• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mide bulantısı mı?

Bu durumu atlatan biri varsa yardım etsin nolur. İlaçsız tedsvi olmak istiyorum. Nolur yardım edin.

Ben şeyi sormak istiyorum benim bogazimda yumruk gibi bir sey var sanki yemek borumun sonundan bogazima gelen bi baski. Bu size de oluyor mu? Benim mide bulantim tek basina degil. Yaninda asiri derecede asabi bagirsak sorunu yasiyorum durmadan garil gurul yapan bagirsaklara sahibim. Bu mide bulantisindan sonra basladi hepsi :(

Ben şeyi sormak istiyorum benim bogazimda yumruk gibi bir sey var sanki yemek borumun sonundan bogazima gelen bi baski. Bu size de oluyor mu? Benim mide bulantim tek basina degil. Yaninda asiri derecede asabi bagirsak sorunu yasiyorum durmadan garil gurul yapan bagirsaklara sahibim. Bu mide bulantisindan sonra basladi hepsi :KK43:
Evet benimde bogazimda hep bi sey varmis gibi geliyor. Mesela kek yiyorum yutamiyorum ve ara ara karin agrim oluyor benimde. Doktor sinüzit veya geniz akintisinda sürekli olursa mide bulantisi yapar demisti.

Evet sünizit de bulantı yapıyor ama bu derece yapmıyor ben onu yaşadım. Kronik sünizit var. Ama bu derece bulantı yapmıyor o maalesef keşke onlar yapsa.
Bende yutkunamıyorum. Ağzımda geveliyorum yutamıyorum. Bağırsak sesleri benden de geliyor. Bulantı ile başladı bende de. Ama tamamiyle psikolojik ben buna inanıyorum. Çünkü doktorlar fiziksel bir sorun bulamadı.

Benim de aksam yemeği yememle yine basladi bulantim ama teslim olmadım ciktim annemle yürüyüs yapmaya. Ben yenicem bu illeti yeter artik

Benim de aksam yemeği yememle yine basladi bulantim ama teslim olmadım ciktim annemle yürüyüs yapmaya. Ben yenicem bu illeti yeter artik
Bende çıktım yürüyorum zaten ameliyat oldum yürümem lazım. Köpeğimi de aldım yürüyorum. Bol oksijen.

En güzelini yapiyorsunuz. Biz ondan daha güclüyüz bunu unutmamaliyiz. Ben de yarin cikip kutlayacagim dogum günümü eve hapsolmak yok

En güzelini yapiyorsunuz. Biz ondan daha güclüyüz bunu unutmamaliyiz. Ben de yarin cikip kutlayacagim dogum günümü eve hapsolmak yok
Evde bulanmıyorsan zaten sorun yok dışarda da bulanmamasını atlatırsın. Sıkma canını benim her şartta bulandığı için artık dayanamıyorum.

Evde bulanmıyorsan zaten sorun yok dışarda da bulanmamasını atlatırsın. Sıkma canını benim her şartta bulandığı için artık dayanamıyorum.
Sizde atlatacaksiniz ki ben inaniyorum. Hepimiz iyilesicez kurtulucaz bundan. Hic merak etmeyin moral cok önemli nolur moralinizi bozmayin.

40 gün uygula aksatmadan hem mikrobu öldürüyor hem midedeki gastrit ülser ne varsa tedavi ediyor. Benim bulantım gaz çıkarınca geçiyordu. Alçak yastıkta yatmıyorum mesela artık, sabah uyanınca gırtlağım yanıyordu çünkü asitten. Akşam 7 den sonra su bile içilmesi tavsiye edilmiyor. Gırtlak tahriş oldukça bulantı artıyor. Geniz akıntısı da aynı şekilde çok tetikliyor biz farketmesek de

