- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Bebeğim için 5 sene tedavi oldum ama inanın böyle yapıcağım aklımın ucuna gelmezdi ..
Deliricem diye bile düşünüyorum hep şuanda bişey olsa ben vicdan azabı çekerim koruyamadım diye hep diyorum incinse biyerine bişey olsa ömür boyu gözümün önünde çekse kimse olmıcak yanımda uyarmalıyım diye düşünüyorum ..
Engel asla olamıyorum görmemezlikten gelemiyorum
Canim o 5 senelik yoldan gelmis,sende onu beklerken yorulmussun tabiki.. yorgun ve cokta mutlusun kaygilanmakta haklisin benim bebegim yok ama bebek bakımını az cok bilirim ve bu anlattiklarin cok sinir bozucu hareketler bence ben olsam saçımı başımı yolardım kesin .
Psikiyatriste gitme de psikologa git bence rahatlarsin derdini anlatinca yani ilac kullanma demek istiyorum.
Ama fazla vesveseli olmak iyi değildir tabiki,bende senin gibiyim o yüzden seni anlayabiliyorum ben köpeğimi babama emanet edince ona ev yemegi veriyor yok iste gezdiriyor tasmayla huzursuz oluyorum verme ev yemegi diyorum yıkadım insan sampuaniyla diyor rahatsiz oluyorum sık sık yıkama köpeği diyorum surekli ikaz ediyorum mesela uff yaa

Çocuğum oldugunda nasil olcam kimbilir