Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??
bence de kendi durumunu arkadaşın yaşıyormuş gibi anlat,hani olur ya eczaneden hamilelik testleri bilimum ilaçlar hep komşu için alınır felan![]()
Sevgili kızım...
İnsanların kendilerini dinleyen dertlerini paylaşan ve gülümsemelerine neden olan insanlara ilgi duydugu asırlardır bilinen bir gerçek. Bu gün net aşklarının bile temelinde bu konuşabilme bir insanla iletişim kurabilme gerçegi yatmakta. Depresyonda olan senin seninle muhabbet eden seni gülümseten ve ilgisini üzerinde canlı tutan bir insana ilgi duymandan dogal ne olabilir... Ancak bu aşk degil içinde bulundugun halin geçiş sürecinin bir yansımasıdır. Yani sen depresyondan çıkıp ilgini başka tarafa yönlendirmeye başlamışsın ki buda psikologun olmuş.
Yalnız tehlikeli sularda yüzmektesin şöle ki;
Meslegi insanlarla konuşmak olan ve ruhun gizemlerini iyi bilen bir insanın mnesleki ilgisini yanlış degerlendirmeye başlaman söz konusu olabilir. Onsekiz yaşındayım demektesin yani genç bir kızsın artık ve karşındaki doktor kaç yaşında bilemem ancak yanagını sıkması etik degil. Bu nedenlede bayan bir doktora yönelmeni sana öneririm.
evet mesela şuradan girebilirsin arkadaş çevrem hayatımı çok etkiliyor. bazen arkadaşlarıma destek olmaktan yorgun düşüyorum kendi dertlerimi unutuyorum bu yüzden de arkadaşlarım da hayatımı olumsuz etkiliyor iyileşemiyorum falan. bir arkadaşım öğretmenine aşık olmuş dersin anlatırsın kendine uyarlayarak. belki de işe yarar ama anlayabilir de![]()
Doktorunuzun yaşını sölermisiniz rica etsem.söylediiklerinz çok mantıklı. ama ilaç kullanıyrm ve dktrumu bu yüzden deiştrmem pek de mümkün deil. zaten istemyrm da :/ artık duygularım deişmesini yada azalmasını temenni edyrm . ya da son çare slerm adama yani sleyeblrsem tabii..
:) anlar arkadaşım ya. hem hiç beceremem ben . eger çok kaptırırsam kendimi sylerim artık ne apıymm![]()
38 _ 39 evli. dediim gibi ben herşeyi fazla takarm zaten bunuda kendimin abarttıını düşünyrm ama ben byleym ve hssettklerm deişmyo malesef..Doktorunuzun yaşını sölermisiniz rica etsem.
Şu ana kadar size hislerini ima et söle vs diyen arkadaşların ne yazacaklarını cidden merak ediyorum bu bilgiden sonra.38 _ 39 evli. dediim gibi ben herşeyi fazla takarm zaten bunuda kendimin abarttıını düşünyrm ama ben byleym ve hssettklerm deişmyo malesef..
Şu ana kadar size hislerini ima et söle vs diyen arkadaşların ne yazacaklarını cidden merak ediyorum bu bilgiden sonra.
BU ANLATTIKLARIN ÇOK KORKUNÇ.
sonuçta kendi işini yapması seni dinlemesi yönlendirmesi lazımken, yanağını sıkmakta neymiş.herkes iyi değildir.kimsenin masumluğuna inanmam ben.size başımdan geçen bi olayı anlatayım belki faydam olur.15 yaşlarımdayken göz için dr a gittim. dr beni dudağımdan öptü, duvara yapıştırıp.salaklaştım.ve dışarda annem bekliyor die telaşlandım.hiç tepki vermeden , itip çıktım odadan. daha 15 yaşındaydım.e cahillik + korku hepsi bi aradaydı.şimdi olsa o hastaneyi inletirim... dr diye yapamaz gibi bişey söz konusu olamaz.dr un düşünceleri seni zaafını bulup kullanmakta olabilir.neticede herkesin kendi iç dünyası var.ve siz onu asla tanıyamazsınız. bence o kliniğe gitmemelisin.yok ilaç kullanıyorum vs gibi bahanelerle devam edersen, sonunda sana yapacağı bi kötülükle tımarhanelik olursun... ona göre.bu zamanda 5 yaşındaki çocuğa bile saldırıp tecavüz ediyorlarken , 18 yaşındaki bir gençkızın yanağının okşanması saçma ve kötü duygular içeriyor bence....