Ya benim mide bulantım şuan kesinlikle stresten yada psikolojik degil. Baya bildiginiz bogazimda yumruk var sanki midemden bogazima bir sey cikiyor gibi. Benim de alkalen reflu gastrit diye bi seyim cikti sanirim o yapiyor. Suan psikolojik olarak iyiyim ama bogazimda bi dugum var yutkunamiyorum. Midemde mi sorun var da psikolojim.bozuldu yoksa psikolojim bozuldu da mi midem bozuldu anlayamiyorum. O kadar uzun sure mide bulamtisi cektim ki bir sey de cikmayinca bakteri disinda psikolojiktir diye dusundum. Suan bogazimdaki yumruk gibi sey midemi bulandiriyo mesela. Yutmami engelliyor. Ben napicaz cidden bilmiyorum. Sakin olmaya calisiyorum her gun bi sey cikiyo :(

Ya benim mide bulantım şuan kesinlikle stresten yada psikolojik degil. Baya bildiginiz bogazimda yumruk var sanki midemden bogazima bir sey cikiyor gibi. Benim de alkalen reflu gastrit diye bi seyim cikti sanirim o yapiyor. Suan psikolojik olarak iyiyim ama bogazimda bi dugum var yutkunamiyorum. Midemde mi sorun var da psikolojim.bozuldu yoksa psikolojim bozuldu da mi midem bozuldu anlayamiyorum. O kadar uzun sure mide bulamtisi cektim ki bir sey de cikmayinca bakteri disinda psikolojiktir diye dusundum. Suan bogazimdaki yumruk gibi sey midemi bulandiriyo mesela. Yutmami engelliyor. Ben napicaz cidden bilmiyorum. Sakin olmaya calisiyorum her gun bi sey cikiyo :KK43:
Mide bölgesinde beyin nöronları bulundu Amerikalı bilim adamları tarafından. Yani beyinin en ufak kötü düşüncesinde ilk etkilenen mide oluyor. Psikolojim bozuk değil diyorsunuz ama buna siz deği laiktir karar verir. Gülüyor eğleniyor ya da elle tutulur bir sebep yok diye psikolojim düzgün demek biraz olanaksız. Kurduğunuz bir cümleden doktorlar anlıyor ne durumda olduğunuzu. Bence sizde bir psikologdan yardım alarak sorunu çözmeye çalışın. O yumruk genelde psikolojik durumlarda oluşuyor.
Helikobakter olduğunuzu endoskopiden mi anladınız? Tedavi oldunuz mu? Sonrasında geçti dediler mi?

Ya benim mide bulantım şuan kesinlikle stresten yada psikolojik degil. Baya bildiginiz bogazimda yumruk var sanki midemden bogazima bir sey cikiyor gibi. Benim de alkalen reflu gastrit diye bi seyim cikti sanirim o yapiyor. Suan psikolojik olarak iyiyim ama bogazimda bi dugum var yutkunamiyorum. Midemde mi sorun var da psikolojim.bozuldu yoksa psikolojim bozuldu da mi midem bozuldu anlayamiyorum. O kadar uzun sure mide bulamtisi cektim ki bir sey de cikmayinca bakteri disinda psikolojiktir diye dusundum. Suan bogazimdaki yumruk gibi sey midemi bulandiriyo mesela. Yutmami engelliyor. Ben napicaz cidden bilmiyorum. Sakin olmaya calisiyorum her gun bi sey cikiyo :KK43:
KBBye göründünüz mü? Belki geniz akintiniz coģalmistir

Akşam 7 den sonra yemek yeme su bile içme ayrıca oturur gibi yat çünkü mide sıvısı ağıza doğru çıkıyor yemek borusunu tahriş ediyor. ben bazen 2 bazen 2 yastık kullanırım hani zenginler filmlerde uyur ya öyle uyu şekerim :cool: Kuru öksürük de oluyor mu ya da boğazı sürekli temizleme isteği. Yatarken de rennie çiğne sabah daha rahat uyanırsın

Mide bölgesinde beyin nöronları bulundu Amerikalı bilim adamları tarafından. Yani beyinin en ufak kötü düşüncesinde ilk etkilenen mide oluyor. Psikolojim bozuk değil diyorsunuz ama buna siz deği laiktir karar verir. Gülüyor eğleniyor ya da elle tutulur bir sebep yok diye psikolojim düzgün demek biraz olanaksız. Kurduğunuz bir cümleden doktorlar anlıyor ne durumda olduğunuzu. Bence sizde bir psikologdan yardım alarak sorunu çözmeye çalışın. O yumruk genelde psikolojik durumlarda oluşuyor.
Helikobakter olduğunuzu endoskopiden mi anladınız? Tedavi oldunuz mu? Sonrasında geçti dediler mi?

