeltememiş 1 yıl seni biz hiç yapamayız

1 yıldan uzun süredir online terapi alıyorum. Ekranı indirirken mobil bankacılığa girerim olur da sonra unuturum parayı göndermeyi diye. Bir hizmet aldığınızda hizmet verenin sizden parayı istemek zorunda kalması sizin için çok utanç verici olmalı bir de kızarak anlatmışsınız. Bazen randevu almak istiyorum o saatim maalesef dolu diyor veremiyor ee sizin gibi biri kafasına göre iptal etse bana da vermedi o da gelmedi niye parasından olsun hani onun işi ya bu para kazanmak için profesyonel bir şekilde yaptığı eylem.

Merhaba bugün canımı çok sıkan ve beni sinirlendiren bir olayı paylaşmak istiyorum.şimdi ben 1 seneyi biraz aşkın bir süredir psikoloğa gidiyordum.gayet de memnundum bu ilerlemeden.gel zaman git zaman iyi ilerleme kaydettiğim için süreci artık bitirmek istediğimi kendisine ilettim. O da dedi biraz araları uzatalım azalta azalta bitirelim.dedim tamam.bir süre daha böyle devam etti.bu arada bazen seans ücretini hatırlatmak içn mesaj atıyormuş.ben de bilmediğim için biraz içerlemiştim bu konuyu.yüzyüze gelince bunu farkedince benim nasıl bir insan olduğumu biliyorsun, paraya çok önem veren bir insan olmadığımı biliyorsun, bir danişanım unutuyorum bana hatırlatın dediği içn artık herkes atıyorum deyince ben de ne kötü niyetliyim hakikaten ya demiştim.bir de bir konu hakkında konuşuyoruz bir arkadaşını falan anlatıyor gözleri doluyor ben de aman ne duygusal ne maneviyatı yüksek bir adam falan diyorum içimden...
Sadede gelirsek, şimdi en son seansımızı ertelemek zorunda kaldim başka güne aldık.ben o seansta bir daha gelmeyeceğim diyecektim.vedalaşmaya karar vermiştim.o ertelediğimiz gün de bir aksilik çıkınca bari başka güne alıp adamı oyalayıp duruyor gibi olmasın diye memnuniyetimi belirten uzun ve utandığımı da belirten bir mesaj atarak süreci sonlardırdiğımı söyledim.bunlar aynı gün içinde oluyor.evet hatalıyım bunu da mesajda fazla fazla belirttim zaten.sonra adam beni birkaç gün sonra aramış.ben baktım heralde vedalaşmaya çağıracak ya da sesli olarak da bir konuşalım diye aradı falan diye ponçik kalbimden geçiriyorum.gelmediğim seansın parasını istemesin mi? Üstelik bir de fiyat güncellemesine uygun olarak falan filan diyor haspama bak sen.
Demem o ki evet hatalı bir davranış ama yuhh yani.1 seneyi geçkin hukukumuz var.bu kadarını da hiçbir profesyonellik bahanesi kabul ettiremez bana.demem o ki bu çakalların şu konuştuğunuz yapay zekadan hiçbir farkları yok.kurulu bebekler gibiler.az biraz pohpohlama, dünyanın en iyi insanı tavırları, 2 güler yüz.şimdi bunca seans benim senden öğrendiklerim ne noktaya evrilmiş oldu? Bu şekilde mi hatırlanmak istiyordun gerçekten.psikolog tam deli saçması bir iş.bu paragöz insanlar mi bizim derdimize derman olacak yani.gidin yapay zekayla konuşun elin şerefsizlerin zengin etmeyin.
Yarın bende kalan kitabini da istedi herif.götürüp verirken 2 cümle laf edeceğim sanırım dayanamayıp, o utanmıyorlar ben mi utanacağim.
Bir kasada bı tane domates çürük çıktı diye ,hepsine çürük muamelesi yapamayız olmaz yanı .Niye aramıyorsunuz?
O an mesaj atmak nedir bir kere ertelenmiş başka güne alınmış onda da mesaj atıp ben gelemeyeceğim diyip süreci sonlandırmak istemişsiniz buda ayıp yanı iki kez ertelenmiş ben olsam bende isterim böyle bir hakkınız yok, bir randevu 2 kez ertelenmez hem zaman hem maddi kayıp.

Aa bu ne cehalet ,ne kibir ne kıfayetsiz muhterislik.Evlerden ırak...
Aa bu ne cehalet,ne kibir ne kifayetsiz muhterislik...

Hatalı olan sensin, adam niye şerefsiz oldu şimdi, anlamadım ben?
Hem suçlu hem güçlü olup, bir de gidip adama laf vurup kendini saçma sapan bir konuma düşürme bence.

Bağlanmadim ki.ama bu kadarı da fazla ya.bir özürlük bir mesele bu.insanlik diye birşey var.bu tarz birine para kazandırmak ister misiniz şimdi? Bu kadar da profesyonellik olmaz olsun valla.o zaman diline sahip çıkıp kendini olmadığı gibi biri olarak lanse etmeseymiş.bu konuları da konuştuk yani.1 senedir para kazandiriyorum ben ona.el insaf.
Adam kendini farklı lanse etmemiş ki. Psikolog kimliği ile davranması gerektiği gibi davranmış.
Ben öğretmenim, sınıfta günlük hayatımda kankalarıma, aileme, eşime davrandığım gibi davranmıyorum tabii ki. O kimliğe uygun davranışlar sergiliyorum, evde de öğretmen gibi davranmıyorum, şimdi bu beni sahtekar ya da ikiyüzlü mü yapar? Insanın ilkeleri, doğruları, kişiliği vs ortama göre değişmemeli ama konuşması, tarzı, tavrı o anki kişi ve ortamlara göre şekillenir.
Bazı yorumlarını beğeniyorum ama bu konuda ağır saçmalamamışsın.

E hizmeti almamayi sen tercih etmissin. Adam iptal edip ustune para istememis. Sen kendi aldigin randevuyu mucbir sebep yokken iptal etmissin.

Ayrica magazada iade ediyorsun ayni urunu geri veriyorsun. Magazanin kaybi olmuyor. Adama gitmedigin seans yuzunden zaman kaybettiriyorsun, bunu nasil iade edeceksin? Sen iptal etmesen baska danisan alacak adam. Senin yuzunden maddi kaybi var ve bu adamin işi.
+1
Bir de adam bu konuda taviz verse önünü alamaz ki. Kafasına göre gelirler, gelmezler, öderler, ödemezler. Orası da bir işyeri eninde sonunda, ona göre yapıyordur anlaşmalarını, seanslarını, gelir gider belli olmazsa nasıl yürütecek işlerini?

Back
X