- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlac ismi vermek yasak.
Konuya gelecek olursak maalesef cogu insan meslegini hakkiyla yapmiyor,psikologunuzda onlardan.
Sanki herkesin maddi durumu yetiyorda yurt disina gitmeye. Resmen basindan atmis,sacmalamis yollamis siziAptal kadin yine kotulestim.onun yuzunden sacmaliyor
stresten kafamda saç kalmadı günde en fazla 2 saat uyuyabiliyordum vampir gibi oldum psikolağa gittim kadın beni kovdu senin hiç bişeyin yok buralarda zaman harcama git derslerine çalış eğlen gez toz dedi o günden sonra kendi kendimin psikoloğu oldum:)
Ben cevap vereyim, cok dangalakca bir fikir. Insan nereye giderse gitsin kendi kafasini da tasiyor, yurtdisinda bir keramet yok.
Simdi sekerim kotu gunler geciriyorsan ailenle olman daha iyi, cunku en azindan aksamlari yalniz kalmiyorsun, aile sicakligi ve destegi var. Ben de cok kotu gunler geciriyorum, ustune evimde aksamlari yalniz olmak beni daha da kotu yapiyor. Annemle TV izlemek bile bana kendimi daha iyi hissettiriyor. Sana guc veren, destek veren insanlarin yakinindan ayrilma.
Daha kotu olursun muhtemelen. Yani bastan asagi kotu , dusunmeden soylenmis, dangalakca bir fikir.
Sanki herkesin maddi durumu yetiyorda yurt disina gitmeye. Resmen basindan atmis,sacmalamis yollamis sizi
Doktorunuzu değiştirin. Neden tekrar ona gidiyorsunuz kiaynen aptal yarin konusucam yine onla
sikolog mu psikiyatrist mi onu anlayamadim. onbes dakikada terapi olmaz. o biraz sana abla tavsiyesi vermis gibi.. :)Sikiktili zamanlar geciriyorum konumu bilenler beni hatirlar belki.. Birseylerin ust uste gelmesi ve sevgilmden ayrilmamla.beraber ruhum coktu bir aydir ilac kullaniyorum 10 mg eslorex.. neyse bugun kontrole gttim devlet hastanesi psikiyatristinden cok birsey beklemiyordum ama tavsiyesi cok sacma geldi bana.. Ben ki ailemin.maddi durumu yok aileme duskunum ozellikle suan hayati cok bos buluyorum olecegiz sonunda bosuna yasiyoruz diyorum bunaliyorum surekli. Kadinin verdigi tavsiye yurtdisina gitmeliymisim meslegim orda tutarmis ailemden uzaklasmaliymisim. Ama bn daha kotu olurum duramam diyorum.nolcak canim iki panikatak gecirmekten kimse olmez gecer dedi cok sacma.buldum zaten 15 dk konusabiliyorsun gidenler bilir ? aptalca bir tavsiye kolaymi yurtdisi birde bu ? para varmi gondren varmi sormuyor ayrica orada ahada kotu olma durumum var hani olmaz da olacak olsa bu durum. Psikiyatrist olmak bu mudur yani ? Capa ya gitmeyi dusunuyorum orasi da devlet ama psikiyatristler daha ilgili diye duydum veya istanbulda devlette bulunan iyi psikiyatrist onerisi olan varmi lutfen yardimci olun bana? kimisi tel.nosunu bile veriyormus her zaman.arayabilirsin diye o kadar ilgililer varmis..