• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğuma aşık oldum galiba

giderken bir sarıldı öptü falan .. onu bunu bilmyrm ben körkütük aşık oldum evett:69:

Bir yerde 38-39 yaşlarında olduğundan bahsetmişsiniz.Adam evli bile olmasa gerçekten olacak iş değil.Ve siz gün geçtikçe bağlanıyorsunuz.Dahası bundan şikayetçi gibi gözükmüyorsunuz.Korkarım bu işin sonunda başka bir psikologluk durumunuz olacak.​

aşık olduğunuzu fark ederse sizi mecburen başka bir psikoloğa yönlendirecektir. Bu psikologların mesleki ilkelerinden biridir. Size yardımcı olamaz.

aşık olduğunuzu fark ederse sizi mecburen başka bir psikoloğa yönlendirecektir. Bu psikologların mesleki ilkelerinden biridir. Size yardımcı olamaz.

farketmedi o zaman. ama o bana bunları hissettrio sonuçta. bence bile bile yapıo:30:. ayrıca psikiyatr. piskolog deil.

farketmedi o zaman. ama o bana bunları hissettrio sonuçta. bence bile bile yapıo:30:. ayrıca psikiyatr. piskolog deil.

Söylediğim şey için fark etmez . Psikolog ya da psikiyatr ilke bu.Eğer bunu bile bile yapıyorsa görevini layıkıyla yerine getiremiyor demektir ama bence kurduğu yakın ilişki ve samimi hava sizi yanıltmış da olabilir. Eğer size bir ilgi duyuyorsa yine de sizi başka birini yöneltmek zorundadır. Aksi halde görevi zarar görebilir.Sonrasında görüşmeniz kadar doğal bir şey yok elbette..

bence psikologlar/psikiyatrlar hastalarının kendilerine güvenini sağlamak için bazen bu tarz yakınlıklar kurabilirler. yani evet 18 yaş çocuk yaşı değil eskiden insanlar bu yaşta çocuk doğururmuş; ama bence psikiyatrın sen ona daha çok güven içini dök tereddüt etme diye öyle davranmış. yoksa aklı başında bir adam başka bir şey düşünmez. sırf hastanın güvenini kazanmak amaçlı diye düşünüyorum.

bende diş hekimiyim hastalar kendini rahat hissetsin diye bazı yakınlıklar kuruyoruz, mesela yaşlılara annecim, teyzecim amcacım deriz gençlere de iltifatlar ederiz, iletişim kurmak için bahane üretiriz

doktorunun yaptığı şeyde bu, hele ki o bir psikiyatrist, iletişim onun mesleğinin temeli... yanlış düşüncelere kapılma, gün geçtikce kendini daha çok kaptırmışsın birde daha 18 yaşındasın aslında normal bunlar denebilirdi başlangıç için ama sen ileriye götürmüssün hislerini...

elimi tuttu, canım dedi bunlar hikaye... senden onraki hastalarına da yapıyordur aynı şeyi muhakkak... belki sana kanı daha çok kaynamış, seni benimsemiştir ama daha fazlası değil, hepsi bu

sadece sözle deil ama. sonuçta öpmeden sarılmadan da o güveni vereblr deil :44:mi? . . bilmyrm ben daa fazla düşünmek istemyrm ama tek bildiim bu

Aklıma IRVIN YALOM' un AŞKIN CELLADI kitabı geldi aklıma.. :)

sadece sözle deil ama. sonuçta öpmeden sarılmadan da o güveni vereblr deil :44:mi? . . bilmyrm ben daa fazla düşünmek istemyrm ama tek bildiim bu

bu tamamen tarz meselesidir, mesela ben hastanında rahatsız olcağını düşünürek asla yakın durmam, ama fakülteden bir arkadaşım vardı 2. randevuya gelen hastaları öperek karşılardı

hm belki de dediiniz gibi doktorun tarzıdır. ama bu beni çekti . ve sorun bu duygulardan kurtulmam gerektii düşüncesii..

bu psikolog pek profesyonel gelmedi bana,
18 yaşında kızın üstelik kuzeniniz değil kardeşiniz değil, bir nevi müşterinizin
yanağımı sıkılır??
bence psikologunu değiştirmelisin!

öğrendim ki herkese bu şekilde davranıyomuş cnm falan iltifatlarrr herkese bu şekilde davranmasının sebebi ne. çok sevecen bi adam ama çok üzüldümm :95:

Canım sana olan ilgisini gözünde büyütüp bunu aşk sanıyor olabilirmisin acaba :) Ayrıca o senin psikologun sen ona iç dünyanı açıyorsun rahatlamak için konuşuyorsun sana "Çok tatlı bir kızsın.." demiş olabilir ama bunda senin anladığın şeyi göremiyorum ben. Yanağını sıktı diye sana aşık,ilgi duyuyor felanda olabileceğini zannetmiyorum ben :) Fakat ne olursa olsun kendisine depresyondan kurtulmak için gelen üstelik 18 yaşında bir kızında yanağı sıkılmamalı,bir alaka göremiyorumm.

Son düzenleme:
Back
X