Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alaalllaaa çıkmıyoo aklımdan. deli olcammm düşünemiyrm başka bişey. (kızmayın bana :26:)
tatlım zten taini çıktı ya çok ktuyum kaç zamandır onu düşünyrm işte . ne apcam ne etcem die . sınav sonuçları açıklancak benm aklımda adamgitmesinnnnnn. ne apıcam şimdi daa ktu olcam. dediin gibi bilerek adama karşı byle hssedyrm olmıycaını. ama gitmesin yaaa
![]()
aaaa(( gerçekten mi.. bak buna üzüldüm işte
yeni bir psikoloğa başlayacak mısın? bakalım yenisi nasıl olacak, bir bakmışsın onu düşünüyorsun :) çok eğlenceli böyle işler ben çok seviyorum
ben de geçen kasımda doktoruma aşık olmuştum. çok tatlıydı ya:82:
tayinii çıkmış ama gitmiyoooDDD
blmyrm benm için ii mi oldu kötümü??? kendimi kaptırmamaya çalışıcam
![]()
bence iyi aklının kalbinin birileriyle meşgul olması :) çünkü 15-20 sene sonra evlenirsen böyle şeyler yaşayamayacaksın. bence çok eğlenceli![]()
heyyyy sen eğlencesindesin işin. ben ciddi ciddi takıyrm adamı kafama ya. sınav sonuçları acıklanıcak ben adamı düşünyrm diorum sana. . bu arada ünidemisin sen?
nie byle düşünüyosunuz? gayet doğal byle davranması sonucta ona kendimi yakın hssetmem lazım. ama ben fazla kaptırdm . yaşım gereği muhtemelen ..
platonik mi ki bilemicem :) hissettrdikleri gzelde arkadaşım ders çalışamıyrm odaklanamıyrm işte. ne okuyosun? mrklymdr braz![]()
e bu durumda benm düşüncemde yanlışlık var demek sizde buna katılıosunuz. piskoloğun piskoloğa ihtyacı var derken? :97: