Psikolojik rahatsızlıklar

hayatınızda hic bir psikolog yada psikiyatra gittinizmi?

• Ankete Katılan
    967
Sicile işlemiyor mu bunlar peki devlet istediği zaman görebiliyor

Lütfen bana yardım edin 10 yıldır bitmeyen baş ağrısı elektriklenme hissi bir anda elektrik çarpması ayakta duramama kafamın derisine kadar ağrıyor nereye gittiysem çare bulamadım hangi ilaçları içtiysem çare olmadı benim gibi olan var mı kafamı sürekli zzzzz diye ses geliyor. Çok korkuyorum o günüm ben her an yaşasam da her zamanki sana da çok korkuyorum bıktım artık bu durumu yaşayan var mı

Aklı başında bir hocaya görün

Evliya buldunuz ne konuştunuz ne yapmanızı istedi sizden bi kere beş vakit namazı kılın demiştir

Yanlış konuya yazmışım bu ara bu hata çok oluyor birden sayfa değişiyor neden ne anlamadım

Bizim gelin gidiyor 3 ay oldu başlayalı ama bir değişme yok onda şu an ruh hali olarak zaten pasif bir kızı hala öyle

Ekonomik durumunuz el veriyorsa kesinlikle psikolog ile bağlanmalı, psikolog talep ederse psikiyatri desteği ile birlikte götürülmeli. Gerçekten bir fayda görmek istiyorsanız bir danışma süreci 8-12 oturum arası olur. Bir danışma 40-45 dakikadır. Psikiyatri seni beş dakika dinler ilaç yazar yollar. Strese kaygı bozukluğuna yol açan sebepler ortada dururken ilaç almak sadece kiri halının altına süpürmek gibi kalır. Ekonomik durumu kötü olanlar psikoloji ya da pdr okuyan bir öğrenciden rica etse onlar için de gerçek bir danışma süreci fırsatı olacağı için ücretsiz ya da makul bir ücretle tedavi görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…