- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
bu tür insanlar her zaman olacaktır.yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
odanızı degiştirmişiniz ne güzel.
muhatab dahi olmayın.
yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?