psikolojik ilaç kullandığım için arkadaşım dalga geçti

Asıl ruh hastası gercekten kendisiymis. İlac kullanmanın,tedavi olmanın,iyilesmeye calısmanın nesi utanılcak bisey? Yahut dalga gecilicek bisey? Ayrıca naparsanız yapın;insanlara ne hayatınızdan? Umursamayın bile. Boş konuşmayı seviyormuş kendisi :)

Böyle insanlar çok var..
Densizler..
Kendii açıklarını görmeyip milletin rahatsızlığıyla dalga geçerler..
Ne biliyolar büyük bi ailevi sorunun olmadığını,
Ne biliyolar başına bi olay gelmediğini
Veya strese bağlı olduğunu..

Yargılamak gerçekten çok kolay geliyo insanlara..
Yargıyı o kadar benimsedler ki kim olduğunun önemi yok yargı yapıcak kişi neden gözünü kırpıyosun dyip bile yargılar..
İnsanlar o denli sıkıntılı yani..

Dert etme asıl onlar ruh hastası ki bu kadar bilgileriyle insanları yargılıyorlar..
Benim başımada gelir diyemiyorlar..
Kendini yetiştirmemiş..
Cahil insanlar gibi antidepresanları sadece de.liler kullanıyor veya ileri boyuta ulamış sorunlu insanlar diye nitelendiriyorlar..
Cahillik zordur..
Hele cahil olduğunu inkar edenlerin cahilliği hepsinden zordur..
Sen tedavine devam et..
O ilaç kullandığını etrafa yayar diye korkuyorsan...
Korkma yayarsa eğer kendini geliştirmiş- geliştirmemiş insanları ayırt etmekte sana kolaylık sağlar..
Bende antidepresan kullanmak istiyorum...
Ailevi bi sorunum oldu bundan 1 ay öncesine kadar ve hala onu atamadım üzerimden..
Kendim teklif ettim psikologa gidicem diye..
pskologa gitmeyi istemek bi erdemdir benim için ama asıl psikologa gitmesi gerektiği halde gitmeyenlerdede en büyük sorun olduğunu düşünüyorum..
Sen devam et içmeye..
İçmezsen sana zarar...
Sinir sistemine zarar ilerde ailene, eşine, çocuğuna zarar..
De.lirirsin diye demiyorum yanlış anlama..
Sadece sinir kontrolün olmazsa çok büyük sıkıntı yaşarsın sonra daha zor durumlara düşersin..
Sen devam et ilaçlarını.
Tıka kulaklarını..
İç ilaçlarını..
Milletin lafına bakılıcak olsa ohooo..
Bu dünya çekilmez hale gelir..
Sen devam et ilaçlarını kullanmaya..
Kendini bilmez bi kaç densizi kafaya takma

şu cahiller yokmu deli oluyorum şu tiplere ya psikoloji ile delilik ne alaka o yaşa gelmiş bu ikisini ayırt edemiyo haspam tövbe tövbe sende niye takıyosun şunları Allah aşkına ya

Eşyalarını karıştırdığı için şikayet etseydin, insanların özel eşyalarına el sürmemesi gerektiğini iyi bir yolla öğrenrdi. Belki amacı hırsızlıktı, ne işi var senin eşyanla.

onun o olmayan beynıne........ akıldan yoksun fukara...saçmalama bak canım ılaç durduk yere verılmemiştir..benım bı arkadasımda sevgılısınden dolayı dalga gectı dıye ılaclarını bıraktı.1 sene gecmedı daha da agır hale geldı.ecxanelerden renklı ılaç kutuları al boyle hello kıty tarzı bıle var...onlara koy.bırı sorarsa ayy sorma cinko demır ne varsa eksık cıkmış mecbur kullanıcam de..eger o gerızekalı arkadasın senın ılaç ıctıgını bırılerıne soyler sende bundan rahatsız olurum dersen yontem basıt ' valla ben de onun dolabında dogum kontrol hapı buldum..öğrencının ısı ne falan fıstık.att tut...kısasa kısas yanı...

Sacmalama devam et ilaclarina zaten insanlarin %80-90 ınin psikolojisi bozuk.Ben de dahil. Bak cidden ilac almiyorum ama psikolojim bozuldu diye sık sık dile getiriyorum -ki cevremden de cok duyuyorum bunu. Arkadasin halt etmis bunda utanilacak bisey yok

valla canım çok güldüm iyi fikirmiş :)yok zaten ilaçları bırakamam zaten doktor bi düzenini otuttur okulun bitsin işe gir o zaman bıraktıracağım dedi :)

Olur mu ya dupeduz iftiraya girer bu kisasa degil

ben oks ye hazırlanırken başladım lustrala.. sonra bıraktırmıştı doktor lise2 de tekrar bi ilaç verdi şuan 20 yaşındayım yani baya içli dışlı oldum ilaçlarla.. özellikle ergenlik döneminde çok oluyor bu sorunlar bi de benim abim ablam da kullanıyor doktor genetik zeminin var o yüzden kullanmak zorundasın bi süre kendini iyi hissetsende dedi.. bu arada başarılarınızın devamını dilerim :)

saçmalama canım iç ilacını asıl onunkisi ruh hastalığı. ne hakla cekmeceni kurcalıyor kendine baksn önce
Öyle ama kırıldı kalbim bundan sonra en küçük bi yaramı bile görmesin insanlar ilk karşılaştığım bişe değil hep böyle olur neye üzülüyorsan ordan saldırmaya çalışırlar vah ki vah..

Karşındaki insanla bu şekilde konuşabildiğine göre sende çok sağlıklı sayılmazsın deseydin keşke. Ne kadar terbiyesiz bir kızmış o, gerizekalı...

Hiç kale alma canım. İlaçlarını düzenli olarak kullanmaya devam et.

Ayrıca bu ilaçlar ağrı kesici olarak bel fıtığı hastalarına da veriliyor, aklında bulunsun ...

vakti zamanında benimde yediğim damga.....
boşver.....ilaçlarını bu sebepten dolayı değil gerçekten iyi olduğun için bırakmanı dilerim....sevgiler

saçmalama ilaçlarına devam et mutlaka. O ilaçları kullana kullana aman ne derse desin, kendisi ruh hastası deyip gülüp dalga geçeceksin :) geçmiş olsun bu arada

saçmalama ilaçlarına devam et mutlaka. O ilaçları kullana kullana aman ne derse desin, kendisi ruh hastası deyip gülüp dalga geçeceksin :) geçmiş olsun bu arada
teşekkür ediyorum inşallah.. :) düzenli bi tedavi hastaya uygun ilaçlar gerçekten işe yarıyor fakat böyle deli muamelesi yapanları gördükçe insan ilaçlardan soğuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…