Psikolojim bozuldu

paşa paşa evinde kalıp gittikten sonra telefon açmak nedir yani?? bi de sokakta yatmayı düşünmüşsünüz.
bu konuyu sadece dini açıdan açmışsınız kusura bakmayın. durup durup birden kadın neden hakaret etsin saçmalık

paşa paşa evinde kalıp gittikten sonra telefon açmak nedir yani?? bi de sokakta yatmayı düşünmüşsünüz.
bu konuyu sadece dini açıdan açmışsınız kusura bakmayın. durup durup birden kadın neden hakaret etsin saçmalık
Ayni kafa iste buyuk konusmayin bence

Simdi yasanan olaylari sadece sizin tarafinizdan dinliyoruz. Böyle bakinca hakli gibisiniz. Ama yüzüne tükürürüm veya baska hakaretleriniz de hos degil..yani sizde az degilsiniz :KK70:..olaya dini vs katmaniza gerek yoktu ama sanirim bu olaya odakli bir sürtüsme olmus aranizda..soguk rüzgarlar esmis olmali. Veya size öyle gelmis olabilir..cogu tanidigim aleviler cok kompleksi oluyor maalesef alevi olduklarini sakliyorlar vs.. sizde bu yüzden bana karsi öyle diye düsünmüssünüz baksaniza.
Böyle önyargilarla korkular komplekslerle bir insana yaklasinca iletisim problemleri cikiyor ortaya.
Ama kadinin yaptigi da hos degill ..ne olursa olsun misafirsiniz onun evinde.

Simdi yasanan olaylari sadece sizin tarafinizdan dinliyoruz. Böyle bakinca hakli gibisiniz. Ama yüzüne tükürürüm veya baska hakaretleriniz de hos degil..yani sizde az degilsiniz :KK70:..olaya dini vs katmaniza gerek yoktu ama sanirim bu olaya odakli bir sürtüsme olmus aranizda..soguk rüzgarlar esmis olmali. Veya size öyle gelmis olabilir..cogu tanidigim aleviler cok kompleksi oluyor maalesef alevi olduklarini sakliyorlar vs.. sizde bu yüzden bana karsi öyle diye düsünmüssünüz baksaniza.
Böyle önyargilarla korkular komplekslerle bir insana yaklasinca iletisim problemleri cikiyor ortaya.
Ama kadinin yaptigi da hos degill ..ne olursa olsun misafirsiniz onun evinde.
Sen anlamaassin o koplexsen degil hamile kafinlatin nile dinci olmadigi icin karnindaki covugu desmelerinden ben sizin zihniyetinizde olanlarla yapamiyorum. Cunku hakkimizda bisey bilmedemn dinde din dinde din. Snki fort dortluksunuz goruyoruz bizde sizicok saygisizca. Ve dar gotuslu bir yorum

gurur iyidir lafları yiyip kadının evine gitmişsiniz bi de konuyu dine imana bağlıyosunuz
Cok dinden imandan bahsettide ondan bagliyorum..... Zaten boylelerinden korkucan. Bu beni gurursuz yapmaz. Boyle dusunenbirini gurursuz yapar arada din okuyunca algilariniz kapaniyor dusman kesiliyorsunuz. Sunu bilin her musluman duzgun degil ama peygambergibi bir tavirlari var sirf namaz kildiklari icin cok eminler herseyin obur dunyada iyi gideceginden. Resmem gurursuz demissiniz. Lutfen sizin gibi insanlarla hicnir yerde hayatima sokmam bu olaydan sonra nerde abdestli namaxli allah fiyen varsada korkarim unku hic iyi tecrubelrr etmedim. Bu haberlerdede tecavuzculer o tarz kisilerin kimlerin ciktiginada dikkat edin kim kafa kesiyo kim yapiyo. Sorsan gercek musluman degil derler uo hepsimi degil gerek musluman iste dunya goruyo gericiliklerini. Suandan itibaren bunlardan acayip korkuyorum evet

Cok dinden imandan bahsettide ondan bagliyorum..... Zaten boylelerinden korkucan. Bu beni gurursuz yapmaz. Boyle dusunenbirini gurursuz yapar arada din okuyunca algilariniz kapaniyor dusman kesiliyorsunuz. Sunu bilin her musluman duzgun degil ama peygambergibi bir tavirlari var sirf namaz kildiklari icin cok eminler herseyin obur dunyada iyi gideceginden. Resmem gurursuz demissiniz. Lutfen sizin gibi insanlarla hicnir yerde hayatima sokmam bu olaydan sonra nerde abdestli namaxli allah fiyen varsada korkarim unku hic iyi tecrubelrr etmedim. Bu haberlerdede tecavuzculer o tarz kisilerin kimlerin ciktiginada dikkat edin kim kafa kesiyo kim yapiyo. Sorsan gercek musluman degil derler uo hepsimi degil gerek musluman iste dunya goruyo gericiliklerini. Suandan itibaren bunlardan acayip korkuyorum evet

Ne alaka simdi bunlar
Sapla samani birbirine karistiriyorsunuz!
Kadini da dinlemek lazim ayrica ...
Bilmem anlatabildim mi ?
Cok utopik ve uclarda yasiyorsunuz gibi geldi bana ...
Esinde kadini dover ~mis ..
Hic tanimadigi insanin evine nasil yolluyor ?

Siz bildiğiniz, konu açıp, tüm müslümanlara giydirmişsiniz.

Ne alaka yani?

"Din okuyunca algılarınız kapanıyor."
"Abdestli namazlı Allah diyen varsa korkarım."
"Haberlerde de tecavüzcüler, o tarz kişilerin kimlerin çıktığına dikkat edin."
"Kim kafa kesiyor, kim ne yapıyor."
"Hepsi gerçek müslüman işte, dünya görüyor gericiliklerini."

He, din bilen insanlar, sizin tabirinizle dinciler; algısı kıt, tecavüzcü, katil, gerici.

Bir önceki mesajınızda da direk "siz" diyerek saldırmışsınız.

Kusura bakmayın da, burada mesele din değil; sizin tanımadığınız birinin evine gidecek kadar saf olmanız! Belki de beleşçisinizdir, kim bilir!

O degilde.kavga etmissin mecburum baska kalacak yerim yok diye yine onun evinde kalmisin.
sonrada isin bittikten sonra kadina bi guzel saydirmisin sen ona diyosun caresizligimden yararlandi beni ezdi diye ama.
sende aynisi yapmisin.

Ne alaka ayda alemde bir gördüğünüz insanın evinde kalmak?
Eşiniz nasıl müsade etti? Birde söylesem gelir olay çıkarır demişsiniz ne hakla?
Kadin size teklif etse anlarım ama siz teklif etmişsiniz sende kalayım diye.
Kapalı,açık olmakla zaten alakası yok konunun. Muhtemelen kapalı biri bir yanlışı olmaz diye kaldım evinde demeye getirdiniz ama inanın çok alakasız.
Evinden gidince ,onca tartışmaniza rağmen sizi evine almış,mesajla saydırmanızda çok yanlış kusura bakmayın. Her ne olursa olsun size evini açmış o insan. Kavga etmenize rağmen gelme dememiş. Burada hatalısınız.
Bir başkası olsa gelme diyebilirdi.
Tartışma konusu bunların yanında hiçbirşey, ya birbirinizi yanlış anladınız yada kadın kıskançlık yaptı sizinde bahsettiğiniz gibi ama her ne olursa olsun minnet duymanız gerekiyor kusura bakmayın.

Mune Mune konu çok başka yerlere gidiyo maalesef

Back
X