- 21 Kasım 2015
- 216
- 130
- 23
- 38
Sizofreni olmaktan korkman kanser olmaktan korkmanla ayni. Çünkü bu devirde her sey kanser riski taşıyor. Fakat kanser miyiz simdilik hayir. Sen sadece sizofreni korkun oldugu icin bu kadar yogunlasiyorsun ustune. Kitap okumani oneririm canim kafandaki korkulari bir anlik da olsa unutmana yararDua en büyük ilaç canım.korkularimi Allah'a siginarak hafifletebiliyorum.suan sizofren olmadigimi biliyorum ama ya olursam korkusu yasiyorum.bu hastaliklar sizofren baslangicisiysa diye korkuyorum.
Çok doğru diyosun. Kanser olmaktan korkmuyorum ölmektende ama akıl kaybetme korkusu çok fena.cidden allah akıl versin bize bu salak hastalıklardan kurtulalım canım ya.sen tecrübeli olduğun için bilinçli ve rahatsin maşallahSizofreni olmaktan korkman kanser olmaktan korkmanla ayni. Çünkü bu devirde her sey kanser riski taşıyor. Fakat kanser miyiz simdilik hayir. Sen sadece sizofreni korkun oldugu icin bu kadar yogunlasiyorsun ustune. Kitap okumani oneririm canim kafandaki korkulari bir anlik da olsa unutmana yarar
Sadece pozitif olmaya çalış ve herseyden önce bu dusuncenin hastiligindan dolayi var olduğunu kabullen. Hatta onunla dalga geç kucumse :)Çok doğru diyosun. Kanser olmaktan korkmuyorum ölmektende ama akıl kaybetme korkusu çok fena.cidden allah akıl versin bize bu salak hastalıklardan kurtulalım canım ya.sen tecrübeli olduğun için bilinçli ve rahatsin maşallah
Canım eşimin eşek şakası yüzünden bu hale geldim.oyle korktumki anlatamıyorum.esimden korkuyorum bazen. Kaygı bozukluğu yüzünden bu kadar korkak olmak ve herşeyden herkesden korkmakta çok üzüyor beniSadece pozitif olmaya çalış ve herseyden önce bu dusuncenin hastiligindan dolayi var olduğunu kabullen. Hatta onunla dalga geç kucumse :)
Esine durumunu anlattin mi acikca? Dikkat etmesi gerektiğini en ufak kelimenin durumunu tetikleyecegini anlayis bekledigini... eminim bir dahakine daha dikkatli olacaktır.Canım eşimin eşek şakası yüzünden bu hale geldim.oyle korktumki anlatamıyorum.esimden korkuyorum bazen. Kaygı bozukluğu yüzünden bu kadar korkak olmak ve herşeyden herkesden korkmakta çok üzüyor beni
Anlattım canım.çok dikkat ediyor bişeyde yapmıyor korkutacak ama korkuyorum nedensizceEsine durumunu anlattin mi acikca? Dikkat etmesi gerektiğini en ufak kelimenin durumunu tetikleyecegini anlayis bekledigini... eminim bir dahakine daha dikkatli olacaktır.
ilac kullanim sonucu benimde 1 yil boyunca saclarim dökuldu..ama hicbisey bizim ruh saglimizdan önemli degil.doktorunu dinle ilaclarini kullan..benim tedavim bitti..ve dökulen saclarim geri geldi..geri cikio yani..önce ruhumuz güzel olmali pozitif olmali ki yüzümüze vucudumuza yansisin..doktorunu dinle..yada sac dokmeyen muadil bi ilaci vardr o hastaliginmerhaba arkadaşlar bende piskolajık sorunlarım yüzünden bir doktorla görüşmeye başladım yanlız bir süre konuşarak bir süre sonrada ilaçla tedavı olmaya başladım. ama ilaç kulanmaya taraftar olmadığım için kullanmadım. bir süre sonra saçlarım dökülme ve seyrenmeler oldu. bu durum daha çok piskolojimi bozmaya başladı. bu konuyla alakalı napıcagımı bilemıyorum ama araştırmalarım sonuçunda bununla alakalı saç seyrekliğini giderici ürünler duydum bilgisi olan varmıdır. bu konuyla alakalı bana yardımcı olurmusunuz.
bekarken bende halimden memnundum is evlilige gelincede degisiyone güzel herkes öyle olabilse keşke... bende götürüldüm bir sorunum yoktu aslında bana göre normaldim ama küçüklüğümden gelen çekinlenliğim vardı kalabalık ortamlara tek başıma giremezdim tek başıma biyere gidemezdim halada öyleyim ben şikayetçi değilim ama psikoloğa gidecek kadar yada ilaç tedavisi görecek kadar büyük bi sorunmuş meğer gittim ilaçta kullandım hala öyleyim bende bir değişiklik yok halimden memnunum ama babam olsun annem olsun hiç memnun değiller mecbur kalmadıkça evden tek dışarı çıkmam neydi adıda sosyal fobi mi öyle birşey x))
fobi var galiba burdan cikti cunku okuldayken hepdusunurdum insanlar hakkimda ne dusunuyo falan herkesle konusamazdim cok sacma geliyo ama kendimi alamiyorum kendimi unutuyorum adeta baskalarini onemsiyorum hemde hic tanimadigim insanlariMerhaba,
ben 29 yaşındayım ve en buyuk problemim çok fazla empati kuruyorum ve bu durum ben de çok fazla korkularımın olmasına neden oldu. konuşurken yanlış bir şey soylemekten korkuyorum, ya da karşımdakinin düşüncelerine odaklanmaya çalışıyorum benim hakkımda ne düşünüo diye. sanırım kendımı rahat bırakmayarak özgüven eksikliği yarattım kendimde. şimdi cesur hareket edemiyorum. kalabalık ortamlarda çok çekingenim. kendimi ifade edemiyorum.
benımle aynı sorunu yasayan arkadaslar ya da yardımcı olacak arkadaslar varsa paylaşırsanız sevınırım...
arkdşlr ilaç almak yerine kendinizi bukadar yıpratmasanız.... onu düşün bunu düşün bir müddet sonra sinir uçlarımız yıpranıyor ve doktorların yaptığı ilaç yazıp yolluyorlar oda neden sinir uçları için bayanlar benim bir felsefem vardır herzamn savunduğum BEN BANA LAZIMIM ÖNCE BEN sizlerde öle olun ltfn hiçbirşey için kendinizi üzmeyin allah sağlık derdi vermesin yoksa inanın öbür sorunlar bir şekilde çözülür.unutmayın bayanlar önce biz ltfn arkadşlr kendinizi üzmeyin ve kendinize iyi davranın ...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?