Psikolojik şiddet,ne olur yol gösterin

g u l u m s e

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
16
9
1
40
Herkese slmlar.12 yıllık evliyim ve 2 çocugum var.Kocam hiç birsekilde saygı duymuyor bana,sanki evdeki hizmetçi köleyim.Verdigi paranın hesabı verilir.Ne alırsak alalım bu cocukların mecburi ihtiyacı bile olsa basımıza kakar durur özellikle kendime aldıgım bi kreme bile

Gerçekten zor durum, bu yüzden ekonomik özgürlük önemli. Kadın kendi parasını kazanırsa, erkek ona bu psikolojik şiddeti uygulayamaz. Tavsiyem eğitiminiz yoksa dâhi çalışabilirsiniz; bir konfeksiyon olur, market olur girip çalışmanız. Çocuklarınız kaç yaşlarındalar?

10 ve 8 yasındalar iş buluyorum ama gidemiyorum onları evde bırakamıyorum.

Çalışın kremınızı kemdınız alın sonrada bir guzel boşayın bu adamı

Çok tepki verdim,ama en ufak sinirde baslıyor.Benim agzımı hiç açmamam gerekiyor ona göre kızmaya sorgulamaya hakkım yok gibi onun gibi gözünde

Sorgulamayın kocanızı, kavga etmeyin. Başka çözüm yolları düşünmeye başlayın. Nasıl evden para kazanırım gibi. Çocuk bakabilirsiniz, evinizde. Kocanız gelmeden de en geç 6 gibi gelip alınıyor zaten. Şu süreçte çalışan anne-babaların çok ihtiyaçları oluyor. 2.5-3 bin getirisi olur ayda ve dışardan sigorta bile yaptırabilirsiniz. Ya da evden yemek yapıp satanlar var. Yine el emeği dantal, oya, lif-kese yapanlar, çini, ahşap boyama, el cam boyama, yorgan, nevresim yapanlar, hırka- kazak örenler satanlar vs Hani belki eşinize sen yoruluyorsun kolay da para kazanmıyorsun anlıyorum ev geçindirmek zor ve seni sürekli gergin yapıyor. Bende çalışmayı deneyip belki para kazanabilirsem destek olmaya en azından kendi ihtiyaçları mı karşılamaya çalışmayı çok isterim. Şöyle bir şey düşündüm. Bu süreçte ufak tefek ev düzenini aksayabilirim anlayışını bekliyorum deseniz. Baktınız beceriyorsunuz ve para kazanıyorsunuz hala çekilmez bir adam, kocanızla ne yapmak istediğinize o zaman karar verirsiniz. Naçizane bir fikir olarak sunuyorum.

Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Tepki vermeyi denediniz mi? Kocanız nasıl biri?
Çok tepki verdim,ama en ufak sinirde baslıyor.Benim agzımı hiç açmamam gerekiyor ona göre kızmaya sorgulamaya hakkım yok gibi onun gibi gözünde
çok tesekkür ederim çocuk bakma fikri çok iyi yarın ilk iş bunu arastıracagım

Kendi ekonomik özgürlüğünüz olursa eşiniz aldığınız hiç biseyin hesabını soramaz sizinde kendinize güveniniz gelir böylece inşallah güzel bir iş çıkar karşınıza

Kendi ekonomik özgürlüğünüz olursa eşiniz aldığınız hiç biseyin hesabını soramaz sizinde kendinize güveniniz gelir böylece inşallah güzel bir iş çıkar karşınıza
İnsallah,öyle doluydum ki iyi geldi içimi dökmek,yalnız olmadıgımı hissetmek

Sanırım çalışmaktan başka çaren yok ben de su an işsizim içinde bulunduğunuz durumda iş bulmak zor ama senin başka çaren kalmamış gibi var mı kafanda biseyler

Evinde cocuk bakabilitsin. Umarim bu sefer de elinden parani almaz. Oyle yaparsa bosa gitsin ise yaramaz su kocayi. Hic degilse ona hizmet etmekten kurtulursun.

Dısarı cıkmadan çocuk bakıcılıgı işi arayacagım kendi evimde,sagolsun bu fikri az önce burdan biri verdi.İnsallah sizde iş bulursunuz en kısa zamanda

Evinde cocuk bakabilitsin. Umarim bu sefer de elinden parani almaz. Oyle yaparsa bosa gitsin ise yaramaz su kocayi. Hic degilse ona hizmet etmekten kurtulursun.
Yok sanmam karısmaz parama,normalde durumu gayet iyi ama bizden sakınır hep nedenini hiç çözemedim.Karnımız doyuyorsa yeterli ona göre

Malum herşeye zam üstüne zam geldiği için belki yetiştiremiyordur ve zorlanıyor olabilir evi geçindirmeye ?

Ama eğer çok iyi para kazanıyor ve bunu yapıyorsa, başka problemlerinizin olduğunu düşünüyorum

Hep böyleydi pandemi dönemi olmadı sadece neden sakınırsınki ailenden yine hiç birsey demiyorum istemiyorum hiç birsey ama en ufak şeyde küfürleri olmasa gözü kapalı isyan bile etmezdim,biz hiç aile olamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…