yol yakınken geri dön... evli adamlar genç kızları sadece kullanır... eve gider unutur.gençliğini ziyan etme canım....
benim anımda sana ve senin gibilere ders olsun
ablacım ne aptın sen ya hiç bu kadar ciddi olablceini düşünmedim senn yaşadıın da kolay deilmiş tabi ama ben bu şekilde düşünmedim ve bu niyette olduunu düşünmedim hiç kendim abartıyorum sankiç . bi de yanağımı okşamadı haff sıktı. evet belki yapmaması gerekrdi . genç kızları sace kullanır falan çok fena oldum![]()
tamam var öyle kötü insanlar da abartmayalım ya kız panik olducanım sen bir kere bir sakin ol. arkadaşın başına gelen olay çok korkunç gerçekten de inanamadım okurken. nasıl insanlar var.. ama bence psikoloğunun kötü bir niyeti olsa şimdiye kadar gösterirdi gerçek yüzünü. bu kadar beklemezdi bir şey yapacak olsa.
ya tatlım ne apcak ki adam . evet bian panik oldm ablann anlattıklarndanadam pskolog neticede belki başkalarına da byle davranıyodr blmyrm tabii . ama dier trlüsü fazla abartııı
doktorunu da sapık ilan ettiler bu arada :) bence yanak sıkma konuşurken elini tutma olayı sadece güven verme amaçlı. zaten beden dili diye bir şey var. böyle yakınlıklar göstererek "ben yabancı değilim, ben arkadaşım, bana güvenebilirsin" iletisini vermeye çalışıyor.
burda herkes kendi düşüncelerini söylüyor.bende başımdan geçen bi olayı anlattım.arkadaşımı daha dikkatli olması konusunda fikrimi söyledim. dr sapıktır falan demedim.ama sırf dr olmuş diye '''aaaaaaaaaaa o okumuş olmaz yapamaz öyle biri değildir, güven veriyordur''' falan demek çok saflık benceeee.polyanacılığa gerek yok. herkesle mesafemizi korumamız gerektiğine inanıyorum ben.
benim halamın oğluda psikolog, sadece dinler, gerekirse not alır.düşüncelerini paylaşır.gerekirse yönlendirir.gayet resmi ve olması gereken gibi yani...
olmasıda gereken bu.neticede karşısında destek bekleyen biri var. profesyönellik böyle bişeydir...
ama aysu'cum kendin abartıyorsan ki yazmışsın; onu bilemem...
burda herkes kendi düşüncelerini söylüyor.bende başımdan geçen bi olayı anlattım.arkadaşımı daha dikkatli olması konusunda fikrimi söyledim. dr sapıktır falan demedim.ama sırf dr olmuş diye '''aaaaaaaaaaa o okumuş olmaz yapamaz öyle biri değildir, güven veriyordur''' falan demek çok saflık benceeee.polyanacılığa gerek yok. herkesle mesafemizi korumamız gerektiğine inanıyorum ben.
benim halamın oğluda psikolog, sadece dinler, gerekirse not alır.düşüncelerini paylaşır.gerekirse yönlendirir.gayet resmi ve olması gereken gibi yani...
olmasıda gereken bu.neticede karşısında destek bekleyen biri var. profesyönellik böyle bişeydir...
ama aysu'cum kendin abartıyorsan ki yazmışsın; onu bilemem...