• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikologum normal mi?

Aynen canım biliyorum zaten sorunlarımı çözsün istemiyorum. Sadece güçlü bir erkek olsun istiyorum ne bilim kadın da calıssın ben evin direği olamam diyen erkekten ne beklersiniz ki ? Değiştim dedi bide 3 ayda insan değişir mi 22 yasına kadar insanın zaten belli bir karakteri olmaz mı ? İşte bunlar da bunaltı yapmıstı bende üstüne babamın işsizliği filan derken baya gerildim malesef.. patlama yaptı .
Sende dert cok o belli oldu. Off en yakın zamanda düzelir umarım. Sen bu aralar kendini gücsüz hissediyosun. Babanı issiz görmek de güclü gördügün bi figürü sarstı belki de. Yanında güclü görecegin birine ihtiyacın var.

Cogunlugumuz doktoru kotuluyoruz da ben olsam yani doktor bunu bana soylese sunu dusunurdum; bu dokor bu kadar kisitli bir zamanda bana bir hayal satmaya calismis olabilir mi? Neticede sikintilarim var gelecek kaygilarim var istedigim seyler olacak mi olmayacak mi ileride ne yapacagim ustune birde ailevi sorunlar bunlar birlesince benim umutsuz hayata tutunmak icin bir gayesi olmayan biri gibi gorup bana hayal satmis olabilir mi? Yurtdisina cik derken belkide bunu aklima sokup hedef belirlememi bir hedefin pesinden gitmemi saglayarak kafami dagitmak istedi sonucta hepimizi ayakta tutan, dustugumuzde tekrar ayaga kaldiran seyler umutlarimiz hedeflerimiz hayallerimiz insallah olur dediklerimiz burada insanlar ne olaylar yasiyor okuyoruz yine umutla insallah her sey duzelecek diyorlar...
O doktor bana o cumleyi kursaydi ben boyle dusunurdum...

Canım senin psikolog herşeyi bırakıp ailesinden uzklaşmak için yurtdışına gitmek istiyormuş bunun açıklaması bu...Kaale alma...

Sende dert cok o belli oldu. Off en yakın zamanda düzelir umarım. Sen bu aralar kendini gücsüz hissediyosun. Babanı issiz görmek de güclü gördügün bi figürü sarstı belki de. Yanında güclü görecegin birine ihtiyacın var.
Şuan işe girdi çok şükür sadece sorun benim takıntılarım kimseyle olamıcam herkes aldatır güvenilcek erkek zor gibi düşüncelerim var.

Cogunlugumuz doktoru kotuluyoruz da ben olsam yani doktor bunu bana soylese sunu dusunurdum; bu dokor bu kadar kisitli bir zamanda bana bir hayal satmaya calismis olabilir mi? Neticede sikintilarim var gelecek kaygilarim var istedigim seyler olacak mi olmayacak mi ileride ne yapacagim ustune birde ailevi sorunlar bunlar birlesince benim umutsuz hayata tutunmak icin bir gayesi olmayan biri gibi gorup bana hayal satmis olabilir mi? Yurtdisina cik derken belkide bunu aklima sokup hedef belirlememi bir hedefin pesinden gitmemi saglayarak kafami dagitmak istedi sonucta hepimizi ayakta tutan, dustugumuzde tekrar ayaga kaldiran seyler umutlarimiz hedeflerimiz hayallerimiz insallah olur dediklerimiz burada insanlar ne olaylar yasiyor okuyoruz yine umutla insallah her sey duzelecek diyorlar...
O doktor bana o cumleyi kursaydi ben boyle dusunurdum...

