Psikoloji tezim icin yardim!

Elephantgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
23
0
36
Ankara
Merhaba; psikoloji bolumu master ogrencisiyim; kadinlarin regl donemi psikolojileri ile ilgili tez hazirliyorum. Bunun icin hoca belli kategoriler hazirlamamizi istedi; bunun icin de 100-150 kadina soru sormam gerekiyor.

Sadece bir dakikanizi ayirip bana yardimci olur musunuz? Sadece 8 soru var ankette cevaplamaniz gereken.

http://www.s u rveymonkey.com/s/WBWS2WC

Tesekkurler!

Not: mesajda linki gostermedi bosluk birakmak durumunda kaldim onu siz copy paste yaparken duzeltir misiniz :)

Son düzenleme:
Tez için bu anket fazla kısa değil mi?
Bir de sorular pek psikolojiye yönelik gibi gelmedi bana
Her neyse cevapladım sonuç olarak

Tez için bu anket fazla kısa değil mi?
Bir de sorular pek psikolojiye yönelik gibi gelmedi bana
Her neyse cevapladım sonuç olarak

katılıyorum,"regl dönemi ve psikolojiyle ilgili ne soruları sorulabilir" diye bi topik açsanız eminm çok daha verimli anket soruları bulabilirdiniz.

yalnız bişey söylicem bu para kazandıran bir anket sitesi bende üyeyim ordan biliyorum mysurvey diye bir site neden insanları kandırıyorsunuz yada kandırıyorsanız ayıp ediyorsunuz

ben de cevap verdim tez için olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar daraltılmış sorular benim regl dönemi psikolojimin bin de birini bile çözmez ama umarım faydası olur size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…