Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tüm sayfalari okumadim ama evlisin onu okudum cocugun var mi?
yasin kac?
canım 4 yıllık evliyim.. 27 yaşındayım ve 2 yıldır bebeiş için savaş veriyorum.. h,ç bir sorunumuz yok ama bebişimiz de yok((((
Mutsuzlugun bebegin olmamasindan mi kaynaklaniyor?
canım çok sevindim sağ alim kucağına almayı nasip etsin allah inşallah... darısı benim ve tüm bebiş isteyenlere inş. canım bende başta çok sorun ediyodum çok üzülüyodum ama bayadır bebeği düşünmüyorum hiç desem yeri yumurtlama bile takip etmiyorum düşün o kadar saldım ama ne bileyim belki onun eksikliği belki de boşluktayım ondan... çünkü mecbur yapılacak bi işim yok istersem yaparım istersem yapmam.. o yüzden saldım belkide kendimi ne bileyim...Hiç dert etmeyin bence buraya üye olduğumda gebelik için ben hariç bütün arkadaşlarım
hamilelik müjdesini verdiler onlarla beraber sevindim ama benim olmuyrdu üstelik dr hiç birşeyiniz
yok sabret ve bekle daha zamanı var diyordu beklemek bana öyle zor geliyordu ki olmuyordu işte
sıkıldım içime attım kendime inanılmaz acılar çektirdim herkes daha zamanı var demekki
Allah doğru zamanda verecektir üzülme desede olmuyordu sonunda pes ettim 6 yıllık evliyim
ve olmuyor artık pes dedim sonra benim dışımda aile problemleri çıktı onlarla upraşmaktan kendimi
unuttum şimdi 2,5 aylık hamileyim o yuzden sıkma boşuna yıpratma kendini en büyük tavsiyem budur sana![]()
Calisimiyorsan ise girsen kesin iyi gelir.
bak ben ise gireli bir nebze bile olsa daha iyiyim...
birde güzelim eger diyorsan aslinda sorun edecegim birsey yok o zaman bunu kendine daima söyle ve sükür et.
evde el isleri yapabilirsin mesela boncuk düzmek,ona konsantre olunca cogu insana iyi geliyor-banada[/QUOTcanım başkasının emri altında çalışamam ben sıkıntılı bi insanım anca kendi işim olucak öyle.. onuda dedim ama çok maliyetli onada gücümüz yetmedi..öyle oturuyorum işte
((
Ben sIkIntili bir insanim derken tam olarak ne demekcanim?:26:
Daha fazla kamil olmaya ihtiyacin var belkide canim,benden sana bir tavsiye,bak burada neler var ne hayat sartlari yasiyorlar aralarinda bende varim,sen elindekilere kucak acip saril!!!
Ah be güzelim inan ki huzurun varsa yakin sevdiklerin varsa baska hersey yalandir,candan sevenlerin varsa...
Allah dert vermesin!
Anladığım kadarıyla amaçlarınız,sizi heyecanlandıran hedefleriniz yok ve bu yüzden bir boşluktasınız.Çoğu insan için çok zor bir durum bu boşluk hissi.Bütün yazıları okumadım ama tutunacak bir dal arıyorsunuz sanki.İçinizi dolduracak bir şeyler.Eğer durum böyleyse elinize kalem kağıt alıp gerçekleşmesini istediğiniz hedeflerinizi yazıp onlar üzerinde çalışmanızı tavsiye edebilirm.Çok önemli şeyler olması gerekmez.Saçma bile olsa aklınıza ne geliyorsa.Başlarda ne işe yarar ki diyebilir insan ama biraz uğraşırsanız işe yarar şeyler çıkar sanırım.Bir de sizi mutlu edecek kitaplar,kişisel gelişim kitapları da okuyabilirsiniz.Hayatınız değişmese bile bakış açınız değişir.Bu da toptan bir değişimi getiriyor beraberinde zaten.
Güzel birsey yazmissin-hayatin degismese bile bakis acin degisir-..
keske bunu insan pratikte basarbilse.