E eftalyaq1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2025 9 1 1 20 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #1 Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum
Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 597 289 23 34 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #2 eftalyaq1 .!.: Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın.
eftalyaq1 .!.: Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın.
E eftalyaq1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2025 9 1 1 20 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #3 Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Nefes darlığına iyi gelsin de ben başka hiçbir şey istemiyorum
Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Nefes darlığına iyi gelsin de ben başka hiçbir şey istemiyorum