Merhaba herkese , ben psikoloji son sinif ogrencisiyim.icimi buraya dokebiliyor cunku yasadiklarimdan utaniyorum ve kendime acidigim icin bunlari kimseye anlatamiyorum.ciddi seviyede ailevi problemlerim cocukluk ,ergenlikte yasadigim ve hala atlatamadigim travmalarim var.annemle babam ben cocukken ayrildilar ayni zamanda ben cok az babamla birlikte yasama firsatini buldum(tayin sebebiyle) sonrasinda da zeten bosanma gerceklesti.anne baba tartismasina cok asiri duzeyde maruz kaldim.babamin bize bugune kadar neredeyse bes para vermeden buyum.(annem neyseki calisiyordu) cok maddi ve manevi zorluklar yasadim. Butun bu olaylari annem de kaldiramadi o da kendince cok buyuk problemler yasadi ve yaptigi yanlis evliligin, herseyin sucunu yillarca cocuk olmama ragmen benden cikardi (assagilama,kucumseme,hakaret,sozlu siddet ) bunlara da maruz kaldim ve ergenlik doneminde cokus yasadim yillarca depresyona girdim (major depresyon) yillarca bir ton ilac kullandim ve bir cok defa intiharin esiginden dondum .okulda en verimli yillarimi kaybettim (3 yil gec kazandim okulu ) en sonunda kendi sorunlarimi kendim cozmeliyim diyerekten bu bolumu kazandim.ve suan mezun oluyorum ama hala hicbirsey degismedi hala ailevi sorunlarim var hala duygusal istismar ve ihmalkarlik yasiyorum ve butun bunlari yasadigim icin yogun bir utanc yasiyorum.staj basvurusu icin bile basvurmakta zrluk cekiyorum.cok yoruldum cevremdeki arkadaslarim gibi mutlu degilim hayatim 5-0 geri basladi onlardan daha da geriliyorum. Yardiminiza ihtiyacim var...