psikolojik bir rahatsızlık mı?

aynen öyle ailemden biriyle yada esımın yannda oldugunda pek umursamıyorm yada anıden cıkıyor ama bı baskasının yanında oldugunda kendımı tutmaya calısıyorum.

bende bır de soyle bır durum da var; mesela 3 lu bır arkadas ortamımız var.dıgerıyle cok kotu tartısdık dıyelım ,bu sefer dıger arkadas benı tesellı edıyorsa(tartısmadıgım) o morel bozukluguyla yıne aglamaya baslarım .her turlu aglıyorum yanı.

kesınlıkle katılıyorum .
bır cesıt tepkı gercekten .dedıgınız gıbı bazıları bagırıyor bazıları saldırıyor bazıları da aglıyor.

iyi bir yöntem bende son zamanlarda engellemeye calısıyorum ama basarılı oldugum söylenemez
sinir boşalması yaşıyorsunuz... acaba bazı şeyler mi var içinizde biriken?
zannetmıyorum ama bılemıyorumda ne zman acık verdıgını bılemıyorum bu durumun
Ne zamandan beri bu sorunu yasıyorsunuz?
bilmiyorum normaldede duygusal bır ınsanımdır ama kendımı savunurken öncedn yada hala yabancılara falan karsı bıraz kaba tabırle yırtıgımdır altta kalmam ama bı suredır böyle bı durum soz konusu
tesekkur ederım ılgılnıze ve yorumunuza bende bu durumun sadece bı tepki oldugunun farkndayım ama engel olamıyorum ve rahatsız etmeye basladı artık

cok zor bı durum ben arkadas cevremde falan olmaması ıcın cok caba sarfedıyorum cogu zamanda basarılı olamıyorum

yok canım neden psikolojik rahatsızlık olsun kendinde hastalık arama bana da olur oldum olası boğazım düğümlenir, gözlerim dolar çok sinirlenince ama ağlamam ve birçok kişiye de oluyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…