Çok mu ilgisiz kalıyorsun. İlgi istediğin için böylesindir belki deArkadaslar merhabalar sayfaya yeni uye oldum size derdimi anlatmak istiyorum cunku cevremdeki herkez bikti artik
benim derdim hastalik hastaligi.yani en ufak bir hastaligi bile alip oyle buyutuyorum ki herkez bikti artik.istanbuldan yeni gldim sigara kullaniyorum bronslarm tikanmis surekli halsizim atesim cikiyo doktora gittim sigarayi birak cok usutmusun dedi.ama buda bana yetmedi tuttrdum bn ebola virusu kaptim istanbulda diyr arkadaslarim ailem erkek arkadasim hepsi biktilar artik hrp boyleyim en ufak seydr tumor mu kene mi isrdikendimi durduramiyorum kimseye bisi demesem icten ice kuruyorum bu defa sizce bi psikaytriye gtmeli miyim simdiden cevap yazan okuyan herkezin eline yuregine saglik arkadaslar
Yorumunuz icin tesekkur ederim dikkate alicamKesinlikle gidin bence
Kaygı bozukluğunuz var sizin hemde epey ileri derece
Yaşamayan bilemez bunu... İnsanlara durumun komik geliyor ama sen ne yaşadığını en iyi kendin biliyorsunYorumunuz icin tesekkur ederim dikkate alicam
Ayyy nasil atlatcaz bilmiyorm ya guler misin aglar misin Allah buyuk dert vermesin ya buda bi hastalik ne denir ki :)Ay cok guldum! Burdaki konulari okuyunca ohh be birtek ben degilmisim boyle diye seviniyorum walla. Bende 4 gundur yataktan kalkamiyorum ne sagima ne soluma donebiliyorum, egilemiyorum ve sol bacagimda agri var bazen uyusuyor. 2 gun once acile gittim tabi arabada krizlerdeyim kesin timor var belimde sakat kalcam ben diye. Turkcesi ne bilmiyroum ama belimin altinda butun sinirler toplanmis ve ezikler olusmus. 5 gun icinde gecer dedi doktor. Antibiyotik felan verdi simdi biraz iiyim. Ama bendede var canim bu. Daha buraya yazsam gulersiniz bana.
Ayyy nasil atlatcaz bilmiyorm ya guler misin aglar misin Allah buyuk dert vermesin ya buda bi hastalik ne denir ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?