Evet endoskopi olmustum. ilacim biteli 4-5 gun oldu helicobacter icin. Ama daha kontrole gitmedim antidepresan verildi o bitsin gel dediler. Suan bakteri öldü mu bilmiyorum. Cidden psikolojik mi degil mi onu da anlamiyorum.cunku gastro doktorum onemli bir seyin olmadigini bakteri temizlendikten sonra duzelecegimi soyledi. İlaclari eksiksiz ictim 2 hafta boyunca. İlaci icerken de bu his vardi ama ilactan diye dusunuyodum. Gastro doktorum bir sey diyemiyor ben de anlayamiyorum cidden bir seyim var mi yok mu

Son düzenleme:
Akşam 7 den sonra yemek yeme su bile içme ayrıca oturur gibi yat çünkü mide sıvısı ağıza doğru çıkıyor yemek borusunu tahriş ediyor. ben bazen 2 bazen 2 yastık kullanırım hani zenginler filmlerde uyur ya öyle uyu şekerim :cool: Kuru öksürük de oluyor mu ya da boğazı sürekli temizleme isteği. Yatarken de rennie çiğne sabah daha rahat uyanırsın

En geç 7 de yersem sabaha kadar mide bulantisindan uyuyamiyorum. Dun iyle uyumaya calistim ben de. Okusurk degil de yutkunmada zorluk diyelim bi de dilimin bogaza yakin kisimlari bembeyaz olmus. rennie var bende iceyim bari ondan insallah sifa buluruz hepimiz

Evet endoskopi olmustum. ilacim biteli 4-5 gun oldu helicobacter icin. Ama daha kontrole gitmedim antidepresan verildi o bitsin gel dediler. Suan bakteri öldü mu bilmiyorum. Cidden psikolojik mi degil mi onu da anlamiyorum.cunku gastro doktorum onemli bir seyin olmadigini bakteri temizlendikten sonra duzelecegimi soyledi. İlaclari eksiksiz ictim 2 hafta boyunca. İlaci icerken de bu his vardi ama ilactan diye dusunuyodum. Gastro doktorum bir sey diyemiyor ben de anlayamiyorum cidden bir seyim var mi yok mu
Antidepresan kullanma. Benden sana tavsiye bulantı için antidepresan verilmez. Ben 2 sene kullandım geçti dedim bıraktım başa döndüm sadece Zaman kaybı oldu. Bence beyin gücüyle yenmeye çalış. Bende de mikrop var şu an tedavi oluyorum ama bulantıyı onun yapmadığını biliyorum. Daha önce de geçirdim çünkü. Benim ki psikolojik.

Antidepresan kullanma. Benden sana tavsiye bulantı için antidepresan verilmez. Ben 2 sene kullandım geçti dedim bıraktım başa döndüm sadece Zaman kaybı oldu. Bence beyin gücüyle yenmeye çalış. Bende de mikrop var şu an tedavi oluyorum ama bulantıyı onun yapmadığını biliyorum. Daha önce de geçirdim çünkü. Benim ki psikolojik.

Mikrop mide bulantisi yapar. Ama psikolojik olmasi yuzunden mikrop oluyo zaten vucutta. Antidepresani bugunden itibaren icmeyecegim bogazim bembeyaz putur putur seyler cikti. Kbb a randevu aldim gidicem insallah yarin. Eger mide bulantim gecmezse psikolog sart bana

Dediginiz gibi reflu dedi doktor da. O kadar asit cikmis ki bogazima dilimde ödeme sebep olmus. Bogazimda yumruk hissi ondanmis bogazini tahris etmis dedi doktor. Rennieyi gunde uc kez kullan dedi. Mide koruyucu da 2 kere. Bu reflu nicin oluyor nasil tamamen geciririm :(

Back
X