Psikologa mi gitmeliyim:(

Simdide bacaklarimda ara ara morluklar goruyorum. Acsba kansermiyim diyorum ve cokk korkuyorum.

Sen yine iyisin ben bbirgün enistemle telefonda konuşurken hapsurdum ertesi gün bir baktım enistemin burnu kıpkırmızı nezle olmuş hapsuu happpsuuuu:)

birinde ya da kendin de en ufak bir rahatsizlik olsun tamam artik dinle bizim enisteyi doktor unvani da yetmez profosor zannedersin doktorun söylediğine inanma katar da katar olay psikolojik..etkileniyor olabilirsin:)

Simdide bacaklarimda ara ara morluklar goruyorum. Acsba kansermiyim diyorum ve cokk korkuyorum.

Sebebsiz Morluk gördüğün zaman kan testi yaptir için rahatlar...

Eski beni gördüm anlattıklarında. Bu takıntılarla ömür geçmez. Kendi yaşam kaliteni düşürmekten başka bi işe de yaramaz bu düşünceler.
Bence bi uzman yardımı alman da fayda var.

Sigarayı bırakırsan göreceksin hiçbir şikayetin kalmayacak. Kar çamur yağmur demeden dışarıda içiyorsun, ne bekliyordun? Sigaranın ne kadar zararlı olduğunu bildiğin için endişe yapıyorsun. Şu anda bir şeyin yok ama ileride bu sigara yüzünden ne hastalıklara yakalanabileceğini söyleyebilirim istersen.

Ayni ben ben de hastalik hastasiyim.su anda emzirdigim icin doktora gidemiyorum ben psikiyatri ye gitmeyi dusunuyorum. Ve bence daha kaliteli bi hatat icin kesinlikle gitmelisin. Bu bence simariklik falan ddgil insanin elinde olan bisey degil.bana da herkes oyle diyor ozellikle esim ama bunu ceken bilir.beyun kimyasi bozuluyor insanin bana gore...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…