- Konu Sahibi mutlumuyuz
-
ben nasıl bir kızım bilmiyorum asılan surat görünce ben varım diye asıyorlar benim yüzümden asık bunların suratı diyorum iki arkadasm basbasa kalınca benimle ilgili konustuklarını sanıyorum insanları kırmaya korkuyorum hep beni sevmelerini istiyorum hiç arkamdan konusulmasın istiyorum bu yüzden nasıl davranacagımıda şaşırıyorum kafayı yicem galiba
kendimi yalnız hissettgmde cıkıyor cogunlukla[/QUOTE
demek ki yalnız kalınca kuruyorsunuz bazı şeyleri ama bu düşünceler sıklaştıysa ve hayatınızın büyük bir bölümünü kaplayıp yaşamınızı zorlaştırıyorsa bence bir doktora görünün..paranoya boyutuna ulaşmasın bu vesveseler.
kendini çok önemsiyorsun belli ki kendi kişiliğin kendi egon dünya merkezin haline gelmiş.
insanların kendi hayatları var seni neden konuşsunlar sana neden surat assınlar, şüphelendiğin durumları mutlaka sor soruştur takip et tabiki ama asla insanların odak noktası olduklarını düşünerek kendine eziyet etme.
bu düşünceler aklına geldiğinde kendini oyalacak birşeyler bul ve önemseme kendini o kadar.
aslında kendimi önemseme dglde hata yapmamaya calısyrm insanları kırmamak için ugrasyrm yoksa hatamı kabul etmezdm kndimi önemsesem blmyrm artk
yoksa ben paranoyak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?