- 1 Temmuz 2016
- 43
- 7
- 1
Bu arada eft ile ilgili guzel bilgi verememistim. Eft normal terapilerden farklı. Normal psikolog terapileri hastanin olaylarini anlatmasi doktorun dinleyip telkin vermesiyle gerceklesir. Bu sekilde tedavide tedavi suresi uzuyor bu sebeple. Eftde olay cok farkli. Olayin baslangic sebebinize goturuyor sizi eft. Kucukken yasadiginiz olaylar nasil oluyorsa akliniza geliyor. Eft enerji bedeniyle yapilan bir calisma turu. Kisa surede iyilesmenizi sagliyor bu sebeple benim tedavim kisa surdu. 7 aydan fazladir zorunluluklar disinda disari adimimi atmadim. Su icsem kusuyordum bile diyemiyorum cunku su bile icemiyordum kusacagim diye. Eft ile panik atak hastalari bile en fazla 5 seansta iyilesiyorlar. İnternette nasil bir sey oldugunu arastirabilirsiniz ben konunun uzmani degilim. Sadece ben artik disari cikabilir hale geldim cok sukur yemek de yiyorum. Eft ye gittigimden beri stres halinde ne yapmam gerektigini de biliyorum. Eger daralti hissedersem bunu kontrol edebiliyorum. Bu sebeple benim tedavim kisa surdu cok sukur sorunun kokenine indik ve hallettik. Herkese gecmis olsun