• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mi sağlık sorunu mu?

155555sff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
6
6
1
26
Arkadaşlar benim problemim uyku sorunum, en ufak seste uyanıyorum. Işıkta uyuyamıyorum. Misafir gelse yatılı kalmasını istemiyorum. Aynı odada kimseyle uyuyamıyorum. Git gide bu sorun artıyor. Psikolojik mi anlamadım. Özelikle de böyle öksürük horlama sesleri tahammül edemiyorumm sizce ne yapmaliyim? Önceleri bu kadar değildim. İnsanlar TV sesiyle falan uyuyabiliyor ben asla. Deli gibi uykum da olsa karanlık ve sıfır ses istiyorum.

Arkadaşlar benim problemim uyku sorunum, en ufak seste uyanıyorum. Işıkta uyuyamıyorum. Misafir gelse yatılı kalmasını istemiyorum. Aynı odada kimseyle uyuyamıyorum. Git gide bu sorun artıyor. Psikolojik mi anlamadım. Özelikle de böyle öksürük horlama sesleri tahammül edemiyorumm sizce ne yapmaliyim? Önceleri bu kadar değildim. İnsanlar TV sesiyle falan uyuyabiliyor ben asla. Deli gibi uykum da olsa karanlık ve sıfır ses istiyorum.
bende var benzer şeyler biraz huzursuzlukla bağlantılı diye düşünüyorum. sürekli kafa meşgul en ufak bir şeye uyanıyor. ben melatonin almakta buldum çareyi. daha temiz uyuyabiliyorum. ufak seslere uyanmıyorum.

bende var benzer şeyler biraz huzursuzlukla bağlantılı diye düşünüyorum. sürekli kafa meşgul en ufak bir şeye uyanıyor. ben melatonin almakta buldum çareyi. daha temiz uyuyabiliyorum. ufak seslere uyanmıyorum.
Aslında bende kötü seyler yaşarim, uyanıyorum mesela aklımda kötü düşünceler ilaç kullanmam gerekiyor bence de.

Bilemedim aslında bazı seslere aşırı duyarlılık var çoğu insanda bende yeme içme sesi sevmem vs ama sesten uyuyamazsam herhalde hayatta ne yurtta kalabilirdim ne toplu insanların olduğu evde durabilirdim ne bir tatile gidebilirdim hayatım zehir olurdu ya çok zor ben her seste her şekilde uyurum bayılır gibi uyurum hemde kendi rızam olmadan yüzüme su dökseler uyanmam( denenmiş) anca benim uykum bitecek öyle uyanacağım ama şu var bundan iki sene önce çok ilginç bir şekilde gece 3 gibi deprem sesine kalktım evim son kat ve full aynalı bir ev evin her yeri ayna düşünün o aynaların çarpma sesine uyandım ve o günden itibaren bir kaç ay dışarıda korna çalsa yataktan fırladım ama uyumamak gibi değil korkarak uyanmak gibi belki de siz çocukken benzer bir travma yaşamışsınızdır

Back
X