Ben de 15 yasında annemi kaybettim.tam liseye başladım sonra.süper notları olan ben o sene belge bile alamadım.babam da evlilik derdine düşmüştü tam o aralar.düsünüyorum da büyük travmalar yaşamışım.babam gidip kahvelerde orada burada gün geçirirken evde kardeşime yemek yapmaya çalışmıştım.önce soganı kavurup sonra kıymayı kavurmuşum.bilmiyorumki...yandı hepsi.o eti öyle yemeye çalıştıgımızı , bir lokma alıp sarılarak ağladıgımızı unutmuyorum.kardeşim daha 9 yaşındaydı.o lokmanın tuzlu tadını boğazımda dizilişini unutmuyorum.buna benzer binlerce travmam var.
Sizin anlattıklarınıza benzer şeyler hissediyorum ben de zaman zaman.ama bütün bunları eşimle atlattım ben.belki onu da üzdüm zaman zaman.sonra dedim ki sen ömrün boyunca mutsuzluga travmalara alısmışsın onu çekecek davranışlar sergiliyorsun.yapma!!mutsuz olma.
Allah iyi bir iş, merhametli koca ve dünyalar tatlısı bir çocuk verdi sana mutlu ol.eskiyi unut.böyle düşüne düşüne daha iyi oldum.aslında çok da neşeli insanımdır dışa karşı ama insanın içindeki yaraları kim bilebilirki.
Siz de kendinizi telkin edin.kendinize acımayı bırakın.kurtulacaksınız bu durumdan