- Konu Sahibi madamerica
-
ilginize ve yorumlarınıza tesekkur ederım ama bu artık benıde eşimide yoruyor aramzda buyuk bır problem halıne geldı kendme engel olamıyorum.o gayet sakın konusurken ben aglamaya basladıgımda kendımı kaybedp bılıncszce bagırmaya baslıyorum.o bagırma dıyo ben bagırmadıgımı ıddıa edıyorum.sonra pişman oluyoırum evet bagırdım dıyorum.hem eşim neyse dıyorum ama baskalarının karsısındada aynı duruma dusmek ıstemıyorum.
Bu durumun benim için büyük bir sorun oldugunu yenı farkedıyorum.çünkü eşim çok rahatsız olmaya basladı.ben önceden beri bir tartışma içindeyken nedenini çözemediğim şekilde bir anda sinir anıyla gözlerim doluyor.karsımdaki kişiye görede değişiklik gösterebiliyor ya gözlerim doluluğuyla kalıyor yada hıckıra hıckıra aglamaya baslıyorum.bunun psikolojik bir rahatsız olabılecegını bugune kadar hıc dusunmedım ama hem bundan bıktım hemde eşlim cok rahatsız oluyor ve üzülüyor buda beni üzüyor.na yapacağımm???
Bence kendinizi suçlamayın.. Bu konuda eşiniz çok daha hatalı.
Bunun psikolojik bir sorun olduğunu söylemesi, tartışma anında sürekli bağırma demesi yanlış bir yol. Beyin bunu istemdışı yapmaya devam eder.
Öncelikle, özellikle tartışma anlarında bunu size asla söylememeli, birazda siz gayret etmelisiniz bu şekilde çözülür inşaallah sizi rahatsız eden durum.
nasıl bı tedavı gorduler.bu sorun bizde ailecek var.annem ve kardeşim tedavi oldu şimdi ağlamıyorlar.
bende en kısa zamanda olucam.
benimde oyle oluyor, bir tartisma aninda hemen gozlerim doluyor,yaslar akiyor tutamiyorum.Onemli bir durum degil bence,demek vucudumuz boyle tepki veriyor!
aynı durum bende de var .benımde gozlerım anıden dolar ve aglamaya baslarım .hatta bır arkadasımla tartısıyorsam aglamamak ıcın sekılden sekıle gırer dudaklarımı buzer daha da komık olurum .ya pıskolojık bır durum ya da sulu gozluyuz cnm.
bu yenı olan bısey degıl ne zaman olustudugunu hatırlamıyorum bıle bu durumun. olabılır ama neden kaynaklı onuda cözemıyorumBence sizin ciddi anlamda sinirleriniz bozulmuş.
Bu durumun benim için büyük bir sorun oldugunu yenı farkedıyorum.çünkü eşim çok rahatsız olmaya basladı.ben önceden beri bir tartışma içindeyken nedenini çözemediğim şekilde bir anda sinir anıyla gözlerim doluyor.karsımdaki kişiye görede değişiklik gösterebiliyor ya gözlerim doluluğuyla kalıyor yada hıckıra hıckıra aglamaya baslıyorum.bunun psikolojik bir rahatsız olabılecegını bugune kadar hıc dusunmedım ama hem bundan bıktım hemde eşlim cok rahatsız oluyor ve üzülüyor buda beni üzüyor.na yapacağımm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?