- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
şu cahiller yokmu deli oluyorum şu tiplere ya psikoloji ile delilik ne alaka o yaşa gelmiş bu ikisini ayırt edemiyo haspam tövbe tövbe sende niye takıyosun şunları Allah aşkına yayurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasısın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen
onun o olmayan beynıne........ akıldan yoksun fukara...saçmalama bak canım ılaç durduk yere verılmemiştir..benım bı arkadasımda sevgılısınden dolayı dalga gectı dıye ılaclarını bıraktı.1 sene gecmedı daha da agır hale geldı.ecxanelerden renklı ılaç kutuları al boyle hello kıty tarzı bıle var...onlara koy.bırı sorarsa ayy sorma cinko demır ne varsa eksık cıkmış mecbur kullanıcam de..eger o gerızekalı arkadasın senın ılaç ıctıgını bırılerıne soyler sende bundan rahatsız olurum dersen yontem basıt ' valla ben de onun dolabında dogum kontrol hapı buldum..öğrencının ısı ne falan fıstık.att tut...kısasa kısas yanı...
Olur mu ya dupeduz iftiraya girer bu kisasa degilonun o olmayan beynıne........ akıldan yoksun fukara...saçmalama bak canım ılaç durduk yere verılmemiştir..benım bı arkadasımda sevgılısınden dolayı dalga gectı dıye ılaclarını bıraktı.1 sene gecmedı daha da agır hale geldı.ecxanelerden renklı ılaç kutuları al boyle hello kıty tarzı bıle var...onlara koy.bırı sorarsa ayy sorma cinko demır ne varsa eksık cıkmış mecbur kullanıcam de..eger o gerızekalı arkadasın senın ılaç ıctıgını bırılerıne soyler sende bundan rahatsız olurum dersen yontem basıt ' valla ben de onun dolabında dogum kontrol hapı buldum..öğrencının ısı ne falan fıstık.att tut...kısasa kısas yanı...
Olur mu ya dupeduz iftiraya girer bu kisasa degil
18yasimdan beri aralikli olarak antidepresan kullanoyorum.oss sinavinda ilk bine girdim.bu ilaclari kullanmak ruh hastasi olmak anlamina gelmez.ilaclarini ihmal etme.toplumumuz cahil kimse bilmesin ilac ictigini.o kiza gelince keske oda tedavi olsa ciddi bir sikintisi var bence yoksa universiteye giden biri boyle sacmalamazdi.sen varsan hayat var sen yoksan hicbirsey yok.bosver sacma sapan insanlari sen kendinle mesgul ol.
Öyle ama kırıldı kalbim bundan sonra en küçük bi yaramı bile görmesin insanlar ilk karşılaştığım bişe değil hep böyle olur neye üzülüyorsan ordan saldırmaya çalışırlar vah ki vah..saçmalama canım iç ilacını asıl onunkisi ruh hastalığı. ne hakla cekmeceni kurcalıyor kendine baksn önce
başkaları için üzme kendni cnm bırak kmseyi takma sen ilacını ihmal etmeÖyle ama kırıldı kalbim bundan sonra en küçük bi yaramı bile görmesin insanlar ilk karşılaştığım bişe değil hep böyle olur neye üzülüyorsan ordan saldırmaya çalışırlar vah ki vah..
teşekkür ediyorum inşallah.. :) düzenli bi tedavi hastaya uygun ilaçlar gerçekten işe yarıyor fakat böyle deli muamelesi yapanları gördükçe insan ilaçlardan soğuyor :)saçmalama ilaçlarına devam et mutlaka. O ilaçları kullana kullana aman ne derse desin, kendisi ruh hastası deyip gülüp dalga geçeceksin :) geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?