- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
Arkadaşlarım merhaba.. Ben 10 gün önce basit bir ameliyat oldum. Ancak yine de ameliyat oldum. Eşimin ailesinden bazıları (kardeş, elti) hiç aramadı, kaynanam ise 2 kez aradı sadece. Birincisini ameliyattan tam 7 gün sonra yaptı birisini de bugün. Ve utanmadan bugün aradığında beni bizim düğünümüze gelmeyen komşusunun düğününe çağırdı. Şimdi bana geçmiş olsuna gelmedi daha önce kendi çocuğu da benimle aynı büyüklükte bir ameliyat oldu bekleyene gitmeyene laflar etmişti kendisi bana gelmedi daha doğrusu hiçbirisi gelmedi. Şimdi laf çarpsam covid i bahane edecekler ama covid varken bize geldiler oturdular o zaman ben covidle ilgili onlara laf çarpmıştım kaynanamda bana kötüye bişey olmaz da iyiyi de allah korur falan diye laf çarptı. Oturmaya gelirken bu lafı söyleyip gelen kaynanam ce ailesi geçmiş olsuna 15 dakika kadar gelemediler. Şimdi ben ne yapayım. Koparayım mi tüm ipleri. Bir de salak gibi düğüne çağırdığında hiç bir şey diyemedim salak gibi aklıma gelmedi aradı diye sevindim. Sonradan düşündüm bu bana gelmiyo da düğüne gidiyo diye. Napiyim şimdi ben..