Yazacaklarım benim bakış açımdır. Sonuçta bu hayatı yaşayan sizsiniz. Yazdıklarınızdan yola çıkarak yorumluyorum.
Maddi sıkıntınız yok, eşiniz sizi aldatmamış, evde ekonomik, fiziksel ve sözlü şiddet yok, iki güzel evladınız var. Toplumun geneline baktığımızda normal görünen bir evlilik içerisindesiniz.
Boşanma fikriniz için şımarıklık demeyeceğim ama, suçu başkasına yükleme çabasında olduğunuzu düşünüyorum. Neden mi, kendinizi geri plana itmişsiniz, ev işleri, çocuklar, anne kaybı, sonrasında babanızın sorumluluğu derken yükünüz artmış. İşinizi de beğenmediğiniz kanısındayım. Sıkışıp kaldığınız cenderenin sorumlusu sizken, eşinizi sorumlu tutuyorsunuz ve boşanınca bu sarmaldan çıkacağınızı düşünüyorsunuz.
Burada o kadar çok konuya denk geldim ki, sizin evliliğinizi öpüp başına koyacak insanlar var. Dışarıdan bir göz olarak söylüyorum bunları. Önce bir uzmandan destek alın, bu süreçte yükünüzü biraz paylaşın, çocukları eşinizle, babanızı, varsa kardeşinizle gibi. Sonrasında oturun sağlıklı kafayla düşünün, eşinizle aranızda sevgi tükendiyse yine boşanırsınz.