Doktor sana bir şey yok dediğinde yine geçmiyor. Bana da öyle oldu. Dedi ve bana iyileşmem için paikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi. Giderek de hayatımın hatasını yaptım. İlaçla başladım. İyileştirmediği gibi süreci de uzattı. İlacı bıraktığımda başlamadan önceki halimden daha beter kusuyordum çünkü ilacı bırakma evresi de sancılı geçiyor. Bence her şey bir yana otur beynini kullanmaya çalış. Doktor bunu yapamaz sen yapacaksın onlar için en kolayı ilaç ver gönder. Ama sen insansın. Her seferinde ilaca sarılamazsın. Ben yaptım o hatayı sen yapma. Bir sevilan vardı öyle demişti keşke yapmasaydım dersin. Kafanı kullan. Bulansın. Kus hatta. Bak ben öyle yapıyorum. Bulanıyor gerekiyorsa kusuyorum da ama sonra bir daha olmaz belki ümidiyle uyuyorum. Sabah olursa sa olur o Zaman düşünürüm diyorum. İzmir'de yoga üzerine ücretsiz çok kurs var ben araştırdım senin adına. Sende bir bak. İnan çok iyi gelecek. Ben başlıcam bu hafta konuşup. İnanarak çıkarsan bir yola, iyi gelmeyecek hiç bir şey yok. Bu bana iyi gelecek dedim ve gelecek. Allah büyük. Kimseyi darda bırakmaz.