Aslında bu yönden de düşündüm çünkü öncesinde önünde bir sınav varmı kpss filan demişti son yılım okulda yok sınav filan diyince bunu söledi.. yani hedef koymamı istiyor olabilir ama yurtdısı ucuk bir örnekti her bünye sizin gibi düşünmez daha da sıkıntı yaratabiliyor sölediği gidemem ki diyip yine üzülebiliyorsun.. bu yüzden ya tam konusmalı ya hiç bölük pörçük olmuyor

Aslında bu yönden de düşündüm çünkü öncesinde önünde bir sınav varmı kpss filan demişti son yılım okulda yok sınav filan diyince bunu söledi.. yani hedef koymamı istiyor olabilir ama yurtdısı ucuk bir örnekti her bünye sizin gibi düşünmez daha da sıkıntı yaratabiliyor sölediği gidemem ki diyip yine üzülebiliyorsun.. bu yüzden ya tam konusmalı ya hiç bölük pörçük olmuyor

Size hak vermekle beraber diger uyelerin dedigine katilarak diyorum ki sikinilatinizi bir konu olarak her hafta acin dertleselim yani daha fazla yapabilecegimiz bir sey varsa da burdayiz

devlet hastanelerindeki psikiyatrlar maalesef böyle oluyor.
benim anımı sana anlatayım, hastalık hastasıydım ve panik bozukluğum vardı. kadına yaşadıklarımı anlattım ve aynen şunları söyledi:
canını sıkma, kötü şeyler değil iyi şeyler düşünmeye çalış.
3 tane kişisel gelişim kitabı adı ve bir tane hafif antidepresan, haydi kışkış.
mahalledeki kadınlara anlatsam daha tatmin edici bir tedavi olurdu herhalde.

eğer istanbulda yaşıyorsan bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastanesini önerebilirim. orası psikiyatri ana dal hastanesi olduğu için daha iyi ve ayrıntılı ilgileniyorlar.

Okul fobim var
Okula gidemiyordum her gün ağlıyordum
Psikoloğumu aradım sınav sabahı
Okula gitmem lazım ama gidemiyorum dedim "güneş gözlüğü tak" dedi
Sınıfta güneş gözlüğüyle oturursam kimseyle göz göze gelmezmisim ve daha rahat olurmuşum
Tabi ben o anda kahkahayı bastım saçma bi öneriydi ama moralim düzelmişti :D

Sonuç: okula gitmedim

Psikyatri değil ki gitmen gereken psikologtur bahsettiğin dimi? Gerçi bende gittim 45 dakika sürüyor seyansı. Saçma sapan davrandıkları konusunda hemfikiriz 5 seyanstan sonra kendim kendime yetmeye başladım..

Sikiktili zamanlar geciriyorum konumu bilenler beni hatirlar belki.. Birseylerin ust uste gelmesi ve sevgilmden ayrilmamla.beraber ruhum coktu bir aydir ilac kullaniyorum 10 mg xxxxx.. neyse bugun kontrole gttim devlet hastanesi psikiyatristinden cok birsey beklemiyordum ama tavsiyesi cok sacma geldi bana.. Ben ki ailemin.maddi durumu yok aileme duskunum ozellikle suan hayati cok bos buluyorum olecegiz sonunda bosuna yasiyoruz diyorum bunaliyorum surekli. Kadinin verdigi tavsiye yurtdisina gitmeliymisim meslegim orda tutarmis ailemden uzaklasmaliymisim. Ama bn daha kotu olurum duramam diyorum.nolcak canim iki panikatak gecirmekten kimse olmez gecer dedi cok sacma.buldum zaten 15 dk konusabiliyorsun gidenler bilir ? aptalca bir tavsiye kolaymi yurtdisi birde bu ? para varmi gondren varmi sormuyor ayrica orada ahada kotu olma durumum var hani olmaz da olacak olsa bu durum. Psikiyatrist olmak bu mudur yani ? Capa ya gitmeyi dusunuyorum orasi da devlet ama psikiyatristler daha ilgili diye duydum veya istanbulda devlette bulunan iyi psikiyatrist onerisi olan varmi lutfen yardimci olun bana? kimisi tel.nosunu bile veriyormus her zaman.arayabilirsin diye o kadar ilgililer varmis..
son dönem psikologların ısrarla ailenizden uzak durun ,cinselliği keşfedin gibi telkinleri psikologlara verilen eğitimi sorgulamama sebep oluyor.

Back
X