klavyenizde z harfi yok mu acaba? ya da konuşurken de z kullanmadan mı konuşuyorsunuz?
Canım çok ciddi söylüyorum gidin onu bir ajansa götürün veya bir tiyatroda bir haftalık eğitim alsın..
Kuzenim de tutturmuştu ben tiyatrocu olacağım diye..
Siyaha boyadığı saçları ve tırnaklarıyla çok marjinal ve özel olduğunu düşünüyordu..
Gitti oyuncu seçmelerine annesi sinir krizleri geçirdi..
Seçmelerden bir geldi bir daha ben oyuncu olacağım demedi..
Kurabiye taklidi,kapının arkasında duran süpürge taklidi,aşık ördek taklidi yapmasını istemişler..
Sonra işletme bölümüne gitti..
Yemedi tabii..
kapinin arkasinda duran süpürge taklidimiiiio nasil oluomus
Kuzenim yapamamış ki nasıl olduğu konusunda bir fikrimiz olamadı..
Canım çok ciddi söylüyorum gidin onu bir ajansa götürün veya bir tiyatroda bir haftalık eğitim alsın..
Kuzenim de tutturmuştu ben tiyatrocu olacağım diye..
Siyaha boyadığı saçları ve tırnaklarıyla çok marjinal ve özel olduğunu düşünüyordu..
Gitti oyuncu seçmelerine annesi sinir krizleri geçirdi..
Seçmelerden bir geldi bir daha ben oyuncu olacağım demedi..
Kurabiye taklidi,kapının arkasında duran süpürge taklidi,aşık ördek taklidi yapmasını istemişler..
Sonra işletme bölümüne gitti..
Yemedi tabii..
kapinin arkasinda duran süpürge taklidimiiiio nasil oluomus
kızlar hiç cevap yazmayın.konu sahibinin yazdığı cevapları bi okuyun derim önce.bir yerde öğrenciyim evlenmeye korkuyorum demiş..başka yerde üçüzlerim olacak hamileyim isim buldum yazmışşş resmen alay ediyor..bizim burada yavrularımıza kavuşmak için canımız çıkıyor bu şahıs neler yapıyor ...birde z yerine s yazması iğrenç tabiii
doğal yetenek ve hayal gücü orda devreye giriyor zaten tivitiko :) ama kopardım orda olsam o ayrı
kızlar hiç cevap yazmayın.konu sahibinin yazdığı cevapları bi okuyun derim önce.bir yerde öğrenciyim evlenmeye korkuyorum demiş..başka yerde üçüzlerim olacak hamileyim isim buldum yazmışşş resmen alay ediyor..bizim burada yavrularımıza kavuşmak için canımız çıkıyor bu şahıs neler yapıyor ...birde z yerine s yazması iğrenç tabiii
iyide ceycey dogal yetenekle kapinin arkasinda duran supurge taklidi nasil yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?