E eftalyaq1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2025 9 1 1 20 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #1 Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum
Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 841 400 23 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #2 eftalyaq1 .!.: Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın.
eftalyaq1 .!.: Ben de çok fazla yan etkisi oldu yerden kalkışmak halim yok normal mi bu fakat nefes darlığımın geçmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın.
E eftalyaq1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2025 9 1 1 20 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #3 Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Nefes darlığına iyi gelsin de ben başka hiçbir şey istemiyorum
Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Nefes darlığına iyi gelsin de ben başka hiçbir şey istemiyorum
B busradeler12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2025 51 6 1 15 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #4 Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende kullanalı 3 gün oluyor yarım alıyorum fakat böyle sanki halsizim sürekli yatma halindeyim uykusuz gibi halsizim bu normal mi
Gizmooberoo .!.: Yan etki değildir o da psikolojiktir. İşe yarıyor düzenli kullanın. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende kullanalı 3 gün oluyor yarım alıyorum fakat böyle sanki halsizim sürekli yatma halindeyim uykusuz gibi halsizim bu normal mi
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 841 400 23 16 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #5 busradeler12 .!.: Merhaba bende kullanalı 3 gün oluyor yarım alıyorum fakat böyle sanki halsizim sürekli yatma halindeyim uykusuz gibi halsizim bu normal mi Genişletmek için tıkla... Çok normal en geç 10 güne vücut adapte oluyor normale dönüyor
busradeler12 .!.: Merhaba bende kullanalı 3 gün oluyor yarım alıyorum fakat böyle sanki halsizim sürekli yatma halindeyim uykusuz gibi halsizim bu normal mi Genişletmek için tıkla... Çok normal en geç 10 güne vücut adapte oluyor normale dönüyor
B busradeler12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2025 51 6 1 16 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eftalyaq1 #6 Gizmooberoo .!.: Çok normal en geç 10 güne vücut adapte oluyor normale dönüyor Genişletmek için tıkla... Anladım cok teşekkür ederim
Gizmooberoo .!.: Çok normal en geç 10 güne vücut adapte oluyor normale dönüyor Genişletmek için tıkla... Anladım cok teşekkür ederim